Re: R 756 Klidná síla
No to stani je tam opravdu hodne dlouhe, jednou mi to padlo tesne pred vjezdem, pak jednou behem stani a nasledne jednou na odjezdu. Prvni pad byl nevyhnutelny, ty druhe dva pricitam sam sobe (fakt jsem z te kabiny nemusel lezt a cumet co kde po nadrazi je
) Spis bych se mozna primlouval na trosku delsi smycku toho rozhlasu, protoze pri tom stani se protocila ctyrikrat - petkrat 
nebulus napsal:Chcel by som sa spýtať tých ktorý prešli aktivitu R 756 Klidná síla, ako im to išlo v Hradci Králové. Mne to tam aspoň 5x spadlo a môj MSTS to zjavne nezvládal a to som sťahoval detaily a používal pohľad s vyšším FPS. V poslednom čase ani jedna moja inštalácia MSTS nezvláda aktivity. Väčšinou skončím pri väčšej stanici spôsobom totálneho vytuhnutia celého PC. Pri inštalácii s traťou ŽSR 150 som skúsil preinštalovať celý MSTS, vrátane čistenia registrov. Výsledok - nula bodov. Druhý OS systém na samostatnom HDD s traťou BP som ešte nepreinštaloval, ale bojím sa že nič nevyriešim. Mám chuť zabaliť celý MSTS. :x
No to stani je tam opravdu hodne dlouhe, jednou mi to padlo tesne pred vjezdem, pak jednou behem stani a nasledne jednou na odjezdu. Prvni pad byl nevyhnutelny, ty druhe dva pricitam sam sobe (fakt jsem z te kabiny nemusel lezt a cumet co kde po nadrazi je
Naposled editoval moderátor: