Projekt MSTS Bin - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Martens napsal:
1) Zabrždění při překročení rychlostního limitu 40 km/H v režimu posun - to snad ani u dráhy neexistuje, nebo snad ano?

Ano, VZ MIREL toto pozná, ale ten ešte (chvalabohu) neni rozšírený na vozidlá cudzích dopravcov.

Po shlédnutí videa "Jak správně nainstalovat MSTS BIN" mám jednu otázku. Poté co udělám vše co jsem viděl na videu mi pak stáčí si jenom stáhnout kabiny upravené pro MSTS BIN a to je vše a budete to fungovat nebo musím udělat ještě něco??? Možná vám to připadá že se ptám jako idiot že nechápu návod, ale radši se chci zeptat abych si nějak celou hru nepokazil, protože re-install bych opravdu nerad prováděl.

Kuba napsal:
Po shlédnutí videa "Jak správně nainstalovat MSTS BIN" mám jednu otázku. Poté co udělám vše co jsem viděl na videu mi pak stáčí si jenom stáhnout kabiny upravené pro MSTS BIN a to je vše a budete to fungovat nebo musím udělat ještě něco??? Možná vám to připadá že se ptám jako idiot že nechápu návod, ale radši se chci zeptat abych si nějak celou hru nepokazil, protože re-install bych opravdu nerad prováděl.
Když si najdeš program train.exe, dáš na něm pravé tlačítko myši a zvolíš vlastnosti a otevře se okno, kde je uvedena verze ( dneska je venku 1.5.7.). Pokud tam máš takovéto číslo, tak by to mělo být OK a opravdu stačí stáhnout caby a mělo by to fungovat - ale za jednoho podstatného předpokladu - že máš ze stejného serveru i odpovídající engy, které ukazují na tyto caby

Reinstalaci nemusíš, protože pokus by sis spustil znova patch a zvolil Restore, tak se obnoví půvldní verze.

Ale hlavně chlapče - zzááááálooooohuuuujjjjjj

Kuba napsal:
Kuba, to video je návod nato ako si opatchovat súbor train.exe.Nakoľko nato aby sa ti striedali den/noc caby, aby sa ti stridali stanovišta klávesou 1 a pod. musíš mať splnené dve podmienky:

1) Mať upravené caby v zložke common.cab (tie si sťiahneš ako píše Martin)
2) Upravení súbor train.exe = videotutoriál

Správne upravení súbor musí vyzerať takto -

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/train.gif

Pánové
velmi doporučuji navštívit Džordžovy stránky o MSTS Bin a to zejména návštěvní knihu. Džordž tam ve své odpovědi stručně popisuje co chystá v nové verzi MSTS Bin. Pokud se to všechno povede, bude to docela bomba.
Ostatně posuďte sami: http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html

Naposled editoval moderátor:
To bude opravdu mela, vypadá to skvěle :eek:

MSTSbin

Mistr Vansa to Jiří myslí takto:

V conzistu vlaku budeš mít řazeno několik lokomotiv a pokud to dobře chápu bude možné do kterékoliv provést přesun a připadně i tu konkrétní lokomotivu ovládat včetně toho,že budou funkční zvuky na stanovišti a podobně.

Věžová stanoviště viz lokomotivy: 714,731,725,726,710

U Džordže na webu je podrobný popis připravovaných změn v MSTS Bin v 1.5.8 včetně videoukázky. Navštivte sekce Novinky a Galerie. Myslím si, že to nebude mít chybu a už se mlsně olizuju... :D :D :D
Posuďte sami: http://mstsbin.uktrainsim.com/

Miran napsal:
U Džordže na webu je podrobný popis připravovaných změn v MSTS Bin v 1.5.8 včetně videoukázky. Navštivte sekce Novinky a Galerie. Myslím si, že to nebude mít chybu a už se mlsně olizuju... :D :D :D
Posuďte sami: http://mstsbin.uktrainsim.com/
Tak na to se těším, protože zápasím s předním spřáhlem a nenašel jsem jediný spolehlivý návod, jak se spojit 100% úspěšně. Vždy to byla otázka štěstí. Dále u vlaku spojeného na přední spřáhlo se MSTS zatím chová nevyzpytatelně a například po save už se nemusíte na load dostat zpět do hry.
Ale nejvíce bych uvítal, kdyby se podařil vyřešit počet objektů na čtverec, počet světel, atd. právě jsem potřeboval opravit nějaké rychlostníky v Praze Karlíně a padlo mi to. Ubral jsem pár stromů a už opět OK. Ale ještě jsem sahl na jiné rychlostníky a úpravu jedné koleje v depu, vše OK, ale už jsem se do editoru nikdy nedostal. Musel jsem nahrát včerejší zálohu. Ještě, že jsem toho moc nepostavil, řeším jen svou aktivitu.

Páni,už se nemohu dočkat na nové funkce MSTS BIN.

Nějak jsem neporozuměl výrazu :

blokování alerteru (VM) na zelenou Co to znamená ?

Ano, ale tato funkce je skutečná jen pro traťě s autoblokem. Na tratích s poloautoblokem, kdy ve skutečnosti nedochází k přenosu návěstních znaků na vozidlo to je věc nežádoucí, ke které bude docházet i když bude opakovač řešený jako u 451 a 240.

bob57_cz napsal:
nebulus napsal:
V MSTS Bin 1.5.8 má byť zvýšený počet objektov na štvorec na 2600.
A co na to řeknou naše RAM ? Pokud bude málo alokované paměti pro msts, tak to bude ještě horší s plynulostí, pokud hned každý stavitel využije nové limity a zaplácne čtverce dalšími objekty.
Důležitější je nastavit správu paměti a hlavně její uvolňování od již nepotřebných objektů, aby se nemuselo dělat save/load.

Také mám obavy, že jen prostým zvýšením počtu objektů na čtverec se nic nevyřeší a naopak přeplácáním objekty by mohl být MSTS ještě víc nestabilní, pokud se současně neprovedou úpravy jak píše Bob57. Uvidíme, jak to Džordž vymyslí.

Jediný spôsob ako to spraviť by bol, že by sa dalo viacej návestných znakov a jeden by bola autobloková zelená a druhý neautobloková zelená ...

JOHNZ napsal:
Jediný spôsob ako to spraviť by bol, že by sa dalo viacej návestných znakov a jeden by bola autobloková zelená a druhý neautobloková zelená ...
Johnzi, ne tak docela, protože počet náv. znaků v MSTS je již zcela vyčerpán .... a bez Džordžovy úpravy se to nehne...

New mstsbin

No to je sice hezké,ale já jsem ho nyní stáhnul.Dle zvyklostí jsem odinstaloval předchozí verzi,ale nová se mnou nechce ani za nic kamarádit a telefonuje Billovi.

Re: New mstsbin

T napsal:
No to je sice hezké,ale já jsem ho nyní stáhnul.Dle zvyklostí jsem odinstaloval předchozí verzi,ale nová se mnou nechce ani za nic kamarádit a telefonuje Billovi.
To jsme na tom stejně - selhalo vytvoření pohledu z kabiny a pád do XP

To jsi na tom podstatně lépe než já.Mne se to ani nenastartuje a hned mi to volá k Billovi.A v návodu jsem žádné doporučení nenašel.

T napsal:
To jsi na tom podstatně lépe než já.Mne se to ani nenastartuje a hned mi to volá k Billovi.A v návodu jsem žádné doporučení nenašel.
A nevíš, jak se tato verze odinstaluje ? V návodu jsem taky nic nenašel...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře