Projekt ČR - celá republika v MSTS...dle autora super bomba

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Edie napsal:
Chtěl bych se zaptat, jak je autor daleko s tímto projektem?? :-D
No já myslím, že je tak daleko a že když bude stavět stejným tempem, tak tu trať vydají možná jeho praprapraprapraprapraprapraprapravnuci.:D

Edie napsal:
Chtěl bych se zaptat, jak je autor daleko s tímto projektem?? :-D
Aktuálně má autor podle svých stránek 180 km trati z 11 437:D:D:D:D Teď prý zrovna staví trať 026, prý o těchto vánocích by chtěl vydat nějakou beta verzi, ale psal to někdy na začátku roku.​

Nechcete tenhle nesmysl nechat chrápat a zapadnout někam hluboko mezi ostatní nepoužívaná vlákna?

Miran napsal:
Nechcete tenhle nesmysl nechat chrápat a zapadnout někam hluboko mezi ostatní nepoužívaná vlákna?
Plně souhlasím. Nic proti snaze, cením si včech lidí, kteří pro MSTS něco dělají., ale když si veme člověk historii BP, tak si myslím, že si prapra vnuci zajezdí.:D:D:D
Dan

Ahpj,tak abych to tu trochu ožil,Je postaveno 185 Km kolejiva z toho 3 Km s krajinou a to úsek 028 Opočno pod Orlickými Horami-Dobruška pulice.Jinak se dělá rekonstrukce kolejiva na 026 (komplet výměna pražců + rezaté koleje).jinak si obstarávám nějaké videa a fota,naposledy video Hranice na Moravě-Vallašské Meziříčí-Horní Lideč-Púchov a zpět.Předtím jsem točil HK-Jaroměř-Starkoč-Rtyně v Podkrkonoší-Trutnov hl.n. tam a zpět,ještě předtím HK-Týniště-Žamberk-Letohrad tam a zpět + teda ještě musím připočítat videa Ústí nad Labem-Děčín-Bad Schandau-Dresden HBF tam a zpět a poslední video bylo průjezd skrze Berlín od Berlin-Blankenfelde po Berlin-Spandau.Dále jsem točil i video Košice-Trebišov-Bánovce nad Ondavou-Humenné tam a zpět.Minulou sobotu spolu s Alcaponem,jsme dělali fota z vleček v Pardubicích,Třebechovic pod Orebem,Častolovice a focení Častolovického nádraží (objekty atd.).Ale ze všeho mě vadí když začnou psát lidi co se stavbou tratě vůbec nezajímají.Myslím tím aktivitáře.Jinak opravdu na tyto vánoce chci vydat Beta verzi tratě.S Alcaponem se snažíme dělat fotky videa v Královehradeckém kraji co možná nejvíc abych jsem měl z čeho stavět.Navíc nemám pořád čas sedět u PC,Mám ještě letiště(letání ve větroních převážně sobota a neděle celá).V týdnu jsem utahanej z práce.Navíc zkuste si postavit kus tratě s novými pražci a pak když vyjde UZK tak to musíte komplet předělávat.To je perfektní práce jet po staré trati odstranit pár kolejiva a nahradit(myslím tím na h...o).Navíc jsem se snažil vytvořit aktivitu pro BP s názvem Ec 174 GVD 07 díl 3(Blava-Praha Holešovice),celkem ze 7.Ty díly jsou 1. Budapest nyugati-Szob (trať alfold v4),2. Štúrovo-Blava (trať žsr 130),3. Blava-Praha Holešovice (trať BP),4. Praha Holešovice-Děčín (Trať cr090),5. Dresden-Berlin (Trať Pro Train 5 Berlin-Dresden) a poslední díl 6. Berlin-Hamburg (Trať Pro Train 18 Hamburg-Berlin po modernizaci) a 7. je jen částečný a to Hamburg HBF-Hamburg Altona (Trať Pro Train 23 Hamburg-Puttgarden).ale v tom jsem úplný začátečník takže tam mi to nejde tak rychle,jako aktivitářovi který tvoří jednu aktivitu za druhou.Pokud si myslíte že se nic neděje tak se děje a to hodně.lukáš

KimiR napsal:
Ahpj,tak abych to tu trochu ožil,Je postaveno 185 Km kolejiva z toho 3 Km s krajinou a to úsek 028 Opočno pod Orlickými Horami-Dobruška pulice. ........
Ale ze všeho mě vadí když začnou psát lidi co se stavbou tratě vůbec nezajímají.Myslím tím aktivitáře.Jinak opravdu na tyto vánoce chci vydat Beta verzi tratě......
Já se stavbou tratí zabývám a tudíž mám představu, jak je složité klást koleje a co to dá práce udělat 10 km tratě komplet, tedy včetně krajiny, vegetace, zástavby a oživujících objektů.
Vánoce jsou skoro za dveřmi a činností máš, jak sám píšeš, neúrekom. Takže moje otázka zní: Ta beta verze bude spočívat v tom, že si budeme moci stáhnout 200 km kolejí a z nich bude mít okolní krajinu 5 km ??

duuso napsal:
Nič v zlom, ale si si istý, že sa dožiješ konca Tvojho projektu ?

Vím že jsem si zvolil vysokou laďku,ale když se mi podaří propojit Hamburg s Budapeští a udělet východní čechy (Královehradecký kraj) tak budu rád.Lukáš

Neda mi na tetno projekt nereagovat. Autor to asi ozaj prehana s tymi ambiciami. Pracuje nema cas a do vianoc chce vidat par kolajnic na zelenej placke(to je ako po vybuchu Cernobylu).
A k tej velkosti trate asi tolko: Esteze mame tu financnu krizu a ceny bytov a rodinnych domov pojdu dolu lebo asi si bude treba rezervovat celu jednu miestnost na pocitac jak v 60 rokoch. Alebo caka kym budu PC take rychle, ze napr. taka trat BP sa nacita ani si nestihneme prd...

Takže tak pánové,
právě jsem se "demokraticky" rozhodl toto vlákno uzamknout.
Důvody jsou jasné:
Lukáš má zatím práce dost, nejen v MSTS, ale i v osobním životě a ostatních aktivitách. Bude-li potřeba cokoliv sdělit obecenstvu ze strany Lukáše (třeba jak pokračují práce atd..), není problém vlákno odemknout (na to stačí SZ kterémukoliv moderátorovi).
Děkuji za pochopení.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře