bob57_cz
Učitel češtiny
Kdybys neprovokoval a neptal se mne a neoslovoval mne, možná bych tě i ignoroval. Komu tedy byl ten tvůj postesk adresovaný - Michalovi, Martensovi, Ppoollllovi, Miranovi, ... koho jsi tedy tak "neadresně" upozorňoval na "nejasnosti" ? Já proti tobě nejsem zaujatý, ale s tebou nehne ani Chocholoušek. Jsi prostě tvrdá palice a nemáš vlastní rozhodovací rozum, potřebuješ na vše pokyn shůry a to já ti nemohu poskytnout, protože tady mám pozdější "číslo" ( podle tvoji hierarchie ).Zbyněk Šemora napsal:Bobe, já napsal, že odpověď nechci od Tebe, protože vím předem v jakem tónu to napíšeš. Neměj pořád poslední slovo. Já bych raději odpověď od nějakého normálního (nezaujatého) člověka. Zkus si chvíli číst někde jinde a tohoto vlákna si nevšímej.
Nejpravděpodobněji nedostaneš jinou uspokojivější odpověď, než jsi už dostal. Možná nějaký erudovaný právník by ti mohl do toho vnést více světla sdělením, že podle jeho mínění by možná eventuálně mohlo i snad případně za určitých blíže nezjistitelných podmínek...
Chlapi, vysvětlete mu to někdo polopaticky nebo lopatou po hlavě. Ode mne to prostě neveme i kdyby čert na koze jezdil.