Projekt ČR - celá republika v MSTS...dle autora super bomba

Stav
nelze přidat další příspěvky.
No ono to je jinak.Já jsem jenom něka napsal a chtěl jsem vás o tom informovat,jenže Martens vytvořil rovnou tohle......
Te´dka tu dloho nebudu tak se všichni mějte hezky!

Než jsem začal stavět, tak jsem taky snil o tom, že udělám všechny známé tratě v České republice. Ale po postavení několika kilometrů jsem od té představy rychle ustoupil...
Takže bychom neměli srážet iniciativu stavitele tohoto gigantického projektu, on na to brzo příjde sám, že se pouští do něčeho neuskutečnitelného.
Taky jsem tu někde četl, že hodlá použít do tohoto projektu Trať 321 i trať BP, ale to se trochu přepočítal, z technických důvodů nemá šanci tyto dvě tratě spojit, ani kdyby se rozkrájel...

Stavitelxx napsal:
Než jsem začal stavět, tak jsem taky snil o tom, že udělám všechny známé tratě v České republice. Ale po postavení několika kilometrů jsem od té představy rychle ustoupil...
Takže bychom neměli srážet iniciativu stavitele tohoto gigantického projektu, on na to brzo příjde sám, že se pouští do něčeho neuskutečnitelného.
Taky jsem tu někde četl, že hodlá použít do tohoto projektu Trať 321 i trať BP, ale to se trochu přepočítal, z technických důvodů nemá šanci tyto dvě tratě spojit, ani kdyby se rozkrájel...
Kdybych mel dokumentaci tak bych se do toho klidne pustil. Nejvic me bavi na staveni trati pokladani koleji. To je moje :-) ten teren uz me moc nebavi :?

KaMat napsal:
Stavitelxx napsal:
Kdybych mel dokumentaci tak bych se do toho klidne pustil. Nejvic me bavi na staveni trati pokladani koleji. To je moje :-) ten teren uz me moc nebavi :?
No jo, ale koleje bez terénu ti nikdo hrát nebude, to si postavíš akorát pro sebe...
Ikdyž to by mě taky docela zajímalo, podle čeho chce ten autor ČR tratí stavět? Má videa, sklonové poměry, liniový průběh tratě atd? Jak pozná kde udělat zatáčku, kde začíná stoupání, kde je jaké návěstidlo...???

Stavitelxx napsal:
Ikdyž to by mě taky docela zajímalo, podle čeho chce ten autor ČR tratí stavět? Má videa, sklonové poměry, liniový průběh tratě atd? Jak pozná kde udělat zatáčku, kde začíná stoupání, kde je jaké návěstidlo...???
Asi to chce odkukať z Transport Tycoon, kde čosi podobné - sieť tratí v ČR - existuje :wink:
Alebo zozbieral mapky z hry Bahn - lenže, jak vieme všetci, oboje je moc zjednodušené a pre MSTS použiteľné len ako ideový vzor pre nejakú fikciu.

Co vy víte, třeba to bude trať ala Vlastínek, a který si taky plete světový strany. A co se týče distribuce na HDD, tak to bude světový unikát. Ještě v životě jsem neviděl firmu,která by svůj software nabízela rovnou na HDD. A nebo se autor tratě překlepnul a místo HD DVD napsal jen HDD. Ono mezitím,než autor vydá trať budou na českém trhu mezitím k dostání HD DVD disky s kapacitou 70 GB, to by tomu tak odpovídalo.

Jiří napsal:
Co vy víte, třeba to bude trať ala Vlastínek, a který si taky plete světový strany. A co se týče distribuce na HDD, tak to bude světový unikát. Ještě v životě jsem neviděl firmu,která by svůj software nabízela rovnou na HDD. A nebo se autor tratě překlepnul a místo HD DVD napsal jen HDD. Ono mezitím,než autor vydá trať budou na českém trhu mezitím k dostání HD DVD disky s kapacitou 70 GB, to by tomu tak odpovídalo.
70 by stejne nestacilo podle me by bylo treba nejmene 500.
kdyz stavis na rovne placce tak se snadno spletes svetove strany kdyz nemas zapnutej kompas :-)

Je mi 18 let,spojit ty dvě tratě myslím trať 321 a trať bp to jde a nerozkrájím se u toho.Prostě jednu trať postavím třeba v globalu bp.Takže je určitě spojím.Ty stránky jak jste se tady dohadovali jsou http://projektcr.webzdarma.cz/ ,ty consisty jdou stahovat,ale jen přes ten návod který tam je.Jinak je nestáhnete.Co se týče té velikosti tak je to tak jak tam někdo psal,zkopíroval soubory shapes a textury do mé tratě jak z tratě 321,tak i s bp nebo z tratě luhačovice a tratě 310 z olomouce do opavy.Tak pak se divíte že to má 1.5 Gb.Na DVD vyjde to co se tam vejde.To znamená něco kolem 4 Gb a pak zbytek v aktualizacích na stránkách.A na holé placce to nebude,krajina bude ve velkých městech.Velká města budou udělány celé.Ale já vým že to pc nebude stíhat tak proto tak ořezaná krajina,dále tam budou návěstidla,kilometrovníky,rychlostníky,přejezdy,skloníky,perony,podchody,nadchody,budovy dopravní kanceláře atd.Ale stromy na volné placce nenajdete.Pokud by se ale našel někdo kdo by mi chtěl pomoc aspoň někoho kdo vytváří budovy,rád bych to ocenil.Všechno sám stavět,to je blbost.Lukáš autor projektu czech republic.
PS:ještě někoho kdo by si trochu pohrál smíma stránkami,tak aby fungovali tak jak mají.

