Aktivity POISON

Tohle není 321, alébrž free ŽSR 150, pěkné dílko, kdysi jsem tu dělal na zakázku Ex 530 a teď jsem ji zase nainstaloval, dopravní nehoda i se zvukovými efekty, v Hronském Beňadiku dokonce kuká kukaččák, sameček od kukačky prostě paráda. Zbývá test z Levic do Šuran, což je nějakých 40 minut tak bych to viděl na zítřejší vydání. ;-)

katarak napsal:
Jen tak mimo mísu ? Kde se dá sehnat ŽSR ve verzi č. 3 ?
Díky

Chyba na mé straně upsal jsem se podle toho, co jsem měl u aktivit jiných uživatelů na mém webu. Samozřejmě se jedná o verzi 1.3. Na webu to opravím a v Burze to příště již napíšu správně.

Ahoj Poisone tak na tú aktivitu sa teším.. R 800 od teba bola výborná.. túto máš hotovú už a testuješ či ?? ešte niečo ti tam chýba ? :)

Jedna pripomienka....Na Polane Bds v tomto sfarbení nechodí....Tento je nasadzovaný len na vozebnom ramene Zvolen-Varín-Žilina a Žilina -Košice tuším.

By dem: Ten BDs som v ŽA ešte veru nevidel ale možné to je a však minule keď som bol v KE tak šiel KE-ZV. V podstate dnes u ZSSK je možné všetko a nikdy nevieš kde sa čo objaví :D

Je možné že to potom chodí len spodkom do Košíc.....Ono to je v podstate jedno, je to len info.

@dem
Milane beru to jako info, na druhou stranu musel bys potom skinovat jen ty vozy, které se vyskytují na hotových projektech. Použil jsem ten skvělý vůz na R 800 i teď na tom osobáku, aby nestál v depu. ;-)
@PaTO
Díky, 5731 je hotov na 50%, pak bych ještě udělal obrat 5734 jak tu někdo psal. Až bude více tak to tu najdeš.

Tuhle aktivitu si pamatuju. Klopidlo jelo 160 a Krysa s écéčkem se musela hnát 163 km/h (na hranici jakés takés tolerance proužkařů a bouchnutí VZ) :D Pak se dařilo krok sun krok Pendolino předjet a vzápětí prudce zpomalovat na vjezdu do Břečky. Tam si pamatuji, že jsem příliš podbrzdil a Pendolino mě v přednádraží udělalo sviňa jedna.:mad::D Víckrát jsem aktivitu nejel, protože mi tenkrát furt padala, takže se předjížděcí manévr ani nemohl dopilovat k dokonalosti.

Na mém webu je ke stažení krátké aktivita osobáku s motorem 831 na trati Ztracená 2006 od nového aktivitáře Lenov_cze, dle autora funkční jak v MSTS tak v OR. ;)

Chlapci co jste si stáhli dnes Os 5731 tak jej smažte a stáhněte znova, ti zdatnější si mohou u servisu poi_os5731_srvsur upravit v Šuranech vyčkávací bod z hodnoty 600 na 3600. Díky dvackovi za info ;-)

Čekání na aktualizaci tratě 321 jsem se začátkem nové tvůrčí sezóny vzdal a pracuji na vašem přání z ankety, která na webu již skoro rok visela. IC 552 Moravan je v dílně a průběh tvorby najdete tradičně v záložce Next. Na stránkách už probíhá nová anketa na vlak z nového GVD. Tak hlasujte. ;)

Poisone, prosím, připiš si jeden hlas pro Rx 935 Kyšperk. V Chromu i Mozille mi stránka hlásí "už jste hlasoval", ačkoliv se tak nestalo. Díky

Back
Nahoře