Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Kubo,doporučuji ti,opravit aktivitu,hlavně co se týče křižování vlaku v Libni. Ikdyby se mi nestrhla záchranka při překročení rychlosti,přesto by došlo ke srážce.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://msts-forum.ic.cz/msts/Screenshots/crash0.jpg
Vi další obrázky ve větším rozlišení 1024x768 pixelů.
Obrazek 1
Obrazek 2
Obrazek 3
Obrazek 4

Tak teď jsem doslova jel hyperpředpisově,zdálo se mi,že jedu příliš pomalu než je stanovena rychlost a přesto jsem srážce nezabránil.

Kuba to musí opravit a při průjezdu stanici Praha-Liben dát rychlost 15 až 20 km/h,aby nedošlo ke srážce.

Tak to bych chtěl vidět tu tvojí hyper rychlost, já jsem to jel snad 10x a ani jednou nedošlo k havárií, vždycky jsem se křižovali až skoro vjezdého náveěstidla.

Já si myslím, že je chyba v délce trasy servisu 471 možná i načasování. Pouští ho za klackem. Kdybz ho pustil před klackem tak bude stát na vjezdu na stůj, nebo bude stát RTE na odjezdu. Je to jen doměnka, neviděl jsem to v editoru.

Kuba napsal:
Tak to bych chtěl vidět tu tvojí hyper rychlost, já jsem to jel snad 10x a ani jednou nedošlo k havárií, vždycky jsem se křižovali až skoro vjezdého náveěstidla.

Kubo já když dělal Saxonii tak se mi na dvou PC chovala úplně jinak. Na silnějším jsem byl v +u, a na druhém v -u.

Kuba, je to možné stejně jako když ve volné jízdě jedeš z odbočky přes angličák přímo a další výhybkou na 1TK, tak po výjezdu ze stanice má na vjezdu 1TK odbočku a na 2Tk volno.

Kuba napsal:

No screenshoty hovoří za vše,imho,nejsem sám,kdo má problémy v Libni,VáclavS,projel s odřenýma ušima.
Jinak při opakování aktivity jsem si pro jistotu při průjezdu Libní snížil rychlost na 20 km/h a bez problému kolem mne projela 471-ka. Ale kdybych jel podle předpisů,tak je srážka. :roll:

Tuto aktivitu jsem ještě nejel, ale pořád se objevují (obecně) stejné 2 chyby:
- trasa trafficu je příliš krátká. Někdy stačí jet jen o půl minuty později nebo dřív a traffic se objevuje/mizí před očima nebo není vidět vůbec, přitom v širém okolí jiný traffic není, takže není důvod, aby jel jen pár set metrů.
- trasa začne za návěstidlem. V tomto případě je velmi pravděpodobné, že se zjeví zrovna v obsazeném oddíle.

Naposledy se mi toto stalo v aktivitě tuším Končila mi šichta, kde mě měly v Ústí n. O. předběhnout 2 vlaky. Ale prvnímu spadla "šajba" na stůj, druhý traffic začal ve stejném oddíle a ... :eek: a gorila přeskočila šajbu vzduchem

Naposled editoval moderátor:
Tak potvrzuji,že díky MSTS BIN 1.6 je samotný MSTS o něco stabilnější,největší problémy byly při průjezdu stanici Kolín,tam byl hustý traffic,a FPS jsem měl 3,přesto potvrzuji,že mi ani jednou nespadla aktivita k Billovi.Myslím tím Kubovu.

Kubo, jak to vypadá s Tvojí další tvorbou, děláš ještě svoje supr aktivity ?

Mondeo napsal:
No nevím jestli jsou super, ale další určitě budou. Dal jsem si na chvíli pauzu abych načerpal síly, chuť a inspiraci a už teď mám rozdělané 3 kousky. Dvě jsou ještě v plenkách, ale jedna kterou dělám na půl s Tomesem už je s půlky hotová a možná někdy kolem svátku to dáme ven. Bude to hodně dlouhá aktivita, myslím že ještě tak dlouho nikdo nevydal ( jedině že by nás Zbyněk s vydáním svojí aktivity předběhl, ta jeho je o chlup delší a je dohromady, kdežto mi to mám rozdělené na dvě části ) a bude mít něco mezi osmi až devítí hodinami.

Kuba napsal:
Mondeo napsal:
No nevím jestli jsou super, ale další určitě budou. Dal jsem si na chvíli pauzu abych načerpal síly, chuť a inspiraci a už teď mám rozdělané 3 kousky. Dvě jsou ještě v plenkách, ale jedna kterou dělám na půl s Tomesem už je s půlky hotová a možná někdy kolem svátku to dáme ven. Bude to hodně dlouhá aktivita, myslím že ještě tak dlouho nikdo nevydal ( jedině že by nás Zbyněk s vydáním svojí aktivity předběhl, ta jeho je o chlup delší a je dohromady, kdežto mi to mám rozdělené na dvě části ) a bude mít něco mezi osmi až devítí hodinami.

Jo, to je fakt, ale Kuba to má podstatně delší

Kuba napsal:
.... jedině že by nás Zbyněk s vydáním svojí aktivity předběhl, ta jeho je o chlup delší a je dohromady, kdežto mi to mám rozdělené na dvě části ) a bude mít něco mezi osmi až devítí hodinami.
Aktivita ani tak není o tom, kdo ji má delší. Já sám do poslední chvíle nevěděl, na kolik ji budu mít hodin. Potřeboval jsem jen projet určitou trasu a to tak, aby to nebyla úplná nuda a mělo to nějaký příběh.
Jinak delší aktivita už je nesmysl, protože strojvedoucí může makat nevýše 8 hodin. Dřív platilo, že s mechanikem může 15, ale jestli to platí ještě dnes (dva fírové), nevím.

Zbyněk Šemora napsal:
.. protože strojvedoucí může makat nevýše 8 hodin. Dřív platilo, že s mechanikem může 15, ale jestli to platí ještě dnes (dva fírové), nevím.
?? Odkud je tohle nové info ? Na kolejích se nejezdí podle AETRU. ( A já - trouba jezdím 10-11. )

Zbyněk Šemora napsal:
Kuba napsal:
.... jedině že by nás Zbyněk s vydáním svojí aktivity předběhl, ta jeho je o chlup delší a je dohromady, kdežto mi to mám rozdělené na dvě části ) a bude mít něco mezi osmi až devítí hodinami.
Aktivita ani tak není o tom, kdo ji má delší. Já sám do poslední chvíle nevěděl, na kolik ji budu mít hodin....
Já jsem to tak ani nemyslel a ani určitě se nebudu honit za tím aby jsme byli první a měli to větší než Vy. Každý si to stejně dělá po svém, co jsem tak pochyril tak Vy pojedete na více vlacích a na více HV, kdežto my máme jeden vlak a 2 HV.

Back
Nahoře