Projekt ČR - celá republika v MSTS...dle autora super bomba

Stav
nelze přidat další příspěvky.
David Kodet napsal:
CO říkáte na tohle?http://projektcr.webzdarma.cz/projekt.htm.
NO já si mylslím,že by to nemuselo být špatný....

Už se tady několikrát konstatovalo, že je to nesmysl.

bob57_cz napsal:
David Kodet napsal:
VO CO GO ? ERROR 404 !

Tam byl ten nesmyslný "projekt" dostat do MSTS celou síť ČD. Ještě ve chvíli kdy jsem odpovídal tam byl, asi už to dotyčný autor odstramil nebo nejede projektor.webzdarma.

David Kodet napsal:

Kámo vždy ak dávam niekam na vzhliadnutie nejaký link tak ho najprv otestujem či vôbec funguje :wink: Škoda len že ty si to tak neurobil... O čo vlastne ide :?: Ide naozaj o tú kompletnú železničnú sieť mojich západných susedov :wink: :?: Ak áno, tak to je parádny nezmysel... :!:

Erik: Ten link fungoval, to môžem dosvedčiť ... tam išlo o to, že jeho majiteľ, zrejme pohnutý týmto príspevkom link rýchlo patrične upravil, aby sa nestrápnil viac, ako je to nezbytne nutné ...

Ten odkaz fungoval, ale když 10000000000 zvědavců na ten odkaz kliklo, co je to za zajímavou trať, tak to tam asi vybuchlo. :x

S tím,že to j dobrý,jsem si dělal srandu,ale ten odkaz šel,akorát tam te´dka musíš umazat ten konec.
Viděli,jsate,že to bude prej posílat z celým diskem......a bude to mít 60-70 g

Východočesko

No nedalo mi to,abych na tyto stránky nenahlédl,ale úplně jsem se zděsil.Trať bude po dokončení zasílána rovnou na HDD(60 GB) a dokončený úsek jak autor avizuje má 40 km a zabírá 1,5 GB na disku.To má snad vymodelovaný i podložky uchycení koleje na pražec.To bude detailní trať. :?: :D

Zbyněk Šemora napsal:
Ten odkaz fungoval, ale když 10000000000 zvědavců na ten odkaz kliklo, co je to za zajímavou trať, tak to tam asi vybuchlo. :x

:lol: :lol: :lol: Jo ak teda fungoval, tak sa ospravedlňujem. Nechcel som rýpať :)

Re: Východočesko

T napsal:
No nedalo mi to,abych na tyto stránky nenahlédl,ale úplně jsem se zděsil.Trať bude po dokončení zasílána rovnou na HDD(60 GB) a dokončený úsek jak autor avizuje má 40 km a zabírá 1,5 GB na disku.To má snad vymodelovaný i podložky uchycení koleje na pražec.To bude detailní trať. :?: :D
Také jsem se toho zděsil, protože autor píše, že má pouze koleje bez návěstidel. 40km na 1,5 Giga, to si neumím představit jak toho docílil, protože moje celá trať 750km se vším všudy 1,5 Giga nemá.

No ja si nemôžem pomôcť, ale mne to pripadá ako nejaký žart ... A tá veľkosť ma naozaj dorazila.Presne ako písal T - to musí mať vymodelovaní ešte aj posledný špak medzi koľajami ... :roll:

Nie som expert na trate do MSTS, ale každý kto nejakú tu trať do MSTS videl a má aspoň aký-taký prehľad prijde na to že tento projekt je nezmysel. 40km či koľko trate a má to 1.5GB? A to len osadené koľajivo? :D :D :D Somarina.... :!:

No a to ještě tvrdí, že komplet to bude mít cca 60-70GB. Ale když vezmu v potaz současných 40km a 1.5GB, tak těch slibovaných 11800km bude mít nějakých 440GB :-).
Karel

ok1dnh napsal:
No a to ještě tvrdí, že komplet to bude mít cca 60-70GB. Ale když vezmu v potaz současných 40km a 1.5GB, tak těch slibovaných 11800km bude mít nějakých 440GB :-).
Karel
A dobrý "fičák" je ešte aj to, že tých 70GB vychádza na 15 DVD médií, a tých neuveriteľných 440GB na 94 :!: DVD-déčok ... :lol:

Mirec napsal:
ok1dnh napsal:
Karel
A dobrý "fičák" je ešte aj to, že tých 70GB vychádza na 15 DVD médií, a tých neuveriteľných 440GB na 94 :!: DVD-déčok ... :lol:

Nie bro- On ti to pibalí na HDD-ako pozornosť podniku :lol: :lol: :lol:

Mám pocit, že by toto mal Martens hodiť do Hide-Parku... Niečo ako Trate Nonsensu :D

Co víte, třeba ta trať bude fungovat jak na Xtracks na kolejivo BP, třeba to bude hybridní Global, hybridní Routes a proto to bude mít takovou kapacitu. Už se fakt těším až si zapojím další HDD. :lol: :lol:

Erik napsal:
Tak to majú asi zľavu na HDD ... Možno má nejakého známeho vo veľkosklade. :lol:

Jiří napsal:
Co víte, třeba ta trať bude fungovat jak na Xtracks na kolejivo BP, třeba to bude hybridní Global, hybridní Routes a proto to bude mít takovou kapacitu. Už se fakt těším až si zapojím další HDD.
Jiří, a to je u teba normálne žeby sa začali veci posielať na HDD???

Mirec napsal:
Erik napsal:
Tak to majú asi zľavu na HDD ... Možno má nejakého známeho vo veľkosklade. :lol:

Jiří napsal:
Co víte, třeba ta trať bude fungovat jak na Xtracks na kolejivo BP, třeba to bude hybridní Global, hybridní Routes a proto to bude mít takovou kapacitu. Už se fakt těším až si zapojím další HDD.
Jiří, a to je u teba normálne žeby sa začali veci posielať na HDD???

To jsem si dělal srandu, to vůbec není normální, ale autorovi tohoto projektu radím, ať si počká ještě 2 roky, pak budou v obchodech k dostání nové formáty HD DVD, Blu-ray, dvouvrstvá média, která bude mít kapacitu až 50 GB dat. No jo, ale zase kupovat speciální mechaniku do počítače :lol: :lol:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře