Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Kuba napsal:
Pánové, říkám to nerad, ale tady s Váma končím.

.......

Jestli se to teda uklidní a vyčistí nevylučuju návrat, ale za těchto podmínek ne.
Tohle je už minulost, situace se kapánek změnila a já jsem zpět. Jako kompenzace je u mě na webu již od neděle aktivita Os 7806 z Košic do Žiliny a během dne přibude ještě jedna.

Kuba napsal:
Tohle je už minulost, situace se kapánek změnila a já jsem zpět. Jako kompenzace je u mě na webu již od neděle aktivita Os 7806 z Košic do Žiliny a během dne přibude ještě jedna.

To je dobře, že jsi zpátky. předpokládám aktulizace 16.

Boby napsal:
Kuba napsal:

To je dobře, že jsi zpátky. předpokládám aktulizace 16.
Jasně aktualizace je vždycky ta nejnovější, zapoměl jsem to na web napsat.

Takže zdravim po dlouhé době jsem se rozhodl jéci aktivitu od aktivitářů z msts rozhodl jsem se tedy pro Kubu a to pro R 801.
Takže jsem se přesvědčil že ani tato aktivita je nereálná.
Z Břeclavy odjíždím na návěst posun dovolen aniž bych o tom byl vůbec spraven jedu jako vlak a ne jako posun. Vlaková dokumentace nikde ani o rychlosti nikde žádná zmínka kolik to váží taky nic takže já bych správně nemohl ani vyjet.
K příloze která k tomu byla nebo kterou jsem si stahnul bylo toto:
2 <AÁć*&Ď+ü˝Q ş Éăf_Ő*'RWřUZUh+ćÓAŮ
Ş
í * `˜sJr 1 ş0âŔMşu’!˛Ţ fŇ… ´{DUUůédżÁ ÷†GीdĚ||e ýŇĄő‚
Ëç łĘşiZtÚ˘ |ĹćĽĺ ž­VYSŃLšťţŁ:B\+ ˙ŻbĂŰŐ uŽ˝ublg÷‡j ˆ ŁpࣄćčŽ[‡ 1˛K˜ß2wŮŻ§ â˝ ZűggPÓślYŕÝ›°©‚łűýšĽ†ú¤ˆ%Lß/–ţ y—fţ¸ő c÷\Tč–©Łő;:ü ˙˙ PK ! ‘ •ó N
_rels/.rels ˘ ( Ś’ŰJ A

Takže jsem se přesvědčil že víckrát už žádnou aktivitu nepojedu od aktivitářů z msts.

Z 98% lidí co jezdí aktivity by stejně bržděnka nic neříkala.A třeba by tam chyběl podpis vozmistra a pak by byl průšvih.
A aby jsi kvůli tomu jel do Břeclavi?! Reál je reál.

Jonáš J. napsal:
... bla bla bla bla bla bla ....
Hele hvězdo, když to nefunguje tobě, udělej si pořádek v PC.

V "Příloze" je tohle a je to tam, protože teď jsem to stáhnul, mohlo se stát, že bych na web nahrál něco špatně, ale tohle není tento případ.
A co se týče Břeclavi tak tam odjíždíš na 40 a volno. Takže opět chyba je na tvém přijímači.

Naposled editoval moderátor:
No jo Jonáši, to se nesmíš na dokument ve formátu pro MS Word 2007 dívat jako, že to je chyba.....takže bys měl své mínění poopravit, neb chyba není na straně aktivitářů, ale někde jinde.....

Kuba:
Jo výborně tak tohle je už něco jiného, mně se to neotevřelo, jinak jsem odjížděl na posun dovolen takže nevím kde je podvod.

Jonáš J. napsal:
Kuba:
Jo výborně tak tohle je už něco jiného, mně se to neotevřelo, jinak jsem odjížděl na posun dovolen takže nevím kde je podvod.
A jedeš to na stejném BINu, i tam může být problém, pokud budeš mít jiný BIN???

R 801

Aktivita je naprosto v pořádku. Odjezd je samozřejmě na 40 a volno, čas sedí dle SJŘ. Včera jsem ji zajel naprosto bez problémů. Velmi pěkné a zejména chválím výběr R 801.

RE: R 801

Boby napsal:
Aktivita je naprosto v pořádku. Odjezd je samozřejmě na 40 a volno, čas sedí dle SJŘ. Včera jsem ji zajel naprosto bez problémů. Velmi pěkné a zejména chválím výběr R 801.
Tak už jsme minimálně dva Jonáši, komu to normálně funguje, takže chyba bude zcela určitě na tvojem přijímači.

Jinak jsem samozřejmě rád, že se aktivita líbila.:D

Ahojte, včera jsem si zkusil zajet aktivitu EC Devín na trati 321, ale hned po jejím začátku jsem narazil na docela zásadní problém. Když už jsem se blížil k Břeclavi a najel na koridor, kde je 160-ka, věděl jsem, že mám času dost a nijak jsem nezrychloval... Prostě jsem si pořád držel nějakých 110 km/h a to opravdu dlouho, aniž bych přidal nebo ubral. Jenže při nájezdu na výhybky v Lanžhotě mi vyskočilo okno "utržené spřáhlo - aktivita ukončena". Nestalo se to někomu z vás? Vzhledem k tomu, že jsem nejmíň 3 minuty jel na 15% výkonu mě to dost překvapilo... Trať mám na aktualizaci 16, BIN 1.7.00819. Předem díky za odpověď.

Ondra napsal:
Ahojte, včera jsem si zkusil zajet aktivitu EC Devín na trati 321, ale hned po jejím začátku jsem narazil na docela zásadní problém. Když už jsem se blížil k Břeclavi a najel na koridor, kde je 160-ka, věděl jsem, že mám času dost a nijak jsem nezrychloval... Prostě jsem si pořád držel nějakých 110 km/h a to opravdu dlouho, aniž bych přidal nebo ubral. Jenže při nájezdu na výhybky v Lanžhotě mi vyskočilo okno "utržené spřáhlo - aktivita ukončena". Nestalo se to někomu z vás? Vzhledem k tomu, že jsem nejmíň 3 minuty jel na 15% výkonu mě to dost překvapilo... Trať mám na aktualizaci 16, BIN 1.7.00819. Předem díky za odpověď.
Ondro, těžko říct, já to projel 3x bez problém a vše s originálně nastaveným ENGy. Měl si stejné vozy v soupravě co já, nebo sis nějaké vyměnil???

Kuba napsal:
Ondro, těžko říct, já to projel 3x bez problém a vše s originálně nastaveným ENGy. Měl si stejné vozy v soupravě co já, nebo sis nějaké vyměnil???

Některé vozy jsem vyměnil, protože se mi nepovedlo stáhnout úplně všechno, ale nic z toho se netýkalo řízené soupravy. Tu jsem nechal beze změny. Tak nevím, kde může být zakopaný pes. Asi už mám po všech těch letech bordel v trainsetu, bordel v instalaci... Vidím to tak, že s nástupem Windows 7 napíšu Zbyňkovi i Martinovi, objednám si nové instalačky tratí s kompletním trainsetem, vše budu mít nové, aktuální, bez možnosti chyby mezi židlí a klávesnicí a snad se tím vyřeší pár mých problémů :)

Ondra napsal:
Kuba napsal:

Některé vozy jsem vyměnil, protože se mi nepovedlo stáhnout úplně všechno, ale nic z toho se netýkalo řízené soupravy. Tu jsem nechal beze změny. Tak nevím, kde může být zakopaný pes. Asi už mám po všech těch letech bordel v trainsetu, bordel v instalaci... Vidím to tak, že s nástupem Windows 7 napíšu Zbyňkovi i Martinovi, objednám si nové instalačky tratí s kompletním trainsetem, vše budu mít nové, aktuální, bez možnosti chyby mezi židlí a klávesnicí a snad se tím vyřeší pár mých problémů :)
Tak to Ti opravdu neumím poradit, jedině zkus vyměnit vozy v soupravě za obdobné co jsou v TBP.

[/quote]
Tak to Ti opravdu neumím poradit, jedině zkus vyměnit vozy v soupravě za obdobné co jsou v TBP.
[/quote]

Mě se nějak nepodařílo najít ZSSK EC IC Pack, tak jsem ty dva nahradil dle řazení za Apeer a Beer z Trainsetu BP a neměl jsem žádné problémy, teda alespoň do Přerova. Ještě jsem ji nedojel. Jestli bys byl ochoten mi hodit link, tak bych to s nima zkusil do Břeclavi projet znovu. Jinak jedu pod Bin 1.8, ale tím by to být nemělo.

[/quote]

Mě se nějak nepodařílo najít ZSSK EC IC Pack, tak jsem ty dva nahradil dle řazení za Apeer a Beer z Trainsetu BP a neměl jsem žádné problémy, teda alespoň do Přerova. Ještě jsem ji nedojel. Jestli bys byl ochoten mi hodit link, tak bych to s nima zkusil do Břeclavi projet znovu. Jinak jedu pod Bin 1.8, ale tím by to být nemělo.
[/quote]

ZSSK EC IC Pack by měl být tady, bohužel je už třetí den nedostupný
[/quote]

[/quote]

ZSSK EC IC Pack by měl být tady, bohužel je už třetí den nedostupný

http://zsoltee75.extra.hu/

Na ten ZSSK_IC_EC_pack odkazoval Duuso http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1774&pid=82934#pid82934 , ale nějak jim to nefunguje, stejně tak i zsoltee. Co jsem pochopil tak oni používají server extra.hu, což je podle mě něco jako naše ic.cz a onen server je nějaký pokažený.

Kuba napsal:
Na ten ZSSK_IC_EC_pack odkazoval Duuso http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1774&pid=82934#pid82934 , ale nějak jim to nefunguje, stejně tak i zsoltee. Co jsem pochopil tak oni používají server extra.hu, což je podle mě něco jako naše ic.cz a onen server je nějaký pokažený.

Funguje zsolte75 i ten odkaz od Duuso. Ja ho hledal na zsolte, ale tam se mi ho právě nepodařilo najít. Takže dík za link na Repaint Masters, tam už jsem ho našel.

Back
Nahoře