Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je to na ni moc daleko, takže ne. Jezdily tu loko z Chomutova, Prahy, Kralup/V + občasné výlety strojů z Rakovníka.Čouda napsal:Chtěl bych se zeptat. Je možné, že se na této trati mohla vyskytnout loko 750 346 v době, kdy bydlela ještě v České Lípě?
V najnovšej verzii Binu vyskočí iba odkliknuteľná hláška a ide sa ďalejVáclavS napsal:Máte se však na co těšit: Na přejezdech budete muset troubit, jinak konec.
Na poprve a napodruhe to jde pouze odkliknout, napotreti te vyhodinebulus napsal:V najnovšej verzii Binu vyskočí iba odkliknuteľná hláška a ide sa ďalejVáclavS napsal:Máte se však na co těšit: Na přejezdech budete muset troubit, jinak konec.
Tak na Žatec se obzvlášť těším ,žil jsem tam skoro 20 let.VáclavS napsal:Jen se smějte, ael Žatec to je ráj vlečkařů. V samotném žatci jsou 4 vlečky (Cukrovar, Hliníkárna, Hospodářské družstvo a Prefa) a v sousedním Západě další 4 : Šroubárna, Chmelařský závod, podnik Český Chmel a Olfas Praha, z toho vlečky ČChmel a olfas se kříží téměř pod 90 stupni. To by byla posunovací aktivita . Bohužel mi Msts padá když má dojík k úkolu nebo zprávě na místě... Takže ji bude muset udělat někdo jiný.
Hmmm,s těma vlečkama to vypadá dobře Už se těším až bude trať venku.Zkusil bych tam nějaké posuny vytvořit.VáclavS napsal:Jen se smějte, ael Žatec to je ráj vlečkařů. V samotném žatci jsou 4 vlečky (Cukrovar, Hliníkárna, Hospodářské družstvo a Prefa) a v sousedním Západě další 4 : Šroubárna, Chmelařský závod, podnik Český Chmel a Olfas Praha, z toho vlečky ČChmel a olfas se kříží téměř pod 90 stupni. To by byla posunovací aktivita . Bohužel mi Msts padá když má dojík k úkolu nebo zprávě na místě... Takže ji bude muset udělat někdo jiný.
V mé návštěvní knize se objevil dotaz na chmelnici. Tak sem dávám obrázek