Martens napsal:1) Zabrždění při překročení rychlostního limitu 40 km/H v režimu posun - to snad ani u dráhy neexistuje, nebo snad ano?
Ano, VZ MIREL toto pozná, ale ten ešte (chvalabohu) neni rozšírený na vozidlá cudzích dopravcov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martens napsal:1) Zabrždění při překročení rychlostního limitu 40 km/H v režimu posun - to snad ani u dráhy neexistuje, nebo snad ano?
Když si najdeš program train.exe, dáš na něm pravé tlačítko myši a zvolíš vlastnosti a otevře se okno, kde je uvedena verze ( dneska je venku 1.5.7.). Pokud tam máš takovéto číslo, tak by to mělo být OK a opravdu stačí stáhnout caby a mělo by to fungovat - ale za jednoho podstatného předpokladu - že máš ze stejného serveru i odpovídající engy, které ukazují na tyto cabyKuba napsal:Po shlédnutí videa "Jak správně nainstalovat MSTS BIN" mám jednu otázku. Poté co udělám vše co jsem viděl na videu mi pak stáčí si jenom stáhnout kabiny upravené pro MSTS BIN a to je vše a budete to fungovat nebo musím udělat ještě něco??? Možná vám to připadá že se ptám jako idiot že nechápu návod, ale radši se chci zeptat abych si nějak celou hru nepokazil, protože re-install bych opravdu nerad prováděl.
Kuba, to video je návod nato ako si opatchovat súbor train.exe.Nakoľko nato aby sa ti striedali den/noc caby, aby sa ti stridali stanovišta klávesou 1 a pod. musíš mať splnené dve podmienky:Kuba napsal:Po shlédnutí videa "Jak správně nainstalovat MSTS BIN" mám jednu otázku. Poté co udělám vše co jsem viděl na videu mi pak stáčí si jenom stáhnout kabiny upravené pro MSTS BIN a to je vše a budete to fungovat nebo musím udělat ještě něco??? Možná vám to připadá že se ptám jako idiot že nechápu návod, ale radši se chci zeptat abych si nějak celou hru nepokazil, protože re-install bych opravdu nerad prováděl.
Tak na to se těším, protože zápasím s předním spřáhlem a nenašel jsem jediný spolehlivý návod, jak se spojit 100% úspěšně. Vždy to byla otázka štěstí. Dále u vlaku spojeného na přední spřáhlo se MSTS zatím chová nevyzpytatelně a například po save už se nemusíte na load dostat zpět do hry.Miran napsal:U Džordže na webu je podrobný popis připravovaných změn v MSTS Bin v 1.5.8 včetně videoukázky. Navštivte sekce Novinky a Galerie. Myslím si, že to nebude mít chybu a už se mlsně olizuju...![]()
![]()
![]()
Posuďte sami: http://mstsbin.uktrainsim.com/
bob57_cz napsal:A co na to řeknou naše RAM ? Pokud bude málo alokované paměti pro msts, tak to bude ještě horší s plynulostí, pokud hned každý stavitel využije nové limity a zaplácne čtverce dalšími objekty.nebulus napsal:V MSTS Bin 1.5.8 má byť zvýšený počet objektov na štvorec na 2600.
Důležitější je nastavit správu paměti a hlavně její uvolňování od již nepotřebných objektů, aby se nemuselo dělat save/load.
Johnzi, ne tak docela, protože počet náv. znaků v MSTS je již zcela vyčerpán .... a bez Džordžovy úpravy se to nehne...JOHNZ napsal:Jediný spôsob ako to spraviť by bol, že by sa dalo viacej návestných znakov a jeden by bola autobloková zelená a druhý neautobloková zelená ...
To jsme na tom stejně - selhalo vytvoření pohledu z kabiny a pád do XPT napsal:No to je sice hezké,ale já jsem ho nyní stáhnul.Dle zvyklostí jsem odinstaloval předchozí verzi,ale nová se mnou nechce ani za nic kamarádit a telefonuje Billovi.
A nevíš, jak se tato verze odinstaluje ? V návodu jsem taky nic nenašel...T napsal:To jsi na tom podstatně lépe než já.Mne se to ani nenastartuje a hned mi to volá k Billovi.A v návodu jsem žádné doporučení nenašel.