Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Pavle, na slezině jsi asi nedával pozor. Vozy BP ve stávajícím značení se nechají v původním značení a nebude se s ním hýbat, dokud se vše komplet nepřejmenuje. Na tohle jste mi všichni dali jednoznačný zákaz. A to dodržuji včetně Michalových úprav. Nově zařazené vozy jsou ala slezina. Až někdo komplet vše přejmenuje, tak se udělá velký třesk a přejde se kompletně na tento dohodnutý systém. Že se tohle naplnilo není jasné ani na Tvých i jiných stránkách. Chaotické názvy, jak jsi je Ty nazval nejsou odemne, ale jsou to původní od autorů modelu. (jen do složky bylo doplněno podtržítko)Ppoollll napsal:Zbyňku
Pokud vím, tak dohoda zněla, že nově bude značení CD_xxx. V tomto základním se toho u všech vozů držím. A jestli mne chceš přesvědčovat že pojmenování A.wag CD_Aint.wag je podle dohod ze sleziny tak ti to dá hodně práce. A to jsem vzal jen jeden první vůz. To co dělá Michal není úprava názvosloví podle dohod, to je přizpůsobení se tomu chaosu v tom co máš už dlouho ve vozovém parku a nebyl důvod to měnit postupně. To za žádný velký třesk nepovažuji.
Jen tak mezi námi, na mou otázku, kdo celý trainset přejmenuje zněla odpověď, že Ty. Takže klídek. Michal žádné úpravy v chování nedělal, vše je tak, jak jsi to vyladil Ty včetně zvuků, jen za Tebe udělal práci, kterou jste mi na slezině slíbili.