753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím. Tak jsem dneska poprvé vypustil 754.013 na koleje, ale dlouho jsem se neradoval. Na střeše a dalších částech jsou takový divný fleky (na střeše dokonce zelený-nic takovýho jsem nepoužil). Sviewer nic takovýho nezobrazuje. Tam je to v pořádku. Může to být špatnou konverzí do ace? Textury jsem dělal v GIMPu v bmp.

Davidus napsal:
Ozval se Miran, tak jsem to poslal jemu.

No tak jsem to tedy shlédl taky a nevypadá to věru zle :wink: Ty fleky na střeše jsou zajímavé, stí jsem se ještě nesetkal.

Zato při přeskinovávání 753.279 na 753.276 se mi nedaří přeskinovat krajní pásnici střechy, při přeskinování, vložení do .ace se celá textura začerní a zmizí i alfakanály :( :? :mad:

Vše se opakuje i po vložení do znova staženého "čistého" souboru cd_753279c.ace :!:

No jinak včera jsem si začal fotit textury na 754.023, až bude kvalitní materiál, tak se na to vrhnu, blesky jsou cool... :wink:

Na 3.276 už mi chybí jen boční textury závěsek, vzduchojemy, zásobníky na písek a boky nádrží.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img218.imageshack.us/img218/5796/rozna17jj1.th.jpg[/url]

Naposled editoval moderátor:
Dělej ty obrázky trochu menší, nejsou tady všichni s monitory s vysokým rozlišením.....

Miran napsal:
Dělej ty obrázky trochu menší, nejsou tady všichni s monitory s vysokým rozlišením.....

Teda neviem ako ty, ale ja sedim na NTB s rozlisenim 1024x768 a vyzera to akurat ...

Davidus: Uz prestaaaan, tu chybu treba ignorovat!!!

JOHNZ napsal:
Miran napsal:

Teda neviem ako ty, ale ja sedim na NTB s rozlisenim 1024x768 a vyzera to akurat ...

Davidus: Uz prestaaaan, tu chybu treba ignorovat!!!

Ahoj Johnzi

no vidíš, já sedím za monitorem o stejném rozlišení a jde mi to trochu za roh.... Ty obrázky jsou asi akorát, ale za nimi je třeba nechat trochu prostoru.

Omlouvám se za zmatky. Všechno opraveno. Jinak jsem taky na 1024x768 a za roh mi to nejde... obr jsou 800x600.

Davidus napsal:
Omlouvám se za zmatky. Všechno opraveno. Jinak jsem taky na 1024x768 a za roh mi to nejde... obr jsou 800x600.

Jde o to, ře obrázek se zobrazí takto velký vcelku, ale je-li potom na stránce přítomen text ( i v jiných příspěvcích), tak tento text jde za roh monitoru a musí se vodorovně posouvat. Obrázky by podle mne neměly být širší než nějakých 600 px. Pokud je potřeba dát obrázek větší, třeba pro posouzení detailů, tak bych se přimlouval aby byl pouze jako odkaz.

Davidus napsal:
Zdravím.
Mom stav 754 013. Prosil bych kritiku. Určitě jste si všimli, že něco chybí. Je to zásuvka dálkovýho řízení. Je pod alfou. Tahle loko ji nemá, protože má UIC zásuvku. Ale to asi víte. Jde mi o to, jak moc by vadilo, kdyby tam nebyla. Taky mě zajímá názor na střechu. Neměla by být tmavší? Mám tam ještě jeden nedodělek, ale pracuji na tom.

Čao. Vypadá to velmi dobře, včetně zakrytí zásuvky. Na tu UIC zásuvku bych se vykašlal, alespoň prozatím, je do docela malej detail a hodně lidem to asi nic moc neříká... :wink:

Jinak ta střecha by tmavší být měla, je to stejná barva jako na rámu, mrkni například zde: http://www.zeleznice.e-metro.cz/foto7/754013_060122.jpg

Jinak ještě přeskinuj ty pásnice střechy, u 754 tam není žádná zrada, na rozdíl od 753 :roll: :cry: :mad:

Luboš_754 napsal:
Davidus napsal:
Zdravím.
Mom stav 754 013. Prosil bych kritiku. Určitě jste si všimli, že něco chybí. Je to zásuvka dálkovýho řízení. Je pod alfou. Tahle loko ji nemá, protože má UIC zásuvku. Ale to asi víte. Jde mi o to, jak moc by vadilo, kdyby tam nebyla. Taky mě zajímá názor na střechu. Neměla by být tmavší? Mám tam ještě jeden nedodělek, ale pracuji na tom.

Čao. Vypadá to velmi dobře, včetně zakrytí zásuvky. Na tu UIC zásuvku bych se vykašlal, alespoň prozatím, je do docela malej detail a hodně lidem to asi nic moc neříká... :wink:

Jinak ta střecha by tmavší být měla, je to stejná barva jako na rámu, mrkni například zde: http://www.zeleznice.e-metro.cz/foto7/754013_060122.jpg

Jinak ještě přeskinuj ty pásnice střechy, u 754 tam není žádná zrada, na rozdíl od 753 :roll: :cry: :mad:
A mě ty pásy zrovna problém dělají, i když mám fotky střechy. Musím se s tím nějak poprat.

Davidus: vyzerá nádherne. Myslím si, že zásuvka ďiaľkového ovládania nebude nikomu chýbať.

Mám velikou radost! kdybych měl skin ohodnotit na stupnici od 1 do 10 dávám 100

momet já to poplet. zapoměl jsem totiž napsat, že 1= nejhorší a 10=nejlepší

Dieslové mašiny nemám moc v oblibě ( radši dávám přednost elektrikám),přesto je to pěkný skin, dávám 1 8)

Díky za odezvu. Trošku jsem ještě upravil střechu, ale obrázek už dávat nebudu. Asi to už nechám v tomhle stavu a doufám, že po Novým roce ji budu moci dát ke stažení.

Dají se ještě někde sehnat brejlovci 753.7 OKD? Pokud ne zašle mi je prosím nějaká dobrá duše.

Jo mám je, až budeš na ICQ, pošlu, ale jsou až z podzima 2004. Jedna je špinavá šedozelená a druhá je klasická modrožlutá buď OKD nebo CMKS.

Back
Nahoře