Aktivity POISON

Na mém WEBU jsou poslední tři aktivity od Kanka na trati Bratislava - Praha, které opravil uživatel Pat321. Všechny tři úlohy vznikly v roce 2005 na verzi tratě číslo 79 a jsou funkční s poslední verzí tohoto projektu, tyto úlohy jsou tvořeny pouze na Trainsetu dodávaném s tratí. Jedná se o dva osobní vlaky a jeden rychlík, vše v okolí Prahy. Původní odkaz na stažení je TADY.

Dobrý den mohl by mi prosím řict co to znamená v aktivitě EX 560 Šohaj na trati 321 Když jedu tak mi skáče zpráva Routes\Trat 321\Textures\Snow\ci\Highwaybridge.ace a Selhalo nahrávání s modelem.bridge 20W_2pole_support.s A ještě navíc v Editoru ukolu nemužu upravovat hlasí mi to ukončit program. Děkuji

Hextall napsal:
Inak pri hraní v zime (úsek Poprad - Košice, ale predpokladám, že to bude robiť aj inde), mi spúšťaní aktivity vyhadzuje chýbajúcu textúru
...routes/trat321/textures/snow/CI_highwaybridge.ace

Umiestnenie som skontroloval, súbor tam nie je. Ako náhradu som použil súbor
...routes/trat321/textures/CI_highwaybridge.ace

Hra sa potom spustila pekne.

poison napsal:
Hextall napsal:
Inak pri hraní v zime (úsek Poprad - Košice, ale predpokladám, že to bude robiť aj inde), mi spúšťaní aktivity vyhadzuje chýbajúcu textúru
...routes/trat321/textures/snow/CI_highwaybridge.ace

Umiestnenie som skontroloval, súbor tam nie je. Ako náhradu som použil súbor
...routes/trat321/textures/CI_highwaybridge.ace

Hra sa potom spustila pekne.

Jak to mam nahradit?

Porovnej si ty dva řádky v příspěvku od Hextall a zjistíš, že když jedeš v zimě tak musíš mít ten soubor ve složce SNOW, tam jej zkopíruješ ze složky Textures. Je to chyba v aktualizaci. Snad 5x jsem ti psal, že máš číst, ovšem jak vidno bez uspěchu.

TA zpravá se už nezobrazuje. Zabřeh je plně funkční co jsem psal. Akorat u České Třebové jsem dostal zprávu routes/trat321/textures/snow/podjezd.ace. Mam udělat to samí co předtim?

pospa80 napsal:
TA zpravá se už nezobrazuje. Zabřeh je plně funkční co jsem psal. Akorat u České Třebové jsem dostal zprávu routes/trat321/textures/snow/podjezd.ace. Mam udělat to samí co předtim?
Ne, to samé nedělej. Raději ten soubor vymaž komplet ze složky. Ty v*le, co tady pořád spamuješ? Nauč se pravidla tohoto fóra, nauč se základy MSTS a kup si poctivě trať 321.

Tak jsem vyvětral Syslíka a zítra by to mělo být venku.

8e57ce1039aba118c610495be82a9e69.jpg
9c9c91c0a5e4c2fcdeb8fc06e7aa3aa5.jpg
ce14962fec47077e33215da069710f15.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zdravím.
Rád bych se zeptal na aktivitu TS 326 od Kuby Šmardy. Jelikož jsem nikde nenašel jeho vlákno a aktivita je na vašem webu, tak píšu sem, doufám, že správně. Několikrát jsem v aktivitě zkoušel odjet z Březové n. S. směr Třebová, ale pokaždé zůstanu viset i klacku. Zkoušel jsem cuknout zpět, ale nic. Nevypadá, že by návěstidlo bylo blokované servisem, jen je pořád na stůj a ani nic nejede proti mému vlaku, zkoušel jsem čekat 20 minut. Nemá někdo podobné zkušenosti nebo neví někdo, čím by to mohlo být?

Ahoj, vlákno k aktivitám Kuby Šmardy jest ZDE a tento problém se tam po vydání řešil.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře