David Hájek
Pomocník strojvedoucího
Ppoollll napsal:Mirec, 122 030-0
Takhle to všechno jinak vypadá OK.
A k tomu mému podezření - vychází to z XTraktů. U některých novějších verzí je někde nějaký problém (že by posun?) s definicí kolejí. Přišel jsem na to když jsem si dával dohromady čistý globál obsahující vše z kolejiva a silnic co je dostupné. No a pak když jsem si otevřel testovací okruh v AE tak jsem se nestačil divit jak některé úseky (podle použitého typu konkrétního kusu kolejiva) byly zdeformovány. A to i včetně toho že bylo s kolejí posunuto do strany i návěstidlo. No a jízda byla také podle toho krkolomná. Nečekané rozpojení soupravy, vyklolejení, náhodné přeskočení najednou někam zcela jinam a podobně.
Na svědomí to měl jen soubor tsection.dat. Při jeho záměně za různé verze se to projevovalo různě. A to na úsecích ze základního standartního kolejiva MSTS. Takže mne napadlo jestli není problém právě zde k čemuž mne vedlo to mizerné rozlišení se zkreslením těch kolejí.
... .
Nazdar Ppoolllle,
nemyslím si,že bych něco "tvrdil".Jen jsem se optal.Omlouvám se tedy za mé nepochopení Tvého příspěvku v souvislostí s probíranou aktivitou a logicky tak vlastně i s tratí BP.
Zdraví
David