Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hextall napsal:Inak pri hraní v zime (úsek Poprad - Košice, ale predpokladám, že to bude robiť aj inde), mi spúšťaní aktivity vyhadzuje chýbajúcu textúru
...routes/trat321/textures/snow/CI_highwaybridge.ace
Umiestnenie som skontroloval, súbor tam nie je. Ako náhradu som použil súbor
...routes/trat321/textures/CI_highwaybridge.ace
Hra sa potom spustila pekne.
poison napsal:Hextall napsal:Inak pri hraní v zime (úsek Poprad - Košice, ale predpokladám, že to bude robiť aj inde), mi spúšťaní aktivity vyhadzuje chýbajúcu textúru
...routes/trat321/textures/snow/CI_highwaybridge.ace
Umiestnenie som skontroloval, súbor tam nie je. Ako náhradu som použil súbor
...routes/trat321/textures/CI_highwaybridge.ace
Hra sa potom spustila pekne.
poison napsal:Zapoj hlavu Marku....
Přes Poznámkový blok hlavu opravdu nezapojíšpospa80 napsal:poison napsal:Zapoj hlavu Marku....
Zkoušel jsem to přes poznámkový blok. Nechám se podat
poison napsal:Přes Poznámkový blok hlavu opravdu nezapojíšpospa80 napsal:poison napsal:Zapoj hlavu Marku....
Zkoušel jsem to přes poznámkový blok. Nechám se podatnevím proč, ale čím dál více si myslím, že tvými dotazy si ze mě děláš dobrý den.
poison napsal:Dobře, tak v sobotu tě očekávám v Praze, vezmi si notebook a bude výuka![]()
Ne, to samé nedělej. Raději ten soubor vymaž komplet ze složky. Ty v*le, co tady pořád spamuješ? Nauč se pravidla tohoto fóra, nauč se základy MSTS a kup si poctivě trať 321.pospa80 napsal:TA zpravá se už nezobrazuje. Zabřeh je plně funkční co jsem psal. Akorat u České Třebové jsem dostal zprávu routes/trat321/textures/snow/podjezd.ace. Mam udělat to samí co předtim?