Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Z.Dejv napsal:
Zdarec,esiva este nemas ten vozeeek,tak ho stahnes na Duosovych strankach:http://duuso.demmsts.sk cau
Sorry, ale neovládám řeč tvého kmene.:salut:

Naposled editoval moderátor:
Kubo prosím kde sehnat vozy s označením cdvagSgnss ?
chybí mi v aktivitách TS101 já jsem si je nahradil ale do budoucna abych je nemusel stále přepisovat.Děkuji za odpověď

JIŘÍ GLOGOVSKÝ napsal:
Kubo prosím kde sehnat vozy s označením cdvagSgnss ?
chybí mi v aktivitách TS101 já jsem si je nahradil ale do budoucna abych je nemusel stále přepisovat.Děkuji za odpověď
Měl by to být v trainsetu k trati 090.

Hledal jsem tyto vozy i v trainsetu 090 co byl součástí DVD ale tam tyto vozy nejsou. Nicméně zkusím si ztáhnout ze stránek Tygyho stáhnout trainset znovu a uvidím. Mohl bys mi prosím poradit ještě s jedním kostlivcem ve skříni a tím je zssk_750096 děkuji předem a promiň že takhle otravuju. Děkuji.

Janě díky moc samozřejmě že ji mám uloženou v záloze ale je to pojmenované jako 750753pack a z toho není zřejmé o jaké konkrétní loko se jedná budu si muset v tom udělat pořádek ale ještě jednou díky.

Zdravím, neví někdo kde by se dali najít zvuky k loko PKP ET22? Podle autora modelu by měli být na http://www.msts.rail.pl, ale zde se nic nenachází...

faldicek napsal:
Zdravím, neví někdo kde by se dali najít zvuky k loko PKP ET22? Podle autora modelu by měli být na http://www.msts.rail.pl, ale zde se nic nenachází...
To nevím, já to stahoval ze stránky, kterou si uvedl, ale jak vidno je mimo provoz. Pokud je budeš chtít napiš mail, já ti je pošlu.

faldicek napsal:
Tak jsem právě dojel do Bohumína, žádné pády se nekonaly.
Tak to gratuluju, mě to padalo před Olomoucem, Svinovem a Bohumínem. Upravoval sis nějak ten staniční rozhlas ( myšleno velikost souboru *.wav )???
faldicek napsal:
Skvělá aktivita, bohatý trafic...;)
Díky a za traffic poděkuj kreslířům GVD.:D

Pánové, říkám to nerad, ale tady s Váma končím.

S mého oblíbeného fóra se stala za poslední týdny sračka a to doslova.

Začal to vyštváním Boba57 ( berte to jako milník a ne to jestli právem nebo ne, na to má každý jiný názor ) a konče příchodem Gajdmy, Pastrňáka a člověka, který se nazýval honza a používal x-niků a jim podobným a Ti si z Vás starých mazáku dělají vyloženě prdel a zkoušejí co si můžu dovolit a jak vidno, můžou toho víc než je zdrávo.

Navštěvovat a dívat se jak to tady jde od desíti k pěti občas budu, ale nečekejte žádné reakce. Pokud bude někdo chtít poradit nebo cokoliv mi sdělit, tak na SZ reagovat budu pořád, ale na fóru ne. Občas možná se mě vypadne nějáka aktivita, ale bude už jenom u mě na webu.

Jestli se to teda uklidní a vyčistí nevylučuju návrat, ale za těchto podmínek ne.

Kuba napsal:
Pánové, říkám to nerad, ale tady s Váma končím.

S mého oblíbeného fóra se stala za poslední týdny sračka a to doslova.

Začal to vyštváním Boba57 ( berte to jako milník a ne to jestli právem nebo ne, na to má každý jiný názor ) a konče příchodem Gajdmy, Pastrňáka a člověka, který se nazýval honza a používal x-niků a jim podobným a Ti si z Vás starých mazáku dělají vyloženě prdel a zkoušejí co si můžu dovolit a jak vidno, můžou toho víc než je zdrávo.

Navštěvovat a dívat se jak to tady jde od desíti k pěti občas budu, ale nečekejte žádné reakce. Pokud bude někdo chtít poradit nebo cokoliv mi sdělit, tak na SZ reagovat budu pořád, ale na fóru ne. Občas možná se mě vypadne nějáka aktivita, ale bude už jenom u mě na webu.

Jestli se to teda uklidní a vyčistí nevylučuju návrat, ale za těchto podmínek ne.

Je to skoda ze koncis, tvoje aktivity som mal rad,kazdopadne tiez budem sledovat tvoj web :)

Kubo,jsem stejného názoru,už dlouho chci napsat to cos napsal ty,jen jsem se k tomu ještě neodhodlal,ale tak nějak tady moc nepřispívám,krom mých posledních výlevů jen díky situaci,o které píšeš ty a za které jsem se určitým lidem i omluvil.Tohle fórum je díky některým,hlavně nově příchozím,členům ukrutný kompost MSTS,za který si můzou uživatelé sami.Jde to zde silně do
Přeju ti mnoho chuti do další tvorby.

Naposled editoval moderátor:
sledujem toto forum a neda mi to uz zareagovat.....nedokazem pochopit preco sa tu takto ludia zacnu hadat skrz blbosti...chapem ze kazdy nieje idealny ale tak preco sa zbytocne rozculovat.....ano pochopim ked sem niekto pride a tvari sa ako majster sveta.....ale predsa ked nieco robime tak sa nenechame odradit nejakymi neinteligentnymi ludmi.....
Kuba: mas perfektne aktivity..... klobuk dole..hlavne sa nerozculuj a nenechaj sa vytocit inymi ludmi....

.....pre mna je vela veci nepochopitelnych ale to je jedno...nechcem tu vyvolat ziadnu hadku ..len som povedal svoj nazor.......

Back
Nahoře