Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jiří, to je logické, že Ti to vytuhne, protože cvf pro verzi 1.5.7 nejsou kompatibilní s verzí 1.6.Jiří napsal:Tak odpoledne jsem laboroval a vše možné kombinoval a efekt je stejný. Použil jsem Zbyňkův Trainset z originál DVD, původní trainset jsem dal pryč a po instalaci MSTS BIN 1.6, MSTS vytuhne již ze začátku. Odinstaluji MSTS BIN 1.6 a vše je OK. Přitom jsem měl v trainsetu pouze vozidla,která má spřáhla na 30 cm.
Dělal jsem nad tím skoro 4 hodiny,tak kua už nevím,kde je zakopaný pes. Že by to bylo grafickou kartou nebo ovládačemi DirectX ?![]()
Zkoušel jsem tuto aktivitu a vůbec mi nejde.Napíše mi to,že selhalo vytvoření pohledu z kabiny a jde mi to zpátky do win.Jo mám XP a 2SP.V trainsetu mám i jiné mašiny a vozy než je TBP.Tak nevím jestli to není tím.jeffer napsal:tak este imo nie je dovod na radostzas tolko omielany consist z aktivity sestkolo (182 + 20xEas + 130) a WinXP-Sp2 + updates.
volna jazda: prepinanie medzi kabinami aj do zadnej masiny ok. skusam sa pohnut, nabieham na stupne. v momente ked sa masina pohne -> pad
neviem cim to je...
pri porovnani s 1.5.7 kde pohnutie je bez problemov to vyzera na moment ked prepina opakovac na zelenu...
aktivita: (aktivitu zacina vlak rozbehnuty asi na 40) po zastaveni na navestidle skusam letmo prepnut do zadnej kabiny sestkola -> odrazu je predtym zabrzdeny vlak v pohybe dozadu (z pohladu novej kabiny dopredu) asi tych 40 km/h, mozno viac (bohuzial som nestacil vnimat lebo hned nasledoval prechod cervenej na navestidle za mnou)
A máš upravený cvf soubor ?Matýsek napsal:Zkoušel jsem tuto aktivitu a vůbec mi nejde.Napíše mi to,že selhalo vytvoření pohledu z kabiny a jde mi to zpátky do win.Jo mám XP a 2SP.V trainsetu mám i jiné mašiny a vozy než je TBP.Tak nevím jestli to není tím.jeffer napsal:tak este imo nie je dovod na radostzas tolko omielany consist z aktivity sestkolo (182 + 20xEas + 130) a WinXP-Sp2 + updates.
volna jazda: prepinanie medzi kabinami aj do zadnej masiny ok. skusam sa pohnut, nabieham na stupne. v momente ked sa masina pohne -> pad
neviem cim to je...
pri porovnani s 1.5.7 kde pohnutie je bez problemov to vyzera na moment ked prepina opakovac na zelenu...
aktivita: (aktivitu zacina vlak rozbehnuty asi na 40) po zastaveni na navestidle skusam letmo prepnut do zadnej kabiny sestkola -> odrazu je predtym zabrzdeny vlak v pohybe dozadu (z pohladu novej kabiny dopredu) asi tych 40 km/h, mozno viac (bohuzial som nestacil vnimat lebo hned nasledoval prechod cervenej na navestidle za mnou)
To nevím,ale asi ne.Mondeo napsal:A máš upravený cvf soubor ?
Martens napsal:Jiří, to je logické, že Ti to vytuhne, protože cvf pro verzi 1.5.7 nejsou kompatibilní s verzí 1.6.Jiří napsal:Tak odpoledne jsem laboroval a vše možné kombinoval a efekt je stejný. Použil jsem Zbyňkův Trainset z originál DVD, původní trainset jsem dal pryč a po instalaci MSTS BIN 1.6, MSTS vytuhne již ze začátku. Odinstaluji MSTS BIN 1.6 a vše je OK. Přitom jsem měl v trainsetu pouze vozidla,která má spřáhla na 30 cm.
Dělal jsem nad tím skoro 4 hodiny,tak kua už nevím,kde je zakopaný pes. Že by to bylo grafickou kartou nebo ovládačemi DirectX ?![]()
BTW proč se v tom ještě vrtáš, když jsi včera Džordže a celou verzi 1.6 ne-li celý MSTS Bin veřejně odepsal?
MSTS je celkem jedno, jestli to jede na FAT32 nebo NTFS ( provozoval jsem to na obou file systémech., laptop by Vám na to měl stačit (na lehčích tratích určitě).Jiří napsal:Ještě jsem MSTS BIN neodepsal,byl jsem více méně smutný a naštvaný,nechce se mi moc pitvat v trainsetu,ikdyž ho mám robustný přes 4 GB dat, ale za to mi nic nechybí ( pokud používám MSTS BIN 1.57) a žádné chybné hlášky mi nevyskakuji.Mám jen strach,že když se v tom začnu rýpat,že mohu mít rozbitý a nefunkční trainset.
Vlastně teď jsem si uvědomil,že takhle mohu experimentovat na mém druhém počítači/laptopu,kde tam mám taktéž XP SP2, ale nevím jestli tam to pojede, protože na tom laptopu mám FAT32 a na mém stolním počítači mám systém NTFS. Taktéž na tom laptopu je hardware slabý,paměť 256 MB RAM, procesor 1,50 Ghz, a hardisk jen 60 GB. Jdu testovat,jestli mi to pojede.
Tak se nediv, že Ti to nefunguje, přečti si návod a uprav si cvf, nebo počkej až to někdo udělá za TebeMatýsek napsal:To nevím,ale asi ne.Mondeo napsal:A máš upravený cvf soubor ?
Mondeo napsal:Tak se nediv, že Ti to nefunguje, přečti si návod a uprav si cvf, nebo počkej až to někdo udělá za TebeMatýsek napsal:To nevím,ale asi ne.Mondeo napsal:A máš upravený cvf soubor ?![]()
Petr Novák napsal:Moje zkušenost je taková,že v tom bodě,co napsal bob57_cz,které se týká nastavení spřáhel v default.wag a ve všech *eng a *wag by mělo být stejné,tak mi to test potvrdil.Vyházel jsem všechno,co mělo v Trainsetu jinak nastavená spřáhla a MSTS nastartoval bez problémů.A běží stejně na FAT32 nebo NTFS,to na to nemá žádný vliv.Mám XP s SP2 a s minimem záplat,vůbec nezáplatuji Outlook,EI a další prý důležité komponenty.Poslední půlrok nezaplátuji vůbec,ta záplaty dělají v systému pěknou paseku,podle toho co čtu na CD-R serveru.A smutná zpráva pro Mirana,většina těch záplat se nedá nijak odinstalovat,jedině reinstal Win.Asi to dopadne tak,že XP se nebudou záplatovat,aby mohl běžet MSTS Bin.Ale upřímně řečeno,k čemu potřebuji tu spoustu záplat,když příslušné programy vůbec nepoužívám?Na internet a poštu mám Operu 9.01,jiný firewall,antivir a nelezu na stránky s warezem a podobnou havětí.Ještě se mi za poslední 3 roky nestalo,že by se Windowsy poroučely kvůli nějaké chybě v systému či útoku zvenčí.Je to věc názoru,ale plně zaplátovaný systému nemusí být stabilní...také poznatek s diskuze.
Robo napsal:Kebyže mám iba čakať, než to niekto urobí, tak sa pri MSTS nič nenaučím ...
Jenomže MSTS BIN není jen pro jednotlivce, kteří mají pro MSTS speciální PC a nic jiného na něm neprovozují. To že například pan Petr Novák nepoužívá MS Outlok, atd. neznamená, že jej nebude používat například Šemora. Proto je nutné aby utilitky a updaty fungovaly na všech počítačích. Vysvětluj někomu v Americe nebo Řecku, že musí od teď používat výhradně Operu, windows bez záplat atd.Petr Novák napsal:Moje zkušenost je taková,že v tom bodě,co napsal bob57_cz,které se týká nastavení spřáhel v default.wag a ve všech *eng a *wag by mělo být stejné,tak mi to test potvrdil.Vyházel jsem všechno,co mělo v Trainsetu jinak nastavená spřáhla a MSTS nastartoval bez problémů.A běží stejně na FAT32 nebo NTFS,to na to nemá žádný vliv.Mám XP s SP2 a s minimem záplat,vůbec nezáplatuji Outlook,EI a další prý důležité komponenty.Poslední půlrok nezaplátuji vůbec,ta záplaty dělají v systému pěknou paseku,podle toho co čtu na CD-R serveru.A smutná zpráva pro Mirana,většina těch záplat se nedá nijak odinstalovat,jedině reinstal Win.Asi to dopadne tak,že XP se nebudou záplatovat,aby mohl běžet MSTS Bin.Ale upřímně řečeno,k čemu potřebuji tu spoustu záplat,když příslušné programy vůbec nepoužívám?Na internet a poštu mám Operu 9.01,jiný firewall,antivir a nelezu na stránky s warezem a podobnou havětí.Ještě se mi za poslední 3 roky nestalo,že by se Windowsy poroučely kvůli nějaké chybě v systému či útoku zvenčí.Je to věc názoru,ale plně zaplátovaný systému nemusí být stabilní...také poznatek s diskuze.