Takže tak pánové,
po Džordžově posledním příspěvku bylo odzkoušeno následující:
MSTS Bin 1.6 u mne funguje zatím pouze na instalaci XP + SP2. Závadu způsobuje nějaká záplata vydaná po aktualizaci SP2. Pokud mne z toho netrefí šlak a najdu někde utilitu pro bezpečnou odinstalaci záplat o kterých veliký Bill tvrdí, že nejdou odebrat, tak se pustím do zkoumání, která že mrcha to způsobuje. Mimochodem nevíte někdo o nějaké takové odinstalační utilitě (třeba i shareware, na vyzkoušení to stačí)? Jinak pro nedočkavce je tady možnost si nainstalovat novou instalaci XP + SP2 a vyrobit si multiboot (jen doufám že půjde spouštět multibootem dva stejné OS na jednom disku, pouze v různých adresářích, ještě jsem to nezkoušel). No a před startem si spustit příslušný OS a mělo by to fungovat. Mělo by to výhodu i v tom, že v této instalaci lze zakázat vše co nesouvisí s MSTS (síťová karta, a další zbytečnosti) jak o tom referoval před časem bob57_cz. Ještě jeden poznatek k trainsetu a jeho sjednocení s default.wag. Podle mne na nastavení spřáhel, jak to tady prezentoval bob57_cz až tak nezáleží. Mimochodem díval jste se někdo do defaultní Dash9? Tam je r0 ( 20cm 30cm ) a v mém trainsetu se nachází T426 s nastavením r0 ( 80cm 150cm ) a další zrůdnosti, třeba 010modry s r0 ( 3cm 10cm ). No a všechny tyhle nesmysly žádný konflikt zatím, podotýkám zatím, nezpůsobily. Maximálně nejsou nárazník na nárazník, případně mohou způsobovat problémy při průjezdu zatáčkami, jak se o tom psalo ve Frintově návodu, ale že by způsobovaly pády MSTS Bin 1.6 o tom si dovolím pochybovat. Já vím mělo by to být sjednoceno, pořádek v trainsetu musí být ale... Však to znáte. Pokud se toto tvrzení dokáže, veřejně si tady nasypu popel na hlavu. Takže ještě jednou: WXP + SP2(only) a MSTS Bin 1.6 je v pohodě. Jen doufám, že se to brzy podaří vyřešit pro všechny instalace OS a v tom Džordžovi dopomáhej Bůh. My všichni alespoň tím, že pokud nemůžeme pomoci při testech, tak alespoň si odpustíme komentáře typu že to všechno kolem MSTS Bin stojí za h..., že pane Jiří?