Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
BP nebo pokud máš Luhačovice, tak globaly jsou stejnéKerim napsal:Prosím poraďte. Jaký Global použít pro spuštění tratě 120. Originál MSTS nebo BP ?
Děkuji předem za radu.
Dominik napsal:Teď mi TS pro jistotu píše "pro tuto trať nebyla nalezena platná aktivita!!! MSTS vyžaduje nejméně jednu platnou aktivitu..." atd. Ach jo![]()
Peron jsem si presunul, i ty ostatni. z ruznych tratí. Ale ve vasi aktualizaci ani nikde v Textures to nemate.Aspon ze to není tak dlouhosahle hledaní. 8)VáclavS napsal:Tak to jste si asi nestáhl aktualizaci. Zde jsou tyto soubory obsaženy. Ale ten soubor peronu... zkuste ho přesunout z jiné české tratě.
Tak to teda nevím. Ale pro jistotu tento příspěvek dám do fóra ke trati 120. Třeba autor odpoví. Já odpověď bohužel neznám.LUBOS BALUS napsal:Dobrý den.V trati 120 do globalu mi chybí soubor ?e?e?e?e?e nebo tak něco.Nevíte náhodou o co se jedná nebo odkud se dá zkopírovat? Je to z Kladna na Dubí.Děkuju.Luboš.