Je mi 18 let,spojit ty dvě tratě myslím trať 321 a trať bp to jde a nerozkrájím se u toho.Prostě jednu trať postavím třeba v globalu bp.Takže je určitě spojím.Ty stránky jak jste se tady dohadovali jsou
http://projektcr.webzdarma.cz/ ,ty consisty jdou stahovat,ale jen přes ten návod který tam je.Jinak je nestáhnete.Co se týče té velikosti tak je to tak jak tam někdo psal,zkopíroval soubory shapes a textury do mé tratě jak z tratě 321,tak i s bp nebo z tratě luhačovice a tratě 310 z olomouce do opavy.Tak pak se divíte že to má 1.5 Gb.Na DVD vyjde to co se tam vejde.To znamená něco kolem 4 Gb a pak zbytek v aktualizacích na stránkách.A na holé placce to nebude,krajina bude ve velkých městech.Velká města budou udělány celé.Ale já vým že to pc nebude stíhat tak proto tak ořezaná krajina,dále tam budou návěstidla,kilometrovníky,rychlostníky,přejezdy,skloníky,perony,podchody,nadchody,budovy dopravní kanceláře atd.Ale stromy na volné placce nenajdete.Pokud by se ale našel někdo kdo by mi chtěl pomoc aspoň někoho kdo vytváří budovy,rád bych to ocenil.Všechno sám stavět,to je blbost.Lukáš autor projektu czech republic.
PS:ještě někoho kdo by si trochu pohrál smíma stránkami,tak aby fungovali tak jak mají.