Přesunuto z vlákna Aktivity trati Bratislava-Praha
DEJV00
Zaslal: po červenec 10, 2006 6:05 pm Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Ahoj lidi,chtel sem se jen zeptat jak odinstaluju nebo jestli to vubec jde ten updatetrainset156,protože mi to při startu aktivity u každe masiny pise ze selhalo vytvoreni pohledu z kabiny prosím pomoc
Naposledy upravil DEJV00 dne po červenec 10, 2006 6:14 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zbyněk Šemora
Zaslal: po červenec 10, 2006 6:12 pm Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
DEJV00 napsal:
Ahoj lidi,chtel sem se jen zeptat jak odinstaluju nebo jestli to vubec jde ten updatetrainset156,protože mi to při startu aktivity u každe masiny pise ze selhalo nactení kabiny prosím pomoc
Stačí tak málo. Nainstalovat si MSTS Bin.
Zaslal: po červenec 10, 2006 6:13 pm Předmět:
DEJV00 napsal:
Ahoj lidi,chtel sem se jen zeptat jak odinstaluju nebo jestli to vubec jde ten updatetrainset156,protože mi to při startu aktivity u každe masiny pise ze selhalo nactení kabiny prosím pomoc
Pokud jsi si nezazálohoval adresář common.cab tak jsi v p.... Jenom nevím co ti brání nainstalovat MSTS Bin 1.5.7 nebo kteroukoliv nižší verzi.(do 1.5.3). Pro opravu stačí projít všechny cvf soubory a smazat tam definici pohledů pro opačný směr jízdy.
Zaslal: po červenec 10, 2006 6:20 pm Předmět:
Já blbec ze sem na to zalohovani nemyslel ,a muzu ten msts bin stahnou odsud
http://www.volny.cz/j_vansa/cz/cz.html???
Miran
Zaslal: po červenec 10, 2006 6:22 pm Předmět:
DEJV00 napsal:
Já blbec ze sem na to zalohovani nemyslel ,a muzu ten msts bin stahnou odsud
http://www.volny.cz/j_vansa/cz/cz.html???
No a odkud bys ho jinak chtěl, než z oficiálních stránek?
Stahuj, nainstaluj a budeš spokojen......
Jo, a nezapomeň si přečíst přiložený návod, abys ses tady za chvíli neptal na věci, které tam jsou popsané..
Doplněno: Moderátoři, hoďte tuhle diskusi o MSTS Bin tam, kam patří. Díky....
Naposledy upravil Miran dne po červenec 10, 2006 6:50 pm, celkově upraveno 1 krát.