Aktivity POISON

Ahoj, projel jsem Tvoji aktivitu Os 3774 a moc se mi líbila. Výborná aktivita. Předjetí mého vlaku zpožděným R bylo naprosto super!!!

754 067:
Jsem rád, že se líbila ;-)
Dnes je venku slíbený osobák 5604/5, oproti původnímu seznamu vozidel v úloze přibyl ještě krásný CDC Falls 975 z modely-msts.cz. Tak vzhůru do Hradce.
Jinak dokončuji R 629 Portáš na 321, do konce týdne snad bude. ;-)

Aktivita Os 5604/5 potrápila první hráče a to hned na začátku kdy se nesnáší elektrická trakce s dieselovou. Proto jsem vytvořïl wag soubory 814/914, které jsou mimo službu a přiložil je k aktivitě. Nyní je tedy potřeba tyto dva soubory nakopírovat do složky cd_814 v Trainset, neb oba jsou použity v soupravě (con.) hráče.

Zdravím všechny !

V aktivitě "Sp 1772/IC 572 Hodonín - Praha Libeň" dojedu do Břeclavi a nemám kam přejít na jinou lokomotivu, protože tam není (na závěsu není ani z Hodonína).
Soupravu hráče jsem nijak neupravoval.
Vzhledem k předchozím kladným reakcím na průběh této aktivity jsem z toho docela překvapený a nevím,co dělám špatně.

Předem děkuji za všechny reakce.

S pozdravem

Kohlík

V hlaseni je napsano, kde presne (myslim, ze na urovni modreho vozu vpravo) mas zastavit. A kdyz se netrefis, staci po najeti masiny trosku cuknout dozadu a pak se pripoji.
Me vsak trapi jiny problem. Po prechodu na 380ku se ozyva nesnesitelny zvuk. A nepoumze nic. Stahnout nebo zvednout sberace, zabrzdit, odbrzdit, proste nic.

Dobrý den ve spolek.

Stáhnul sem si aktivitu Os 5604. Nainstaloval sem ji, ConBuilderem sem otestoval consisty, chybějící vozidla dosadil a když sem spustil MSTS přes TS, tak mi po výběru aktivity simulator zamrzne a padne do Win.

fíííííra napsal:
Dobrý den ve spolek.

Stáhnul sem si aktivitu Os 5604. Nainstaloval sem ji, ConBuilderem sem otestoval consisty, chybějící vozidla dosadil a když sem spustil MSTS přes TS, tak mi po výběru aktivity simulator zamrzne a padne do Win.

Já ji mám naistalovanou a je v pohodě,jen jsem místo CB použil Kebarkův zázrak. Ono jak to sleduji CB je šikovný,ale má to své ale.Jakákoliv aktivita kontrolovaná a doplňovaná CB mi později vůbec nešla spustit a bylo jedno jestli používám TS nebo ne. Velebím Kebarka za jeho počin. Jeho šikovná utilitka mi umožnila hrát i to co jsem po úpravách pomocí CB hrát nemohl. Proto bych poradil otestovat náhradu vozidel pomocí Kebarkova prográmku...

fíííííra napsal:
Dobrý den ve spolek.

Mě to dělalo to samé,po odstranění motorové části soupravy hráče v CB aktivita funguje. Nevím proč se mi motorová a elektrická trakce v soupravě nesnesou dohromady a MSTS padá do Win? I přesto aktivitu doporučuji projet je excelentní.

Tohle se dělo ve Vistách. Jestli i Sedmičky nevím. Také jsem měl v aktivitě podobný problém, po spojení peršingu a 730 pád. Přitom v jiné aktivitě to fungovalo. Tak jsem to detailně zanalyzoval a zjistil, že funkční verze je, když jsou mašiny spojeny jinak otočené. Takže stačilo jednu lokomotivu v aktivitě otočit a už to funguje. V XP tento problém není.

fíííííra napsal:
Dobrý den ve spolek.
Stáhnul si ji zjevně dříve než došlo na její úpravu. Smaž úlohu a stáhni si archiv znovu a nakopíruj si do složky cd_814 wag soubory, které jsou přiloženy v balíku i s read me a pak znova i úlohu. Problémy dělá, jak upozornil bastard, motorová část soupravy, kterou jsem nahradil právě těmito wag soubory. Nyní už by to mělo šlapat normálně, je ovšem k podivu, že mě to fachčilo i s těma motorama bez jakéhokoliv problému.

Už prvotně jsem stahoval i s wag soubory na regínu. Po opětovném stažení a reinstalaci to stále padá.

A je to první aktivita, která mi toto dělá na 7.

Back
Nahoře