Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Miran napsal:
Má tam být

.........
Engine (
UiD ( 1 )
EngineData ( zssk_240004 zssk_240 )
)
.............

Ale na tohle musí Conbuilder přijít.
Miran, díky opravil jsem to jak jsi napsal a už to jde.Ten conbuilder mi nic závadnýho nevyhodil.Používám 2.2.9 a vždy mi to vše našlo až do dneška.

Chtěl bych poděkovat Miranovi za obnovení aktivity Hurvínek do nové rekonstruované trati Břeclav - Lednice s využitím MSTS BIN 1.6.
Je to taková pohodovka s plným využitím obousměrného řízení motorového vozu. V Lednici je aktivita zpestřena posunem.
Zde je několik screenů:
9af749f542d7f85626860e9dbbc48a4c.jpg
57a291a85ebb1b41ec935be76bd3d6a5.jpg
77a4ab9e5887e1524e89e71ee423e02a.jpg
2b8fe19008db772bb14311be2820175c.jpg
Bude zveřejněna po aktualizaci trati.

Naposled editoval moderátor:
Ted jsem to zkusil, aktivita se načte ale asi nebudu mit momentalne chut jí celou projet

Haros napsal:
Ted jsem to zkusil, aktivita se načte ale asi nebudu mit momentalne chut jí celou projet

Pro mě je důležitý, že se načte, T se bude muset podívat poněčem jiném, co mu aktivitu schází, hlavně nevyměňovat consisty, to bude možná problém.

Tak jsem odposunoval Řečany, nejdřív jsem to z*****l tím , že jsem odpojil celé dvojče a otočný bod přede mnou utíkal. S jednou loko v poho, akorát jsem dostal povolení k odjezdu když jsem byl ještě na druhém konci nádraží. Nevím jestli je to tím, že jsem posunoval max 30km/h nebo slabym kompem. Doufám , že mi to časově nerozhodí další zápletky.

Už je to tady, jsem před z. Kojice a už mluvím s Kolínem, šíleně se mi rozchází čas.

Spustit šla bez problémů, dojel jsem do řečan, odpojil se, zajel pro soupravu, dotáhl jsem jí na nádraží a tam se to najednou začalo sekat a padlo to. Tomu IC bych prodloužil path až před Řečany, objevil se mi před očima akorát když jsem vyjížděl z vlečky elektrárny

Amazon: Zajímavé, spíš si myslím, že počítače jsou jako ženský. Teď jedu na sestavě duron700@945 392MB ram (fps 1-15), na kterém zkouším většinu aktivit.Ovladače a systém laděný několik let (např používám winXP pouze SP1) a aktivity mi padaly pouze z nedostatku systémových prostředků, hlavně ještě před používáním binu 1.6.Na jiném stroji athlon64 3000@3600 1GB ram se mi sice rozcházel čas pouze +/- pár sekund,(fps 10-40) ale aktivity padaly o dost častěji. Bill je prostě v MSTS i ve WIN a nějak se nemůžou dohodnout. :?

Tak už jsem s posunem času OK, v Kolíně jsem nezastavil na velkou potřebu a akorát jsem stihnul pěknou souběžnou jízdu s loko 130 a vozy Habbillns. :)

Pn 69556

alcapone napsal:
Pro mě je důležitý, že se načte, T se bude muset podívat poněčem jiném, co mu aktivitu schází, hlavně nevyměňovat consisty, to bude možná problém.

T nevyměňoval consisty.Pouze názvy engů a složek přizpůsobil svému trainsetu(nepoužívám místy chaoticky značený Trainset BP) a taktéž jsem změnil u názvů con souborů uvnitř velká písmenka na malá ,neboť kvůli nesouladu(malá/velká písmena) řve CB.
Netuším,kde je chyba.Mně msts lehne už při základním načítání.Po odstranění aktivity vše OK.Mimochodem u ostatních aktivit postupuji stejným způsobem a nikdy jsem neměl problém.Nevadí.Tuto aktivitu budu muset oželet.

Re: Pn 69556

T napsal:
alcapone napsal:

T nevyměňoval consisty.Pouze názvy engů a složek přizpůsobil svému trainsetu(nepoužívám místy chaoticky značený Trainset BP) a taktéž jsem změnil u názvů con souborů uvnitř velká písmenka na malá ,neboť kvůli nesouladu(malá/velká písmena) řve CB.
Netuším,kde je chyba.Mně msts lehne už při základním načítání.Po odstranění aktivity vše OK.Mimochodem u ostatních aktivit postupuji stejným způsobem a nikdy jsem neměl problém.Nevadí.Tuto aktivitu budu muset oželet.
A to je právě ono. "Chaoticky značeno" a nahrazeno něčím "nechaotistickým", může se jednat o jiný model s jinými polygony a aktivita jako celek se může chovat úplně jinak.
Podle mne, technická podpora od autora čehokoli by měla skončit po každém jakémkoli zásahu do souborů.
Pak dotaz by neměl být zde, ale problém si musí vyřešit každý sám.
Vždyť stačí i osobní zásah do nastavení chování vozů a lokomotiv .
V posledním update jsem u všech 460 a 560 výrazně snížil původní raketový rozjezd. Shodou okolnosti jsem na slezinu cestoval i 560 a se stopkami v ruce. Rozjezd trval (než sjel z výkonu) asi 70 sekund a v delším mezistaničním úseku se rozjížděl 90 sekund (asi na rychlost 110)

Back
Nahoře