Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Skus si představit obyčejný semafor na silnici, kde je zatáčka a za ní hned křižovatka. Jedeš padesát a víš pokud tam je červená, že to nedobrzdíš, tak ti ten semafor daj tak, abys ho viděl v zatáčce, jasné. Jak jednoduché vysvětlení, že.

LukyMichalovce napsal:
No ja som nevedel ze v reale je to tak................a aky to ma vyznam to navestidlo??? :roll:
Úplně stejný jako kdyby stál u koleje, akorát jsou většinou schované za obloukem nebo je tam nějaká jiná překážka, tudiž aby na to fíra viděl už z dálky.

Předpisy stanoví (alespoň tak nám to vysvětlovali), že minimální doba, po kterou musí být návěstidlo pozorovatelné strojvedoucím by měla být 12 vteřin - proto se návěstidla všelijak natáčí, svítilny se vybavují čočkami, které světlo vychylují do požadovaného směru a když už to nepomůže, tak se musí postavit třeba i tak, jak je na těch fotkách od Martina.

Shader napsal:
Stavitel : Usek Liptovska Tepla - Liptovske Vlachy
Sú to tie oblúky ponad dialnicu a je tam cca 70km/h a neďaleko je aj Akvapark:D
No kedze su tie 2 objekty vo vzduchu tak ma napadlo ze tam mozno nieco chýba na čom by mali stáť...

Jo už vím kde to je, to víš, těmi kilometry už pomalu začínám nad tratí ztrácet orientaci :D No já tam hráz mám tak jak má být, nic nechybí a nic není ve vzduchu, takže nevím jak ti pomoct.... 8)

Som si vsimol ze v Cadci smerom na Zilinu som si vsimol na vedlajsej kolaji vjazd do tunela...........ale nikde som o tom nic na nete nenasiel ci je tak aj v reale alebo nie.......... :lol:

LukyMichalovce napsal:
Som si vsimol ze v Cadci smerom na Zilinu som si vsimol na vedlajsej kolaji vjazd do tunela...........ale nikde som o tom nic na nete nenasiel ci je tak aj v reale alebo nie.......... :lol:

To není v reálu, když ještě Trať 321 končila v Čadci, tak za fiktivním tunelem byl položený triangl na otáčení souprav. Teď už tam triangl není a tunel už tam taky nemusí být... :D

Stavitelxx napsal:
LukyMichalovce napsal:

To není v reálu, když ještě Trať 321 končila v Čadci, tak za fiktivním tunelem byl položený triangl na otáčení souprav. Teď už tam triangl není a tunel už tam taky nemusí být... :D

Dakujem za odpoved lebo mi to neslo do hlavy teraz uz mi je to jasne :)

Návěstidlo

Nějak se my z trati vytratil soubor "NvstRs3abp.s". Můžete my ho prosím nekdo poslat?
Carlos

V Čadci je obrácené ovládání výhybek - pokud chceš výhybku přehodit musíš ji přehodit jakobys jel opačným směrem, tedy dopředu Shif+G a když couváš tak jen klávesou G. Je to chyba xtracku , náprava je výměna souborů těchto výhybek nebo jejich výměna za jiný typ bez této chyby .

Naposled editoval moderátor:
V Čadci je obrácené ovládání výhybek - pokud chceš výhybku přehodit musíš ji přehodit jakobys jel opačným směrem, tedy dopředu Shif+G a když couváš tak jen klávesou G. Je to chyba xtracku , náprava je výměna souborů těchto výhybek nebo jejich výměna za jiný typ bez této chyby .

Martens můžeš prosím Tě odmazat jeden z těch příspěvků? Nějak zlobí PHP kod. Napasal mi chybu a přitom se příspěvek odeslal a já už to nemůžu napravit . Díky

bob57_cz napsal:
Shader napsal:
Stal sa mi tu menší problém...
Akosi mi slabo zobrazuje v hre vyhýbky a niektoré koľaje...Neviete čo sa mohlo stať??Trať som nahodil celú odznova...Vdaka za pomoc :eek:
Asi bude niečo s X tracks
http://data2.edisk.sk:8080/f/f81fc88d86be19c74c180e521782c9ef/Poprad.JPG
:D :lol: :D Umyj si čelní sklo :D :lol: :D .
Tak tohle je hodně fousatý cab.....první co bylo, tak opravdu Arwy umyl okna.....stáhni si aktuální cab na 350 z http://msts.sinus.cz a hned uvidíš, jak vypadají absolutně čistá skla.

Kua chlapi :D ja viem že to okno je špinavé ale mňa zaujíma čo je s tými vyhýbkami...Neni to špinavým sklom ako sa zdá

Shader napsal:
Kua chlapi :D ja viem že to okno je špinavé ale mňa zaujíma čo je s tými vyhýbkami...Neni to špinavým sklom ako sa zdá
No upřímně řečeno - ten výhled je normální a na kolejivu se mi nezdá nic podezřelého....
nebo Ti jde o tu kolejovou spojku u stavědla? jsou tam námezníky, ale skrz to špinavé sklo je to blbě vidět, jestli je to tím sklem nebo to fakt chybí....

Shader napsal:
Praveze vsetko je v poriadku len tá viditelnost vyhybiek ma štve :(

Všimni si kolaj vlavo pred vyhybkou,krásne ju vidieť a ide po nej vyhýbka a tej pomaly niet...Slabo ju vidieť ako keby to boli len pásy...

ukážem ešte niečo aby ste to videli :D a nie že mi poviete že mám špinavé sklo:D :D

http://data2.edisk.sk:8080/2/26dd06d0f088ef297f7f0b80003026be/Obluk.JPG
Nastavení MSTS , vše dej na maximum, maximální počet objektů, jen povypínej stíny. Pak by vše mělo být OK.
Jinak ta kabina je současně opravdu už o něčem jiném. Doporučuji update.

Zbynku len obávam sa jedného...

Neviem či ja mám taký divný MSTS ale ten cab 350 čo je k stiahnutiu na Sinuse mi vôbec nefunguje...
Skúsil som Bin 1.6,nešlo,skusil som Bin 1.7 nešlo,bez Binu,nejde...Takže musím používať tento starý cab,jedine,že by som si skopíroval novú textúru front a nechal prepísať...

Ale to iste sa týka aj zvukov.Sndelok je v common.snd,aj cesta v Engu je napísaná,čiže by to malo fungovať bez chýb,len bohužial,vždy mi napíše že chýba sms subor,napriek tomu,že za normálnych okolností by to malo ísť...Neviem si s tým rady čo robiť,takže používam doteraz "old caby"

Takže čo sa týka tých screenov,nie je to teda Xtracks alebo podobným?

poradím Ti..........vymaž celý simulátor, nainstaluj ho znovu.Pak si stáhni komplet trainset ze Sinusu,nebo si objednej DVD od Zbyňka Šemory (budeš to mít i s kvalitní tratí),nainstaluj si poslední verzi Binu a zaručuji Ti, že to bude fungovat.Toto je pro začátečníka nejideálnější postup,než dělat různé laborace,proč Ti něco nejde.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře