Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Také jsem si všiml, ale nepotřeboval jsem na to upozornit, protože to bije do očí .

Naposled editoval moderátor:
Pardón kluci, tak nějak sem utahanej a to mě zítra čeká po dlouhé době noční, tak se dle toho zařizuji. A to jsem to po sobě dvakrát četl a na prd. A Zbyňku omlouvám se, teď jdu na EC

Jinak já bych tam i připsal pár dalších vozů z trainsimu, které mi jako použité našel Trainstore, a to tyto : Db_Bpmz, Db_Bvmz a Db_Wrrmz

Aktivita SC510 velmi dobra a prekvapil me hustej trafic. Jinak jsem tedy porad ukladal ale msts se nejak nechtelo k Billovi tak jsem rad ze to nepadalo a mozna kdyby v Dlouhe Trebove nezmizela zem tak to snad projedu cely :) . Chtel jsem se zeptat nema nekdo dalsi aktivitu? Nejak je mam uz vsechny projety a chtelo by to neco noveho :).

122 030-0 napsal:
Aktivita SC510 velmi dobra a prekvapil me hustej trafic. Jinak jsem tedy porad ukladal ale msts se nejak nechtelo k Billovi tak jsem rad ze to nepadalo a mozna kdyby v Dlouhe Trebove nezmizela zem tak to snad projedu cely :) . Chtel jsem se zeptat nema nekdo dalsi aktivitu? Nejak je mam uz vsechny projety a chtelo by to neco noveho :).
Já osobně jsem celkem nasr.... skončil před Zábřehem. Nadrženě si vlezu za pendolino, že to hned z Olomouce trochu provětrám, rozjedu se na 160 a výstraha. A tak se plazím 50 až 60 k Moravičanům, kde ten náklad konečně uhli. Ale neraduji se na dlouho, jedu na výstrahu za dalším nákladem, 40 až 50km/h až do Zábřehu, kde jsem se nechal zatím vystřídat. Díval jsem se do sešiťáku a měl jsem proti reálu asi 4 minuty zpoždění. Kvůli výlukám tam SC má asi volnou jízdní dobu. Zřejmě by bylo lepší tento SC vypravit z Olomouce zpožděný nebo použít jízdní řád podle nového grafikonu. Jízda na blok má své kouzlo, ale čeho je příliš, toho je příliš. Já se právě těším, až se pojede podle nového grafikonu v MSTS po staré trati. To se budou nahánět zpoždění, to bude adrenalin. Už jste to někdo zkoušel? (pokud je grafikon 2007 už znám)

Zbyněk Šemora napsal:
Já se právě těším, až se pojede podle nového grafikonu v MSTS po staré trati. To se budou nahánět zpoždění, to bude adrenalin. Už jste to někdo zkoušel? (pokud je grafikon 2007 už znám)
No myslím,že to nebude tak žhavý.Při tvorbě nové aktivity s řadou 460 jsem podle sešiťáku v každé stanici z Olomouce do Zábřeha o dvě minuty dříve,takže moc velkej adrenalin to asi nebude.Čas reál/MSTS je velkej problém.

A to jsem měl strach, že to v Praze spadne, jeder R v Holešovicích, druhý na Vítkově a třetí manipulák na hlaváku.

Update aktivít !

Aktualizoval som balík aktivít, sťahujte tu Ešte som upravil aktivitu od Jozefa Karleca R 750_1.díl, bol upravení con súbor v ktorom bola použitá CD_854 nakoľko vozidlo cd_854006rv už nieje v balíku ktorý je v súčastnosti k downloadu u Vrbama.Týmto ďakujem p.Dironovi Kosmosovi z Ruska za echo.Sťahujte tu

Jozef Karlec opravil aj aktivitu EC 171 "Hungaria", ktorá je obsiahnutá v balíku Activitypack_73bptrat.

Všetky aktivity idú pod MSTS 1.4, prípadne pod MSTS Bin verzie 1.5.7 !!!

tak som si presiel aktivitu "jarda sasek" 3. diel. uff... nic proti realistickym aktivitam, ale stat pol hodinu a nemat nic na praci :( inak sa mi aktivitka paci a pekne som si zajazdil. este btw: mozno by nebolo na skodu nastavit v blave pri perone viac ludi - stat 20 sekund aj ked vlak pride s polhodinovym meskanim to by chcelo aspon tak minutku-dve

jeffer napsal:
tak som si presiel aktivitu "jarda sasek" 3. diel. uff... nic proti realistickym aktivitam, ale stat pol hodinu a nemat nic na praci :( inak sa mi aktivitka paci a pekne som si zajazdil. este btw: mozno by nebolo na skodu nastavit v blave pri perone viac ludi - stat 20 sekund aj ked vlak pride s polhodinovym meskanim to by chcelo aspon tak minutku-dve

Nazdar Jeffer,
jak psal Mirec v "sešitě úkolu",ke tvorbě aktivity ho inspirovala skutečná událost,kterou před časem sám zažil.Chápu,že někomu se to půlhodinové stání nemusí líbit,ale tak se to prostě stalo a simulace je tak nasprosto dokonalá.Tak já si při testu Mirecovy "trojky" EC 279 pěkně užil "reality" a všude stál jak měl.Dokonce se mi během té půlhodiny v Malackách podařilo i povečeřet a odskočit si na WC. :D Ale pomoc nedočkavým "fírům" přece existuje. Já sice nikdy časovou akceleraci nepoužil,ale mám za to,že funguje. :D