Naposled editoval moderátor:
KimiR napsal:
Je mi 18 let,spojit ty dvě tratě myslím trať 321 a trať bp to jde a nerozkrájím se u toho.Prostě jednu trať postavím třeba v globalu bp.Takže je určitě spojím.Ty stránky jak jste se tady dohadovali jsou http://projektcr.webzdarma.cz/ ,ty consisty jdou stahovat,ale jen přes ten návod který tam je.Jinak je nestáhnete.Co se týče té velikosti tak je to tak jak tam někdo psal,zkopíroval soubory shapes a textury do mé tratě jak z tratě 321,tak i s bp nebo z tratě luhačovice a tratě 310 z olomouce do opavy.Tak pak se divíte že to má 1.5 Gb.Na DVD vyjde to co se tam vejde.To znamená něco kolem 4 Gb a pak zbytek v aktualizacích na stránkách.A na holé placce to nebude,krajina bude ve velkých městech.Velká města budou udělány celé.Ale já vým že to pc nebude stíhat tak proto tak ořezaná krajina,dále tam budou návěstidla,kilometrovníky,rychlostníky,přejezdy,skloníky,perony,podchody,nadchody,budovy dopravní kanceláře atd.Ale stromy na volné placce nenajdete.Pokud by se ale našel někdo kdo by mi chtěl pomoc aspoň někoho kdo vytváří budovy,rád bych to ocenil.Všechno sám stavět,to je blbost.Lukáš autor projektu czech republic.
PS:ještě někoho kdo by si trochu pohrál smíma stránkami,tak aby fungovali tak jak mají.

A nedá si říct, a nedá si říct.........

Miran napsal:
KimiR napsal:

A nedá si říct, a nedá si říct.........

Tak ho nechte, je mlady, ono mu to casem dojde, az pozna o co jde :-)

A nebo se autor tratě překlepnul a místo HD DVD napsal jen HDD. Ono mezitím,než autor vydá trať budou na českém trhu mezitím k dostání HD DVD disky s kapacitou 70 GB, to by tomu tak odpovídalo.
"DVD" s mnohem větší kapacitou se již připravují. Info z Tvfreaku:
Zatím se to zdá jako utopie, ale firma Philips představila na japonské konferenci ISOM 2006 novou technologii ukládání dat, tzv. near field optical recording. Firma používá ve svém zařízení laserový paprsek o stejné vlnové délce jako Blu-ray, tj. 405 nanometrů, rozdíl je pouze ve velikosti clony. Pomocí této technologie dokáže Philips na kotouč o průměru 12 cm (rozměry podobný jako DVD) uložit 75 GB dat nebo 125 GB dat (při použití čoček s rozdílnou lomivostí). Philips se ovšem nechal slyšet, že již pracuje na "čtyřvrstvém" médiu, kam bude možné uložit neuvěřitelných 500 GB dat.
..... to já jen tak - pro lepší vzdělání :)

Juchů!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨
"Nejdelší trať co kdy se vytvořila pro pc hru MSTS."
Docela hezká věta.
Všimněte si toho min.tvaru slovesa vytvořit,asi je hotovo.
a potom nesmím zapomenout,na to "co kdy se vytvořila."
Aha oni se ty tratě už stavěj sami.
No když se na to podívám,tak je to takový nesmysl.

David Kodet napsal:
Juchů!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨
"Nejdelší trať co kdy se vytvořila pro pc hru MSTS."
Docela hezká věta.
Všimněte si toho min.tvaru slovesa vytvořit,asi je hotovo.
a potom nesmím zapomenout,na to "co kdy se vytvořila."
Aha oni se ty tratě už stavěj sami.
No když se na to podívám,tak je to takový nesmysl.
:idea: :idea:

Absolutní superbomba

Tato "bomba trať" mne vyprovokovala k tomu, abych ji trumfnul svou super-bombou: Horní Bukvičky - Kalkata - Bombaj. Trať bude mít celkem 38 tisíc Km, hotových je pouze několik fragmentů o celkové délce 75 Km, což je 0,00197368421052631578947368421052632 z plánované délky. :D :D :D

stahujte zde: http://www.pool-magic.net/msts/

Re: Absolutní superbomba

krupan napsal:
Tato "bomba trať" mne vyprovokovala k tomu, abych ji trumfnul svou super-bombou: Horní Bukvičky - Kalkata - Bombaj. Trať bude mít celkem 38 tisíc Km, hotových je pouze několik fragmentů o celkové délce 75 Km, což je 0,00197368421052631578947368421052632 z plánované délky. :D :D :D

stahujte zde: http://www.pool-magic.net/msts/

a to ji budeš distribuovat na 2 500GB HDD???:lol: typoval bych že to bude mít velikost tak cca 1 TB, a bude to chtít nejrychlejší Core 2 Duo co??? :D a taky sem se chtěl zeptat jestli ji hodláš dokončit v tomto životě??? :?: :?:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře