Projekt MSTS Bin - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak mi to nedalo a upravil jsem pro MSTS BIN všechny cvf soubory, skříňových lokomotiv a motorových vozů. Vše OK. Ještě by to chtělo do těchto souborů zpět vyměnit zadní pohledy za původní pravé. Bude to balík exe pro finální update Trainsetu při instalaci z DVD
Tím si uživatel může zvolit provozovat MSTS bez nebo s MSTS BIN. Jsou to ale spíše zadní kolečka ,aby byla zachována vozidla v původní podobě.
Balík zatím neobsahuje update engů, to přenechám autorům modelů a ladičům.
Jinak jsem testnul M 131 a s potěšením jsem zjistil, že konečně se dá řadit i při změně směru jízdy. (po změně stanoviště)
Do čtvrtka to dám ven i pro ostatní.

Zbyněk Šemora napsal:
Jinak jsem testnul M 131 a s potěšením jsem zjistil, že konečně se dá řadit i při změně směru jízdy. (po změně stanoviště)
Do čtvrtka to dám ven i pro ostatní.

Čau Zbyňku

co máš za verzi MSTSBin, já jsem zjistil že s poslední uvolněnou verzí (1.5.6.p) to u M131 je stejné jak to bylo. Pokud změníš stanoviště dáš směr zpět, tak je to OK, protože jedeš vlastně dopředu. Pokud na zadním stanovišti dáš směr vpřed, tak je to v p*deli a jsme tam, kde jsme byli.

Pokud máš na testy nějakou vyšší verzi, tak tam to může být opravené. Nebo jsi se vrtal v engu?

Mám verzi 1.56 a je jasné, že pokud zařadím zpět a budu couvat, tak jsme tam, kde jsme byli. Ale jaksi myslím, že to ještě platí, že fíra musí jezdit vždy z čelního stanoviště, tedy při posunu za každou vyhýbkou přecházet na druhé stanoviště. Tak jsme to dělali a tak se to i děje. Jedinná vyjímka je, pokud sunu soupravu k peronu. Tady hold budu muset zařadit zpět, výkon a honem vykvaltovat, abych nejel 300 z místa.
Ještě by mne zajímalo, jestli po objetí soupravy se dá spojit na přední spřáhlo, abych v Lednici i jinde, kde to řve mohl zrušit triangly na otáčení.
Nemám tolik času na testování.

Zbyněk Šemora napsal:
Mám verzi 1.56 a je jasné, že pokud zařadím zpět a budu couvat, tak jsme tam, kde jsme byli. Ale jaksi myslím, že to ještě platí, že fíra musí jezdit vždy z čelního stanoviště, tedy při posunu za každou vyhýbkou přecházet na druhé stanoviště. Tak jsme to dělali a tak se to i děje. Jedinná vyjímka je, pokud sunu soupravu k peronu. Tady hold budu muset zařadit zpět, výkon a honem vykvaltovat, abych nejel 300 z místa.
Ještě by mne zajímalo, jestli po objetí soupravy se dá spojit na přední spřáhlo, abych v Lednici i jinde, kde to řve mohl zrušit triangly na otáčení.
Nemám tolik času na testování.

To přední spřáhlo je OK. Ale zatím to je k ničemu, protože ta chyba tam je pořád. Triangly lze zrušit pokud se to Džodžovi povede opravit. Pokud třeba dojedu do Lednice z Břeclavi, tam BDlm objedu a připojím ho na přední spřáhlo, tak na zpáteční cestě vlastně couvám a nic na tom nemění, že jsem na druhém stanovišti.

Zaujímalo by ma, či sa dá do tohto patchu zapracovať aj korektné predné spriahlo. Všimol som si, že autor patchu využíva osovú súmernosť na aplikáciu 2. stanovišťa symetrických strojov. Ako laik sa pýtam, či by nešli vlastnosti zadného spriahla cez os "obrátiť" na spriahlo predné.

Pane Šemora mám dotaz. Ze stránek http://msts.sinus.cz/ jsem si stáhnul instalačku updatetrainset156.rar, zajímalo by mne jestli mám také stahova ze sekce common.cab také upravené cabview ke dni 20. června a nebo stačí jenom ta instalačka ?

Naposled editoval moderátor:
prepacte ak vas tymto zatazim ale potreboval by som helpnut stiahol som si MSTS BIN verzia 1.5.7. Neviem ako to nainštalovať predtým som žiadnu verziu neinštaloval. Poradte prosim :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

po vyextrahování souboru MSTSpatch1.5.7.exe z .raru ve kterém to stáhneš na něj klikneš a zvolíš zálošku PATCH. Pak to bude po tobě chtít zadat cestu ke spouštěcímu souboru TRAIN.exe, který najdeš v adresáři, kde máš nainstalovaný MSTS.Potvrdíš, napíše Ti to něco jako Crack sucesfly (angličtináři snad prominou-snad jsem to napsal správně). Tímto máš pro začátek hotovo.Pak si musíš sám ještě upravit dle přiloženího návodu (součástí .rar souboru z netu) většinu .cvf a .eng souborů kabin a lokomotiv. Jinak Ti tam nebude mít co fungovat

Ja mam taky problem, ze ked najdem cestu k tomu adresaru TRAIN.exe a potvrdim, tak mi to vypise "Wrong version or file already patched" :-(

A odinstalovat by som to mal tym tlacitkom Restore??? Pretoze ak ano, tak presne tuto istu chybu mi vyhodi aj pri tomto tlacidle :-(

Musíš to odinstalovat pomocí toho souboru, kterým si to nainstaloval... čili pokud máš teď verzi třeba 1.56, tak spusť instalator verze 1.56 a tam dej restore

Ivan.ps napsal:
Ved to robim, ale stale mi to aj tak vyhadzuje tu chybu.

A přečetl jsi si alespoň návod přiložený v balíčku? A to zejména stránku č. 3, kde se hovoří o verzi MSTS a jak to zjistit? Asi ne, protože tam je všechno napsáno dostatečně polopatě, tak aby to pochopil každý!
A přečetl jsi si tohle vlákno celé? Odpověď tady zaručeně již padla. Pokud nemáš MSTS verze 1.4 tak to nainstalovat nejde. Update na verzi 1.4 (mylně označené jako verze 1.2) najdeš tady: http://www.microsoft.com/games/trainsimulator/downloads.asp#tsupdate

Přesunuto z vlákna Aktivity trati Bratislava-Praha

DEJV00

Zaslal: po červenec 10, 2006 6:05 pm Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Ahoj lidi,chtel sem se jen zeptat jak odinstaluju nebo jestli to vubec jde ten updatetrainset156,protože mi to při startu aktivity u každe masiny pise ze selhalo vytvoreni pohledu z kabiny prosím pomoc

Naposledy upravil DEJV00 dne po červenec 10, 2006 6:14 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zbyněk Šemora

Zaslal: po červenec 10, 2006 6:12 pm Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

DEJV00 napsal:
Ahoj lidi,chtel sem se jen zeptat jak odinstaluju nebo jestli to vubec jde ten updatetrainset156,protože mi to při startu aktivity u každe masiny pise ze selhalo nactení kabiny prosím pomoc

Stačí tak málo. Nainstalovat si MSTS Bin.

Miran

Zaslal: po červenec 10, 2006 6:13 pm Předmět:

DEJV00 napsal:
Ahoj lidi,chtel sem se jen zeptat jak odinstaluju nebo jestli to vubec jde ten updatetrainset156,protože mi to při startu aktivity u každe masiny pise ze selhalo nactení kabiny prosím pomoc

Pokud jsi si nezazálohoval adresář common.cab tak jsi v p.... Jenom nevím co ti brání nainstalovat MSTS Bin 1.5.7 nebo kteroukoliv nižší verzi.(do 1.5.3). Pro opravu stačí projít všechny cvf soubory a smazat tam definici pohledů pro opačný směr jízdy.

DEJV00

Zaslal: po červenec 10, 2006 6:20 pm Předmět:

Já blbec ze sem na to zalohovani nemyslel ,a muzu ten msts bin stahnou odsud http://www.volny.cz/j_vansa/cz/cz.html???

Miran

Zaslal: po červenec 10, 2006 6:22 pm Předmět:

DEJV00 napsal:
Já blbec ze sem na to zalohovani nemyslel ,a muzu ten msts bin stahnou odsud http://www.volny.cz/j_vansa/cz/cz.html???

No a odkud bys ho jinak chtěl, než z oficiálních stránek?
Stahuj, nainstaluj a budeš spokojen......

Jo, a nezapomeň si přečíst přiložený návod, abys ses tady za chvíli neptal na věci, které tam jsou popsané..

Doplněno: Moderátoři, hoďte tuhle diskusi o MSTS Bin tam, kam patří. Díky....

Naposledy upravil Miran dne po červenec 10, 2006 6:50 pm, celkově upraveno 1 krát.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře