Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pepa z Nuslí napsal:Mě se totiž stalo, že když jedu tvojí aktivitu ROs 5020 tak čekám před uzlem Ústí nad Orlicí, ale asi po deseti minutách mi to napíše: Úkol ukončen - vlak vykolejil!!!!
VáclavS napsal:Blackwolf: Na toto chování upozorňovalo více lidí, ale přesnou příčinu neznám. Přes Červenku i Moravičany se mi projet podařilo vždy (při minimálně 6 testovacích jízdách). Příčinou je zřejmě traffic načítající se před vámi na stejné koleji o pár kilometrů dále, kdy MSTS neví jak pokračovat. Zajímalo by mě zda to někomu nedělá i za Olomoucí u prvního nákladu. Vydám versi aktivity kdy ty dva druhé náklady prostě stojí ve stanici.
Stáhněte si opravenou versi Favoritu.. Kromě úpravy pathů jsem ubral kontrolní body. Hráč jede podle svého uvážení.
prolam napsal:VáclavS napsal:Blackwolf: Na toto chování upozorňovalo více lidí, ale přesnou příčinu neznám. Přes Červenku i Moravičany se mi projet podařilo vždy (při minimálně 6 testovacích jízdách). Příčinou je zřejmě traffic načítající se před vámi na stejné koleji o pár kilometrů dále, kdy MSTS neví jak pokračovat. Zajímalo by mě zda to někomu nedělá i za Olomoucí u prvního nákladu. Vydám versi aktivity kdy ty dva druhé náklady prostě stojí ve stanici.
Stáhněte si opravenou versi Favoritu.. Kromě úpravy pathů jsem ubral kontrolní body. Hráč jede podle svého uvážení.
Na začátku odkazu, samozřejmě.
VáclavS napsal:To se stane když omylem pošlu odkaz už při editaci stránek. Nejhorší je že pokud si toho hned nevšimnu tam při zkoušce funkčnosti odkaz funguje.