Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
Čouda napsal:
Chtěl bych se zeptat. Je možné, že se na této trati mohla vyskytnout loko 750 346 v době, kdy bydlela ještě v České Lípě?
Je to na ni moc daleko, takže ne. Jezdily tu loko z Chomutova, Prahy, Kralup/V + občasné výlety strojů z Rakovníka.

ad: Tax: bez komentáře

Trať se ná dnes rozrostla o trať ČD 124. Snad jsem Rakovnické depo postavil dobře. Screeny najdete na mé stránce. Ale problém s návěstidly. V Rakovníce jsou (byly do 2003) mechanické skupinové odjezdy se světelnými posunovacími návěstidly. A teď problém jak to zkomponovat aby to fungovalo:
http://www.trat120.own.cz/R-N1.JPG
http://www.trat120.own.cz/R-N2.JPG
http://www.trat120.own.cz/R-N3.JPG
Zatím jsem zde umístil skrytá návěstidla. Ale je to provizorní.
Omluvte že nejdou dát screeny sem.
EDIT:Screeny umístěny sem:http://www.trat120.own.cz/Rakovnik

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem si koupil nové pc a neobešlo se to bez problémů. Nejdřív mi nešel AE, už šlape, a o problémech s aktivitou Topírnou se dočtete jinde.
Máte se však na co těšit: Na přejezdech budete muset troubit, jinak konec. Dále jsempostavil obě Žatecká nádraží a odbočku Velichov, aby ste se měli kde s Albatrosem a šlechtičnou otočit. A těch vleček... to bodou posunovací aktivity.

VáclavS napsal:
Máte se však na co těšit: Na přejezdech budete muset troubit, jinak konec.
V najnovšej verzii Binu vyskočí iba odkliknuteľná hláška a ide sa ďalej

nebulus napsal:
VáclavS napsal:
Máte se však na co těšit: Na přejezdech budete muset troubit, jinak konec.
V najnovšej verzii Binu vyskočí iba odkliknuteľná hláška a ide sa ďalej
Na poprve a napodruhe to jde pouze odkliknout, napotreti te vyhodi

Jen se smějte, ael Žatec to je ráj vlečkařů. V samotném žatci jsou 4 vlečky (Cukrovar, Hliníkárna, Hospodářské družstvo a Prefa) a v sousedním Západě další 4 : Šroubárna, Chmelařský závod, podnik Český Chmel a Olfas Praha, z toho vlečky ČChmel a olfas se kříží téměř pod 90 stupni. To by byla posunovací aktivita . Bohužel mi Msts padá když má dojík k úkolu nebo zprávě na místě... Takže ji bude muset udělat někdo jiný.

VáclavS napsal:
Jen se smějte, ael Žatec to je ráj vlečkařů. V samotném žatci jsou 4 vlečky (Cukrovar, Hliníkárna, Hospodářské družstvo a Prefa) a v sousedním Západě další 4 : Šroubárna, Chmelařský závod, podnik Český Chmel a Olfas Praha, z toho vlečky ČChmel a olfas se kříží téměř pod 90 stupni. To by byla posunovací aktivita . Bohužel mi Msts padá když má dojík k úkolu nebo zprávě na místě... Takže ji bude muset udělat někdo jiný.
Tak na Žatec se obzvlášť těším ,žil jsem tam skoro 20 let.

VáclavS napsal:
Hmmm,s těma vlečkama to vypadá dobře Už se těším až bude trať venku.Zkusil bych tam nějaké posuny vytvořit.

Jinak Bacha. Nákladní vlakotvorbu provádějte radši na Západě, je tam depo a delší koleje. Na "hlaváku" by jste museli stačit s délkou 400 metrů, jak tam jsou krátké koleje.

V mé návštěvní knize se objevil dotaz na chmelnici. Tak sem dávám obrázek b35fe97cf17e64a9e757533060b50146.jpg

Chmelnice

VáclavS napsal
V mé návštěvní knize se objevil dotaz na chmelnici. Tak sem dávám obrázek

To jsem byl já. A děkuji za zveřejnění, vypadá to opravdu jako chmelnice.

Nenašel by se zde člověk schopný tvořit aktivity k mé trati(případně více)?
Rád bych uživatele formou aktivit seznámil s tratí, ale mám přoblém že můj comp+msts+aktivity jízda nejde dohromady, aktivity mi padají při vypsání hlášky jakéhokoliv úkolu. Případným zájemcům dám k dispozici trať na zkoušky a tvorbu a podrobnou instruktáž o provozu.

Mates, měl bych tě pokárat :D . Vymodeluje paneláky přímo mé u tratě a ani necekne. Nenechte se plést - Sídliště Řepy skutečně leží u zličínského nádraží. Alespoň budu moci odstranit ty atrapy.

Nojo,já se stydím :eek: .Tyto paneláky leží opravdu kousek od nádraží Zličín,ale nějak mi toto nádraží nepasuje do trati 120.Nestačím vše sledovat,tak jestli máš koleje až sem,tak to nevím.Ale to je potom trať 122.Ale vidíš že se k tobě také dostaly,tak to ještě dobře dopadlo :lol:

Ale díky Mates. Ty paneláky se stejně hodí. Víte proč?
Protože každé pražské sídliště ma jiné paneláky. Díky Matesovi jsou Řepy pěkně barecné jako ve skutečnosti.
7d394e64e7b09adb67623439baa00567.jpg
c532e3255dd766dba4d748234c2b68d1.jpg

Back
Nahoře