Projekt ČR - celá republika v MSTS...dle autora super bomba

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Mne to stejně ten projekt připadá jako parodie. Co pak lze tahle rychle vybudovat mega projekt ? Podívejte se, jak dlouho trvalo postavit 600 km úsek panu Šemorovi nebo Martinovi z Havířova, to je na dlouhé lokty. A stejně některé odkazy na těch stránkách nefungují. Já to beru jako parodii.

bob57_cz napsal:
David Kodet napsal:
http://projektcr.webzdarma.cz
Zkus tohle,akorát nevím,proč to nezmodrá a nestačí jen kliknout,snad teď

Tak který link je schopen mne tam připojit ? Jeden mi ukáže 404 a druhý zase nepovolený přístup. Existuje cesta, která ukáže opravdovou stránku ?
Bobe a co tenhle? http://projektcr.webzdarma.cz/projekt.htm Ten byl jako první a funguje i teď

Naposled editoval moderátor:
Já si myslím, že autor toho projektu se snaží jenom zkopírovat už postavené úseky a spojit je dohromady. Tu velikost bych si vysvětloval tím, že si zkopíroval adresáře TEXTURES a SHAPES ze všech tratí.

Velký projekt má smysl, pokud v se v reálu jezdilo na jeden zátah dlouhé tratě. (Praha - Bratislava, Praha - Žilina, atd) Ale v žádném případě nemá smysl spojovat celou železniční síť do jedné trati MSTS. Důvod je prostý, neumím si představit, kolik dní by se v PC načítala 10 tisíc km dlouhá trať. A jak by se asi stavěla? Databázové objekty se mi při mých 750km v editoru ukládají něco přes minutu (SAVE).
Až bych měl například 5000km tratí, tak bych položil pár kolejí a návěstidel, dal SAVE a než se to uloží, zašel bych si do hospody na oběd.

Pokud by autor byl silně trpělivý člověk, tak tento projekt by mohl za 20 až 50 let dovést do úspěšného konce. Otázkou ale je, jaké budou počítače a simulátory za 50 let.

Autor asi staví velmi rychle, v 15:24 jsem se díval na onu stránku a už tam je postaveno 112 km tratě :-D:-D

ON SI TO VYMÝŠLÝ.
Jinak nevím,proč ty odkazy jdou jen chvíli,ten můj první šel a druhý taky,a to jsem ho zkusil.Martensi,jsem zvědav,jak dlouho pude ten tvůj,poprvé jsem napsal myslím ten samý

Tak dlouho už jsem se fakt nepobavil :lol:
Každá větší trať se dlouho načítá. I když se to dá trochu ovlivnit, tak práci v Editoru, vytváření aktivit,...to se prostě neurychlí. Kdo dělá aktivity např. u trati p.Šemory, tak to zná. A teď přijde nějakej vtipálek s touhle obludností. Já myslím, že mu ty vedra trochu zavařily hlavu - chce to víc....

Naposled editoval moderátor:
:D :D :D Že bych se konečně dočkal toho Vladivostoku? Viděl bych to, že autor tak za tři měsíce sfoukne celou ČR a kdyby byl tak hodný a poseděl u editoru ještě měsíc, tak máme Vladivostok jako dárek k Vánocům........no a pak že to nejde. Koupím si nový 500GB harddisk (vlastně néé, autor mi ho pošle i s tratí) a až si celou trať projedu, tak o tom napíšu recenzi, já už se tak těším, jupí... :D :D :D

ľudia nebolo by najvhodnejšie kontaktovať autora, nech príde sem a nech sa k tomu sám vyjadrí :?: Myslím že sa dozvieme mnoho zaujímavých vecí :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Jen se těš.Hlavně si nezapomeň zapnout počítač večer a spusť MSTS a druhý den možná před půlnocí ti najede nabídka s tratěma po a zadej tento "nesmysl" a potom si možná ráno procukáš nějakou trať.

bob57_cz napsal:
"Autore", kolik ti je let ?
Když do názvu nacpe mezery a jiné specialznaky, tak to browser při velké snaze stejně neveme. A stačilo by tak málo-naučit se používat "zip".
Dát tam rovnou con, tak neví ani server ani browser, co s tím.

Jediný, kdo si s tím dokáže poradit je plugin HTTPBrowser pro TCMD.
Možná i Mozilla. IE ani náhodou!

prave! chyba nie je v nazve suboru — medzery v nazve SU povolene. problem je v MSIE. (okrem toho MSIE nepozna poriadne CSS, PNG ani HTML, o dalsich s ktorymi nerobim radsej nehovorim)

David Kodet napsal:
Jen se těš.Hlavně si nezapomeň zapnout počítač večer a spusť MSTS a druhý den možná před půlnocí ti najede nabídka s tratěma po a zadej tento "nesmysl" a potom si možná ráno procukáš nějakou trať.

jo bro ja sa už na to teším...to bude pecka... možno keď budem mať dlhé fúzy a v hlave mi bude harašiť tak to ten človek dostavia :lol: :lol: :lol:
Ale potom mi už neostane života na to aby som to spustil :lol:

Kontaktujte niekto autora nech nám o tomto nezmysle príde porozprávať.
Inak už má na stránke k stiahnutiu nejaké consisty, ktoré pri pokuse stiahnuť čo napíšu :?: No čo :?: No predsa...správna odpoveď je :!: :!: :!: error 404 :wink: :wink: :wink:
Nechcem toho človeka odsudzovať ale mal by sa dať vyšetriť... :idea:

To opravdu nemá chybu, všem co pro MSTS něco udělali doporučuji návštěvu těchto stránek. Zejména by je měl navštívit Zbyněk Šenora a Stavitelxx. Pánové, po přečení diskuse naformátujete svoje disky s prací, zahodíte všechny záložní kopie svých souborů, a budete se věnovat něčemu užitečnějšímu, než nás otravovat vašini pokleslými výtvory. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zajímalo by mě, kolika lidem by se chtělo jezdit po terénu, kde jsou pouze a jen koleje, zastávky, stanice, nikde v okolí žádná krajina, takže v podstatě jako by jezdili pouťovým vláčkem.... I když i ten má kolem sebe také určitou krajinu. :idea:

proc to resite stejne je to kravina kterou by zadne pc neutahlo :lol: a MSTS uz teprve ne. Tomu autorovi je asi 12 let. Zbynek mel pravdu mozna to v tech 50 vyda ale ani taky by nebyl ani v pulce :D

Projekt CR

KaMat napsal:
proc to resite stejne je to kravina kterou by zadne pc neutahlo :lol: a MSTS uz teprve ne. Tomu autorovi je asi 12 let. Zbynek mel pravdu mozna to v tech 50 vyda ale ani taky by nebyl ani v pulce :D

S tímto nelze jinak než na 100 % souhlasit.

Ten člověk má sice smělé plány a zřejmě hodně elánu,nicméně zatím se ten jeho elán při stavbě trati projevuje pouze tím,že píše o tom jak to bude super,11 tis.km bez problémů,60 GB HDD na kterém bude svou práci zasílat všem zájemcům.Už jen jednou zmíněná velikost jeho práce(40km-velikost 1,5GB a přitom jsou to jen koleje.) :?: :?: :?:

Realita bude potom jiná,protože dát do jednoho projektu komplet síť ČD je jen nerealizovatelná hloupost.Za chvilku to v klidu vyšumí do ztracena a i sám autor těchto smělých plánů bude rád,že se na tento úlet zapomene.

Ještě jeden obecný příspěvek.
Lidi, prosím Vás. Nezakládejte rubriky, že právě začínáte stavět nějakou trať. Pak z toho vznikne jen vlákno hodné do Hydeparku.
Nejprve něco postavte, zveřejněte screeny na nějakém svém webu a až teprve potom zakládejte vlákno, že se staví nová trať.
Bohužel, většina takových projektů skončila dříve než začala.
Já i každý stavitel potvrdí, že stavět trať, byť krátkou lokálku není nic jednoduchého.
Možná by stálo za úvahu všechny takové neuskutečněné nebo pouze plánované projekty přesunout ne do hydeparku, ale do podobné škatulky. Nově příchozí uživatel MSTS, který otevře tohle vlákno musí být nadšen, kolik máme Československých tratí a následně velmi zklamán, že většina v této rubrice není ještě ani na papíře a je jen zbožným přáním některého uživatele.

Miran napsal:
Zejména by je měl navštívit Zbyněk Šenora a Stavitelxx.
Zbyněk Šenora? To je nejaký nový staviteľ tratí? :lol: Chybyčka se vloudila ... :) To sa stane aj najlepším ...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře