Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Tohle není 321, alébrž free ŽSR 150, pěkné dílko, kdysi jsem tu dělal na zakázku Ex 530 a teď jsem ji zase nainstaloval, dopravní nehoda i se zvukovými efekty, v Hronském Beňadiku dokonce kuká kukaččák, sameček od kukačky prostě paráda. Zbývá test z Levic do Šuran, což je nějakých 40 minut tak bych to viděl na zítřejší vydání.
katarak napsal:
Jen tak mimo mísu ? Kde se dá sehnat ŽSR ve verzi č. 3 ?
Díky
Chyba na mé straně upsal jsem se podle toho, co jsem měl u aktivit jiných uživatelů na mém webu. Samozřejmě se jedná o verzi 1.3. Na webu to opravím a v Burze to příště již napíšu správně.
By dem: Ten BDs som v ŽA ešte veru nevidel ale možné to je a však minule keď som bol v KE tak šiel KE-ZV. V podstate dnes u ZSSK je možné všetko a nikdy nevieš kde sa čo objaví
@dem
Milane beru to jako info, na druhou stranu musel bys potom skinovat jen ty vozy, které se vyskytují na hotových projektech. Použil jsem ten skvělý vůz na R 800 i teď na tom osobáku, aby nestál v depu. @PaTO
Díky, 5731 je hotov na 50%, pak bych ještě udělal obrat 5734 jak tu někdo psal. Až bude více tak to tu najdeš.
Tuhle aktivitu si pamatuju. Klopidlo jelo 160 a Krysa s écéčkem se musela hnát 163 km/h (na hranici jakés takés tolerance proužkařů a bouchnutí VZ) Pak se dařilo krok sun krok Pendolino předjet a vzápětí prudce zpomalovat na vjezdu do Břečky. Tam si pamatuji, že jsem příliš podbrzdil a Pendolino mě v přednádraží udělalo sviňa jedna. Víckrát jsem aktivitu nejel, protože mi tenkrát furt padala, takže se předjížděcí manévr ani nemohl dopilovat k dokonalosti.
Na mém webu je ke stažení krátké aktivita osobáku s motorem 831 na trati Ztracená 2006 od nového aktivitáře Lenov_cze, dle autora funkční jak v MSTS tak v OR.
Chlapci co jste si stáhli dnes Os 5731 tak jej smažte a stáhněte znova, ti zdatnější si mohou u servisu poi_os5731_srvsur upravit v Šuranech vyčkávací bod z hodnoty 600 na 3600. Díky dvackovi za info
Čekání na aktualizaci tratě 321 jsem se začátkem nové tvůrčí sezóny vzdal a pracuji na vašem přání z ankety, která na webu již skoro rok visela. IC 552 Moravan je v dílně a průběh tvorby najdete tradičně v záložce Next. Na stránkách už probíhá nová anketa na vlak z nového GVD. Tak hlasujte.