Databáze strojvůdců MSTS

Martens: Nešlo by o to vytvářet hekticky aktivity... Jinak já mám spíše opačný problém, neboť aktivit, které by nepadaly a nevyžadovaly tak zásadní přizpůsobení Trainsetu myslím moc není... Nebo třeba nevím, kde je sehnat.
Myslím, že nejlepší aktivity, které byly vydány by nezmizely. Vždyť tyto jízdy by byly určené jen pro nás a navíc by měly u každého názvu -dem, z čehož by každému bylo jasné, že se jedná o jednoduchou aktivitu, která myslím i beztak nemusí být nudná.
Takže teď záleží na fírech, jak to budou chtít.

Pajavlaky napsal:
Martens: Nešlo by o to vytvářet hekticky aktivity... Jinak já mám spíše opačný problém, neboť aktivit, které by nepadaly a nevyžadovaly tak zásadní přizpůsobení Trainsetu myslím moc není... Nebo třeba nevím, kde je sehnat.
Myslím, že nejlepší aktivity, které byly vydány by nezmizely. Vždyť tyto jízdy by byly určené jen pro nás a navíc by měly u každého názvu -dem, z čehož by každému bylo jasné, že se jedná o jednoduchou aktivitu, která myslím i beztak nemusí být nudná.

Přesně tak, pokud budu chtít, tak si přece můžu aktivitu zajet, stačí ji jen stahnout :P Nikdo mi v tom přece nebrání.
Nechápu proč by tedy měly klenoty jako je EC 72, KMS a celá řada dalších upadnout v zapomění. Tady jde přece o něco jiněho.

Anonymous napsal:
Pajavlaky napsal:

Přesně tak, pokud budu chtít, tak si přece můžu aktivitu zajet, stačí ji jen stahnout :P Nikdo mi v tom přece nebrání.
Nechápu proč by tedy měly klenoty jako je EC 72, KMS a celá řada dalších upadnout v zapomění. Tady jde přece o něco jiněho.

Vypadlo mi aut. přihlášení

Anonymous napsal:
Pajavlaky napsal:

Jenže právě původně tady šlo o to že bude parta strojmistrů kteří budou jak vytvářet,tak i rozdělovat aktivity strojvůdcům a i to fungovalo a act.bylo dosti,jenže jak už psal Pajavlaky,začalo se to zadrhávat,já osobně jsem odjel pouze dvě.Jako opravdu fungující zdá se je určit turnusy pro skupinu fírů kteří by odjezdili určené act. v daném čase a následně by se to vyhodnotilo jako celek.Po té by následoval další turnus kdy by se protočili všechny aktivity.Jenže to by asi Paja sám nezvládnul.

742.041: Zezačátku mi šlo o to, co se snažím zprovoznit teď. Chtěl jsem abych strojvedoucím přiděloval aktivity tak, aby žádný vlak nejel ve stejný den dvakrát. Jenomže jsem opravdu nečekal o akci takový zájem. Mimochodem pokud si někdo vzpomíná, tak první aktivity byly bez trafficu. S VáclavemS jsme se následně dohodli, že aktivity budou společené př. Os 4544 pojede ten samý den 3x. S tímto se pomalu začala ztrácet i celá má myšlenka. Takže mě napadlo udělat turnusy. Turnus by tedy trval 14 dní a každý fíra by měl odjet 7 jízd ( 1 jízda na 2 dny ). Skládal by se z jízd tak, aby každý vlak jel během 2 dnů jen jednou. Počet zařazených jízd by se logicky rovnal počtu přilášených fírů. Vzhledem k tomu, že by jízdy byly již časově omezené, by se přihlašování provádělo jen na jeden turnus. Samozřejmě, že stálí fírové by se nemuseli neustále přihlašovat, ale pakliže by neměli dostatek času, odhlásili by se a na další turnus by se znovu přihlásili. Přihlašování a odhlašování by se samozřejmě provádělo již před začátkem turnusu, protože když zpracuju tabulku, pak už je složité to třeba v půlce měnit. Co se týče hodnocení, s tím moc nepočítám, vzhledem k tomu, že by se jezdilo podle SJŘ. Jinak se tady taky myslím řešil problém se systémovým a MSTS časem, který byl v nesouladu, čímž jsme třeba někomu uškodili i přesto, že jel na čas. Pokud ale bude zájem, může se zachovat hodnocení, které se ovšem bude zakládat jen na rychlosti, což mi nepřijde zrovna jako objektivní...
Turnus by byl formu tabulky uveřejněn na webu. Pod ním by byl i odkaz na archiv se 7 jízdami ( na 1 turnus ). Všichní přihlášení by si ho stáhli a podle tabulky z něj postupně dokončovali aktivity. Tento archiv by se aktualizoval, stejně jako tabulka, každých 14 dní.

Pokud má někdo ještě nějaký námět či připomínku, ať jí napíše. Jinak pokud byste souhlasili mohlo by se všechno spustit třeba ještě o víkendu :D Zatím, ale přihlášky neposílejte...

Vzhledem k tomu, že se zde neobjevily žádné připomínky, se na mstsdrahy@email.cz můžete přihlásit. Ještě dávám ke zvážení, zda-li udělat pátnáctidenní ( jízda na 3 dny ) nebo čtrnáctidenní ( jízda na 2 dny ) turnusy. Mně by ta první varianta osobně připadala rozumnější, neboť jsem zatím do turnusu zařadil vlaky jako R 877, IC 571 a R 1570. Jejich délka jízdy se pohybuje okolo 3 hodin. Teď záleží kolik se přihlásí do turnusu lidí a za jak dlouho budem schopni připravit požadovaný počet aktivit. Pak se do toho můžeme vrhnout :D

Naposled editoval moderátor:
Takže jsem se opět přihlásil do turnusů a mohu jen říci že bude opravdu lepší ty 15 denní turnusy a to i z toho důvodu samozřejmě že to bude vycházet i měsíčně na dva vždy ob měsíc plus jeden den,takže i systematicky je to lepší na rozložení jízd v jednotlivém turnusu.S tím hodnocením jsem to nemyslem tak že by se to dělalo jak to bylo dosud.

Zdravíčko, tak jsem taky přihlášen do turnusů, sice jsem prošvihl dobu, abych tady reagoval, že mi dřívější systém s jednoduchými aktivitami a hodnoceními nepřišel špatný, ale toto beru také.

ANKETA

Vzhledem ktomu, že se k anketní otázce umístěné na webu nikdo nevyjádřil, musím opět použít této diskuze.

Jste pro zavedení 14-denních turnusů ( 1 jízda na 2dny = celkem 7 jízd každý strojvedoucí ) ? Odpovědi zasílejte na e-mail. Rovněž zdůrazňuji, že se můžou neustálé hlásit noví strojvedoucí. Po přihlášení je jedinou podmínkou odjet přidělené jízdy v daném termínu a o průběhu každé z nich informovat krátkou zprávou. ( ICQ, MSN, mstsdrahy@email.cz ) A samozřejmě také dodržovat pravidla :-).

Díky za názory Pája

Vyvracet ti to nebudu, ale je potřeba si uvědomit následující okolnosti, které k tomuto závěru můžou vést.

1. Za mnou stálo auto, takže nebylo možné pořádně zaměřit, natož zaostřit.

2. Neumím se prát, a tak je pochopitelné, že jsem fotku provedl co nejrychleji, což se samozřejmě výrazně projevilo na kvalitě.

3. Byly nepříznivé podmínky.

Zkus se na fotku podívat více z dálky :!:
Jinak tedy nevím, jestli mám tento tvůj projev brát jako označení za PODVODNÍKA, ale odmítám se zabývat neověřenými, falešnými výroky!

UNDERWASSERMAN PAJAVLAKY!!!

Ne, Pájo, neoznačuju Tě za podvodníka, jen mi to tak připadalo. Jinak tedy samozřejmě, lidi dneska udělají asi cokoliv jen pro to, aby byli někde o dvě minuty dříve.. Ale teda co je lepší - riskovat nebo počkat? Odpověď je asi jasná.

Novinky

Poslední novinky z webu:

Na http://www.lide.cz bylo založeno diskuzní fórum ohledně MSTSD. Každý, kdo chce přispívat, mě musí kontaktovat. Kategorie koníčky a zájmy. Nejlépe je ale kliknout na FÓRUM a do kolonky hledat poté vypsat MSTSD, protože vzhledem k tomu, že je fórum nové, se v kategorii ještě nezobrazuje.

Takže je zde ke stažení turnus ( 6.3.-25.3. ). Všem strojvedoucím je rozposlán odkaz na balíček s příslušnými aktivitami.

Upozorňuji, že dnes ( sobota ) do 18:00 je poslední termín, kdy se můžete přihlásit do následujícího 20 denního turnusu ( 6.3.- 25.3 ). Doposud přihlášení jsou: Petr, 742.041, Jaromír, Pelikán, Sallynko, Petr Kosan, Boby, Lord, Beatlesák, Ondro754. Také bych rád zavedl provoz na trati Opava-Olomouc, takže pokud se přihlásí dostatek lidí, může se spustit turnus na této trati již 26.3. Nelze však být členem 2 turnusů zároveň tzn. Buď projekt p. Šemory nebo 310.

Tak pánové, když sleduju naše "úspěchy" na stránkách našeho strojmistra, mám špatnej pocit, že jako přepravní žel. společnost bychom se asi neuživily.

Back
Nahoře