Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:Já myslím, že se ten projekt moc neosvědčil. Rozběhl se sice avšak poměrně brzy zkončil. Aby to mělo nějakou cenu, tak by člověk musel sedět pořád u PC a nesměl by chodit do práce, aby stíhal jezdit. Když už by se tento projekt realizoval, tak by se museli udělat šichty dle turnusu a potom by to bylo pravé a reálné ježdění.
Čouda napsal:Pardon. Zapoměl jsem na leťáky. Já jsem přece hlupák. zasloužil bych a potom by to dopadlo asi takto , ale to je jedno. Kdyby se to rozjelo znovu, přidal bych se. Jen by se toho musel někdo zapálený pro věc ujmout
Čouda napsal:já nevím proč se předtím musely jezdit jen předem danné aktivity. Ví to někdo?
Tommy66 napsal:Já myslel že šichty by fíra dostával postupně a pokaždé něco jiného.Jeden den osobák,pak zase EC,nato nějaký náklad a tak dokola.Jako v životě.S tím že by byla třeba povinost udělat jednu šichtu týdně.
hodnotíš přece hodnocení aktivit co do kvantity, co to postavit jako nejlépe zajetou aktivitu a žebříček v rámci aktivity?Tommy66 napsal:Nechtěl jsem předem někoho znevýhodňovat. Jenom nevím jak by se potom dalo nějak porovnávat když někdo bude mít odjetých 10 aktivit a jiný jenom jednu
Pájo, ale kdepak - kolik máš odjetých jízd svědčí jenom o tom, kolik máš na MSTS času ...... nic víc.....Pajavlaky napsal:Tommy66: Přece už to, kolik jízd máš odjetých svědčí o tom, jaký si strojvedoucí. To co tady navrhuje Martens se mi jeví jako velmi dobré a pro všechny zúčastněné časově přijatelné řešení
. Takže se toho ujmi, nebo mi znova rupne v kouli a skočim do toho já
.
Bohužel, tohle ne vždy platí .... má neježdíno mraky hodin,ale kopyto bude stále stejnýPajavlaky napsal:Já to ale myslel tak, že čím více má člověk naježdíno tím více má vlak v ruce.