Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Přece jen musím reagovat ještě na jeden parametr:
Taky jsme si už v testovací skupině probrali, že kvůli Jackovu odhalení problému se zvuky kompresorů je nutné nastavit odlišně od reálu tlaky br.válců na shodnou hodnotu s br.potrubím (bohužel zase nutné kompromisní řešení odlišné od reálu), k tomu se vážou taktéž i tlaky příslušných obslužných jímek ( na 73 ). Zde opět není aplikováno.
EmergencyBrakeResMaxPressure ( 60 )
Přesně na tohle jsem se ptal Ppoolllla na slezině.
Měl jsem všude nastaveno:
EmergencyBrakeResMaxPressure ( 73 )
Tady mi Ppoollll vysvětloval, že u lokomotiv je to jinak než u vozů a takové nastavení by se chovalo nekorektně. Tak jsem vše přepisoval zpět na původní hodnoty.
Tady se pánové znalí v ladění musíte konečně shodnout.
Zatímco Ppoollll říká A, Bob57 říká B. Pravdu z Vás má jen jeden anebo je to každého jen kompromisní pravda a pak je jedno jestli tam mám A nebo B.
Jedná se o odstavec, příklad ze 560:
EmergencyBrakeResMaxPressure( 60 ) původně jsem měl 73
TripleValveRatio( 2.5 )
MaxReleaseRate( 5 )
MaxApplicationRate( 10 )
MaxAuxilaryChargingRate( 5 )
EmergencyResCapacity( 14 )
EmergencyResChargingRate( 10 )
BrakeCylinderPressureForMaxBrakeBrakeForce( 55 ) původně 35
Taky jsme si už v testovací skupině probrali, že kvůli Jackovu odhalení problému se zvuky kompresorů je nutné nastavit odlišně od reálu tlaky br.válců na shodnou hodnotu s br.potrubím (bohužel zase nutné kompromisní řešení odlišné od reálu), k tomu se vážou taktéž i tlaky příslušných obslužných jímek ( na 73 ). Zde opět není aplikováno.
EmergencyBrakeResMaxPressure ( 60 )
Přesně na tohle jsem se ptal Ppoolllla na slezině.
Měl jsem všude nastaveno:
EmergencyBrakeResMaxPressure ( 73 )
Tady mi Ppoollll vysvětloval, že u lokomotiv je to jinak než u vozů a takové nastavení by se chovalo nekorektně. Tak jsem vše přepisoval zpět na původní hodnoty.
Tady se pánové znalí v ladění musíte konečně shodnout.
Zatímco Ppoollll říká A, Bob57 říká B. Pravdu z Vás má jen jeden anebo je to každého jen kompromisní pravda a pak je jedno jestli tam mám A nebo B.
Jedná se o odstavec, příklad ze 560:
EmergencyBrakeResMaxPressure( 60 ) původně jsem měl 73
TripleValveRatio( 2.5 )
MaxReleaseRate( 5 )
MaxApplicationRate( 10 )
MaxAuxilaryChargingRate( 5 )
EmergencyResCapacity( 14 )
EmergencyResChargingRate( 10 )
BrakeCylinderPressureForMaxBrakeBrakeForce( 55 ) původně 35