Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je zvláštní, u mě se servisy chovají normálně :?: :!:Kank napsal:Tak nová verze učiní MSTS opravdu stabilnějším. Projel jsem svoji první aktivitu jenž mi dříve v Libni spolehlivě padla a dnes bez problémů...
Následně jsem ale zjistil, že jsou rozhozené blokující servisy - i když mají výkon nastaven na 1, jezdí strašně rychle a návěstidlo skočí hned na volno. Myslel jsem, že je to potíž pouze u této act, ale když jsem v AE otevřel svoje další aktivity, narazil jsem na stejný problém. Tudíž aktivity jsou naprosto nehratelné...
Po odinstalaci nového Binu jezdí servisy naprosto korektně a aktivita je hratelná. Nechápu souvislost, ale je to tak....
Řve to zřejmě kvůli novým kombinacím světel, které neupgradovaný MSTS nepodporuje.Jiří napsal:...ale začne křičet o chybách v ENG souborech, je to z toho důvodu,že počítač byl celkově defragmentován a byl proveden scandisk a tak na to může být vliv,naštěstí,těch hlášek bylo asi pět....
Ano je to tak,teď jsem se vrátil k původnímu MSTS BIN 1.5.7 a při spuštění MSTS Editor už mi to neřve týkající se eng souborů. Před tím jsem se trošku vyděsil ( zapoměl jsem si uvědomit,že mám klasický train.exe od Microsoftu )Kank napsal:Řve to zřejmě kvůli novým kombinacím světel, které neupgradovaný MSTS nepodporuje.Jiří napsal:...ale začne křičet o chybách v ENG souborech, je to z toho důvodu,že počítač byl celkově defragmentován a byl proveden scandisk a tak na to může být vliv,naštěstí,těch hlášek bylo asi pět....
To by byl odklon od reality ! Při přecházení musí být přímočinná brzda odvětraná a loko stojí na brzdě průběžné, jako ve skutečnosti. Mechanicky ovládaná přímočinná brzda DAKO-BP i KNORR nejde z druhé kabiny ovládat narozdíl od BPE. Průběžná jde ovládat z kteréhokoliv místa ve vlaku. Tak, jak to je nadefinováno, je to správně !Kank napsal:Teď jsem si zkusil upravit i 363, která je teoreticky trochu složitější. Zkusil jsem posun na hlavnim v Praze do tunelu, přechod na druhé stanoviště a vše pořádku....train.msts napsal:Zkusím nainstalovat MSTS znovu a zkusím upravit nějaké defaultní vozidlo.
Jen bych byl pro změnu podmínky zabrždění vozidla - radši bych požadoval použití lokomotivní brzdy.
Zas na druhú stranu maďarské V63 a V43 (a ktovie ešte ktoré) sa pri prenášaní zaisťujú priamočinne. Zabrzdí sa, vybere sa páka s brzdiča a na druhej strane sa vloží do BP a odbrzdí sa. Jak sú tie potrubia poprepájané netuším, ale je to tak.bob57_cz napsal:To by byl odklon od reality ! Při přecházení musí být přímočinná brzda odvětraná a loko stojí na brzdě průběžné, jako ve skutečnosti. Mechanicky ovládaná přímočinná brzda DAKO-BP i KNORR nejde z druhé kabiny ovládat narozdíl od BPE. Průběžná jde ovládat z kteréhokoliv místa ve vlaku. Tak, jak to je nadefinováno, je to správně !Kank napsal:Teď jsem si zkusil upravit i 363, která je teoreticky trochu složitější. Zkusil jsem posun na hlavnim v Praze do tunelu, přechod na druhé stanoviště a vše pořádku....train.msts napsal:Zkusím nainstalovat MSTS znovu a zkusím upravit nějaké defaultní vozidlo.
Jen bych byl pro změnu podmínky zabrždění vozidla - radši bych požadoval použití lokomotivní brzdy.
Tím, že se přenáší klika, mají zamčené ventily. Nemají systém dvojitých zpětných záklopek s výběrem "větší z" jako naše mašiny, ale pouze jedno společné potrubí.Dráčik napsal:Zas na druhú stranu maďarské V63 a V43 (a ktovie ešte ktoré) sa pri prenášaní zaisťujú priamočinne. Zabrzdí sa, vybere sa páka s brzdiča a na druhej strane sa vloží do BP a odbrzdí sa. Jak sú tie potrubia poprepájané netuším, ale je to tak.bob57_cz napsal:To by byl odklon od reality ! Při přecházení musí být přímočinná brzda odvětraná a loko stojí na brzdě průběžné, jako ve skutečnosti. Mechanicky ovládaná přímočinná brzda DAKO-BP i KNORR nejde z druhé kabiny ovládat narozdíl od BPE. Průběžná jde ovládat z kteréhokoliv místa ve vlaku. Tak, jak to je nadefinováno, je to správně !Kank napsal:Teď jsem si zkusil upravit i 363, která je teoreticky trochu složitější. Zkusil jsem posun na hlavnim v Praze do tunelu, přechod na druhé stanoviště a vše pořádku....train.msts napsal:Zkusím nainstalovat MSTS znovu a zkusím upravit nějaké defaultní vozidlo.
Mi to taky nezlobilo. Myslím, že jsem to už našel !Džordž napsal:Do své sekce DOWNLOAD jsem upravil loko CD 363 pro nový Patch 1.6. Mě na XP funguje. Zatím jsem nezjistil, kde by mohla být chyba.
http://mstsbin.uktrainsim.com/data/Cd_363.zip
Džordž napsal:Nemůže být chyba v operačním systému ??? Padá to někomu na XP ??
bob57_cz napsal:Myslím, že jsem to už našel !
V celém trainsetu nesmí být jediné vozidlo (eng, wag ), které není nastaveno ve shodě s příslušným default.wag. Zkoušel jsem podsouvat cokoliv, ale vždy se bloknul editor i simulátor jen a pouze tehdy, pokud bylo přítomno nekompatibilní vozidlo. Z toho vyplývá jediné a to je snad jasné. Funguje to perfektně, ale jen za podmínek shody.