Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No já myslím, že je tak daleko a že když bude stavět stejným tempem, tak tu trať vydají možná jeho praprapraprapraprapraprapraprapravnuci.Edie napsal:Chtěl bych se zaptat, jak je autor daleko s tímto projektem??![]()
Aktuálně má autor podle svých stránek 180 km trati z 11 437Edie napsal:Chtěl bych se zaptat, jak je autor daleko s tímto projektem??![]()
Plně souhlasím. Nic proti snaze, cením si včech lidí, kteří pro MSTS něco dělají., ale když si veme člověk historii BP, tak si myslím, že si prapra vnuci zajezdí.Miran napsal:Nechcete tenhle nesmysl nechat chrápat a zapadnout někam hluboko mezi ostatní nepoužívaná vlákna?
Já se stavbou tratí zabývám a tudíž mám představu, jak je složité klást koleje a co to dá práce udělat 10 km tratě komplet, tedy včetně krajiny, vegetace, zástavby a oživujících objektů.KimiR napsal:Ahpj,tak abych to tu trochu ožil,Je postaveno 185 Km kolejiva z toho 3 Km s krajinou a to úsek 028 Opočno pod Orlickými Horami-Dobruška pulice. ........
Ale ze všeho mě vadí když začnou psát lidi co se stavbou tratě vůbec nezajímají.Myslím tím aktivitáře.Jinak opravdu na tyto vánoce chci vydat Beta verzi tratě......
duuso napsal:Nič v zlom, ale si si istý, že sa dožiješ konca Tvojho projektu ?