Zdraví
David

jeffer napsal:
Jeffer,

aspoň vieš ako sa cítil fíra v reále.On tam nemá klávesu Esc, on si nemôže stlačiť F2 a uložiť si šichtu na neskôr.Ja som práve preto dal do Malaciek hlášky, aby sa hráč necítil byť zabudnutí (ako to bolo v reále, lebo stáť niekde polhoďku nieje nič, ale nevedieť prečo tam musíš stáť je ešte horšie) a dodal som tam posunujúci vlak, ktorý vtedy v Malackách nebol! aby sa hráč mal aspoň trochu načo pozerať.K tomu perónu - keď vlak príde zmeškaní, pobyt (podľa JŘ) sa neberie a vlak sa vypraví hneď po nástupe a výstupe.A ver tomu že tím čo mali v Blave prípoje cestou z Malaciek do Blavy pekne stískalo "riťe" a v Blave sme sa (ja a ostatní cestujúci) vypratali aj za menej ako tých 20 sekúnd ... :lol:

Ešte ako píše David, extra som to napísal do brífingu, aby bolo jasné že nejde o fikciu ale o reálnu situáciu, ktorú som sám zažil. :wink:

2mirec ale hej, to som si precital. (a po cca 20 minutach som sa odobral spat a zvysok dotiahol rano).

inak aktivita osecky odklon (cast 2.): neviem preco, ale zastavenie v koline nemam pisane ani v plane zastaveni (F10), ani nan neupozorni ziadne hlasenie. ak k tomu pridam postavene navestidlo za peronom tak nevidim dovod preco neprechadzat.

a v 1. diele sa asi nerata s tym, ze ked posunujem s bastardom tak pouzivam novy bin a prepinam kameru (cim odrazu palim 80 km/h smerom do stanice).

a este raz 2. diel -> posun s gorilou. po otoceni na zhlavi na holeskach (bin 1.6) mam v_max = 0 az po najblizsie navestidlo (co je celkom dlhy usek)

/tak ma napada: kde ze je to ta gorca pod mojim nick-om fotena? cha! spravne - na holeskach smer liben :) /

jeffer napsal:
a este raz 2. diel -> posun s gorilou. po otoceni na zhlavi na holeskach (bin 1.6) mam v_max = 0 az po najblizsie navestidlo (co je celkom dlhy usek)
/
Ta nula se v novém Binu občas vyskytuje, vůbec nevím, co s tím. Většinou naskočí po přejití na druhé stanoviště. To je ale asi spíše otázka pro Džordže. Jinak Mirec psal, že jeho aktivity jsou kompatibilní s verzí 1.4, popř. 1.5.7

jeffer napsal:
2mirec ale hej, to som si precital. (a po cca 20 minutach som sa odobral spat a zvysok dotiahol rano).

inak aktivita osecky odklon (cast 2.): neviem preco, ale zastavenie v koline nemam pisane ani v plane zastaveni (F10), ani nan neupozorni ziadne hlasenie. ak k tomu pridam postavene navestidlo za peronom tak nevidim dovod preco neprechadzat.

a v 1. diele sa asi nerata s tym, ze ked posunujem s bastardom tak pouzivam novy bin a prepinam kameru (cim odrazu palim 80 km/h smerom do stanice).

/tak ma napada: kde ze je to ta gorca pod mojim nick-om fotena? cha! spravne - na holeskach smer liben :) /
No k tomu Binu už povedal všetko Tomes, ja som to na verzii 1.6 neskúšal (nakoľko kým nebudú vychytané všetky muchy budem frčať na 1.5.7-ke aj za cenu že oželiem výhody najnovšej verzie), tudiž nemôžem zaručiť funkčnosť pod verziou 1.6! K tomu hláseniu - za zastávkou Kolín (v smere do Kolína) je pozičný bod, kde je info aby fíra zastavil pred návestidlom aj keď je na voľno.Nedopatrením sa však dostal mimo TK a tudiž sa nespustil.V balíku je už updatnutá verzia druhého dielu.Jeffer, zato info díky. :wink:
BTW, Kolín nieje zapísaní v JŘ lebo ako si videl v pdf súbore kde je JŘ v Kolíne sa konala neplánovaná zastávka, tudiž fíra nemôže od Holešovíc vedieť že bude mimoriadne stáť v Kolíne.

bob57_cz napsal:
Pravidelně projíždějícímu vlaku, který má ve stanici zastavit mimořádně a není o tom zpraven předem písemným rozkazem se zastavení nařídí výstrahou na vjezdovém (cestovém) návěstidle a návěstí stůj na návěstidle, za které nemá pokračovat v jízdě. Zde lze blokovat servisem. Lze použít i VKV či mobil pro zpravení.
Pôvodne som chcel dať Výstrahu a v stanici na Stoj!, ale potom som si povedal že si chlapci od ČD pohli a už sa na príchod vlaku pripravili, tudiž len vlak zastaví pred návestidlom, výpravca dá pokyny a začne sa posun.Ale ako som písal, fíra dostane pred Kolínom správu z vysielačky že má zastaviť pred odchodovým návestidlom aj keď povoľuje jazdu.Ale nedopatrením sa ten PB dostal mimo dosah vlaku a tudiž sa nespustil.

Back
Nahoře