Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
V návštěvní knize mám dotaz na případnou stavbu tratě 174. Při pohledu na anketu je vidět, že máte o 174 zájem. Na její stavbu potřebuji fotodokumentaci stanic. Já sám jsem jel úsek Rakovník - křivoklát jednou v životě a moc si toho nepamatuji. Zatím dodělám Rakovník, na něj fotky mám.

Zatím nemůžu trať vůbec rozchodit.Má nějaký specifický Global? Padne mi to hned při spuštění MSTS.

Trať spouštím pod globalem Bp,ale vůbec se mi neobjeví v seznamu tratí používající tento global.V editoru chybové hlášení o databazi trati.Ve složce aktivity je mimo aktivity i soubor gantry dat.Pokud někdo tuto trať spustil může poradit.Dík.S pozdravem latich

Trať musí mít global BP, ale musí být ve složce ROUTES jediná !

Mmch už i to se tu psalo.

latich napsal:
Trať spouštím pod globalem Bp,ale vůbec se mi neobjeví v seznamu tratí používající tento global.V editoru chybové hlášení o databazi trati.Ve složce aktivity je mimo aktivity i soubor gantry dat.Pokud někdo tuto trať spustil může poradit.Dík.S pozdravem latich
Mě je trať zobrazí ,ale aktivita nejde spustit.Bohužel nejde spustit ani prozkoumání tratě ,píše to ,že není platná aktivita a když jsem si chtěl aktivitu udělat ,tak mi editors padl.

Vrbam napsal:

Stáhnul jsem si ty soubory trať+textury včetně update,mám ve složce Routes jen CD_120,global BP a stejně selže databáze tratě.Co s tím??

T napsal:
Vrbam napsal:

Stáhnul jsem si ty soubory trať+textury včetně update,mám ve složce Routes jen CD_120,global BP a stejně selže databáze tratě.Co s tím??
Nechal jsem samostatnou trať a opět stejný problém jako máš ty.S pozdravem latich

První poznatky,trať mít samotnou v Routes a Global jsem použil z tratě 236.Myslím,že stačí mít tsection dat z 236. Z tratě BP tsection.dat mi nefunguje.

Tak já jsem trať nacpal klidně k BP a kromě chybějících textur, které jsem nakopíroval z BP trať normálně běží a nevykazuje chyby. A vůbec nemusí být samostatná jak se tady psalo výše.. Aktivita nefunguje protože chybí příslušné consisty. Po jejich vytvoření jsem ji rozjel, bohužel path hráče vede za první výhybkou do šturcu. Po opravě path se tratí nechá projet. Zatím musím konstatovat, že VáclavS má před sebou ještě veliký kus práce. Momentálně mi nad tratí běží Michalův TrackReport. Výsledky kontroly sem hodím.

Očekával jsem spíše vyjádření autora tratě.I tak je každá rada dobrá.Možná stačilo vložit tex.soubor s postupem při instalaci.S pozdravem latich

latich napsal:
Očekával jsem spíše vyjádření autora tratě.I tak je každá rada dobrá.Možná stačilo vložit tex.soubor s postupem při instalaci.S pozdravem latich
Žádná instalace. První soubor (ten menší) stačí rozbalit do adresáře Routes a ten druhý do vzniklého adresáře CD_120. Nerozbalujte samostatně soubory, pouze v dekomprimačním programu (u mne WinRar) přetáhněte příslušnou složku na místo kam patří.

23.03.2008 Edit by Edie: Tento postup považuji za důležitý, tak jsem ho zvýraznil, aby to ulehčilo orientaci a vyhledání rady.

Trať jsem rozjel pod Globalem z trati 236.Zatím jsem směrem na Kladno a jak píše Miran,je ještě udělat pořádný kus práce.Z druhé strany si myslím,že autor o všem moc dobře ví a bude pokračovat se stejným elánem,jako dosud.

Šnek napsal:
Trať jsem rozjel pod Globalem z trati 236.Zatím jsem směrem na Kladno a jak píše Miran,je ještě udělat pořádný kus práce.Z druhé strany si myslím,že autor o všem moc dobře ví a bude pokračovat se stejným elánem,jako dosud.
Já jsem Globál vyměnil taky a stejně to nemůžu rozjet. Už mě to začíná pěkně nas**vat. Je to k naštvání stáhnout dvě giga a pak to nejde. :mad:

Naposled editoval moderátor:
Miran napsal:
latich napsal:
Žádná instalace. První soubor (ten menší) stačí rozbalit do adresáře Routes a ten druhý do vzniklého adresáře CD_120. Nerozbalujte samostatně soubory, pouze v dekomprimačním programu (u mne WinRar) přetáhněte příslušnou složku na místo kam patří.
Udělal jsem to podle Mirana a funguje to.Doporučuji seřídit tím co napsal.Mirane dík.S pozdravem latich

No pokud stáhnu a nainstaluji jen soubory CD_120 a do toho složku textures a strčím to do Routes třeba k BP je vše je ok a běží to pod globalem BP.Pokud tam přidám to update mohu si celou CD_120 strčit místo do Routes někam jinam a jen slušné vychování mi brání napsat kam.Tam v tom update bude nějaká zrada.

T napsal:
No pokud stáhnu a nainstaluji jen soubory CD_120 a do toho složku textures a strčím to do Routes třeba k BP je vše je ok a běží to pod globalem BP.Pokud tam přidám to update mohu si celou CD_120 strčit místo do Routes někam jinam a jen slušné vychování mi brání napsat kam.Tam v tom update bude nějaká zrada.
Jak psal Miran: rozbalil jsem pomocí Winraru složku cd120 potom textury a nakonec up.Trať se načte až na nějaký textury bez problému pod globalem Bp

latich napsal:
T napsal:
Jak psal Miran: rozbalil jsem pomocí Winraru složku cd120 potom textury a nakonec up.Trať se načte až na nějaký textury bez problému pod globalem Bp

Nerad bych se Vás pane kolego dotknul,ale to jsem udělal,ale funguje mi to pod globalem bp jen bez toho update,pokud ho tam dodám již se mi trať ani nezobrazí v nabídce.Bez update mi to jde.

Trať mě jde pod globalem BP.Z update jsem nainstaloval jen složky - Textures,Tiles, World a šlape to.

Back
Nahoře