Hezké, ale na R 629 jezdívá pomalý banánpoison napsal:No a jelikož se mi v Pardubicích zalíbilo vyměnil jsem trať, otočil směr, vložil soupravu s novým skinem v čele a vyrazil na východ.
Shot one
Shot two
Shot three
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hezké, ale na R 629 jezdívá pomalý banánpoison napsal:No a jelikož se mi v Pardubicích zalíbilo vyměnil jsem trať, otočil směr, vložil soupravu s novým skinem v čele a vyrazil na východ.
Shot one
Shot two
Shot three
fíííííra napsal:Dobrý den ve spolek.
Stáhnul sem si aktivitu Os 5604. Nainstaloval sem ji, ConBuilderem sem otestoval consisty, chybějící vozidla dosadil a když sem spustil MSTS přes TS, tak mi po výběru aktivity simulator zamrzne a padne do Win.
fíííííra napsal:Dobrý den ve spolek.
Stáhnul sem si aktivitu Os 5604. Nainstaloval sem ji, ConBuilderem sem otestoval consisty, chybějící vozidla dosadil a když sem spustil MSTS přes TS, tak mi po výběru aktivity simulator zamrzne a padne do Win.
Stáhnul si ji zjevně dříve než došlo na její úpravu. Smaž úlohu a stáhni si archiv znovu a nakopíruj si do složky cd_814 wag soubory, které jsou přiloženy v balíku i s read me a pak znova i úlohu. Problémy dělá, jak upozornil bastard, motorová část soupravy, kterou jsem nahradil právě těmito wag soubory. Nyní už by to mělo šlapat normálně, je ovšem k podivu, že mě to fachčilo i s těma motorama bez jakéhokoliv problému.fíííííra napsal:Dobrý den ve spolek.