Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud nemáš zálohu, tak ne....Jiří Maxa napsal:Mám dotaz,když jsem nainstaloval 3update trainset, dá se to vrátit zpět,tedy odinstalace ?
abys pak nemusel vyzobávat soubory, které tam už nepatříJiří Maxa napsal:Dále nechápu,proč Zbyněk před samotnou instalací radí,smazat všechny adresáře od CD_A až do CD_Z a pak teprve instalovat update ?
cd_Kbkksramelow napsal:akymi vozmi boli nahradene vozy NSK??
Jak píše Tomes, jen s tím rozdílem, že nebyly nahrazeny, ale jen přejmenovány a přesunuty tam, kam patří. Model je to tentýž.ramelow napsal:akymi vozmi boli nahradene vozy NSK??
Bob napsal:Ještě doplnění, ať víte, co vás čeká. Toto je 1.fáze tzv. "Velkého třesku". V průběhu roku proběhne ještě jedna nebo dvě, uvidím, jak mi půjde práce od ruky. Výsledkem budou vyladěná vozidla se sjednocenými názvy a to hlavně vozy. S lokomotivami je mnohem více práce a proto jdou pomaleji, než by bylo žádoucí, přesto i na těchto se průběžně pracuje, viz. třeba 130, 162/3+362/3 atd.
Dan J. napsal:Zdravím. Aktualizace BP77 je super. Co se týká ubdatetrainset, tak bych měl dotaz, proč je nadefinován u některých kabin u lokomotiv, pohled vpravo = vzad? Vím, že některé mašinky pravý pohled nemají, ale např CD 754, 183 ho má. Myslím si, že po zavedení MSTS Bin a tudiž možnosti přejití na druhé stanoviště je zpětný pohled zbytečný. Vždycky když vyjde ubdate, tak to musím přepisovat. Jinak díky za výborně zpracovanou trať. S pozdravem Dan.
Martens napsal:Jak jsi správně napsal - je to pozůstatek doby, kdy jsme kabinu vzad neuměli a nahrazoval to pohled pravý - svou medvědí službu to udělalo, leč už se nenašel nikdo, kdo by to vrátil zpět.
David Hájek dneska narazil na toto u cabu na 242, pravý pohled už asi neexistuje, ale na stránkách Mira Justa lze stáhnout static cab na 242, kde je i pravý pohled .......
Bohužel při očekávání druhého potomka již nemám tolik času na to, abych byl honěn aktualizacemi a práce pro MSTS sice neustanou, leč budou velmi pozvolné - podle toho jak čas a situace dovolí.....nerad bych pak byl taky případně peskován za to, že toho do MSTS moc nedělám ..... jenom pro MSTS věnuji poslední zbytky volného času, pokud se nějaký ušetří ..... a hraní aktivit to určitě nebude....
Takže se úprav těch cvf může chopit někdo jiný ....
Zbyněk Šemora napsal:Martens napsal:Jak jsi správně napsal - je to pozůstatek doby, kdy jsme kabinu vzad neuměli a nahrazoval to pohled pravý - svou medvědí službu to udělalo, leč už se nenašel nikdo, kdo by to vrátil zpět.
....
Martine prosímtě, nepiš zde věty, které nejsou pravdivé. Všechny existující pravé pohledy jsem osobně po příchodu MSTS Bin vrátil zpět. Jestli jsi od té doby neaktualizoval, za to já nemůžu.
U kapotových lokomotiv bylo většinou rozhodnuto, že zůstanou zadní z provozních důvodů zachovány. V reálu fíra při šibování také nepřechází na opačné stanoviště.
A jak se tady perete, kdo si vezme na starosti Trainset, tak to jsou jen prázdná slova, protože se zatím nikdo nenašel, kdo by vyhledal a poslal mi zbývající pravé pohledy. Myslím chybí u 842 a zde jmenovaných.
Nechtějte po mě, abych Vám dělal ještě nové kabiny. Prosil bych proto víc spolupráce.
Jinak Trainset BP má své samostatné vlákno v rubrice "Standarty"
Martens napsal:A co se týče prázdných slov - už jsem tu psal, že čekáme každou hodinou druhého potomka - a tak MSTS budu dávat míň a míň - ale přesto mu dám i to poslední málo i za cenu toho, že bude doma zle - je to totiž poslední záliba, na kterou jsem si ještě nenechal a ani nenechám šáhnout ...to jenom pro pořádek ...
Ad prázdná slova : A sám dobře víš, že pokud bylo něco potřeba udělat, tak jsme Ti ochotně pomohli i s trainsetem - Pikku, já méně a další podstatně více (skupiny kolem Boba, Honzy Ungrmana, ZSR, Boba57_cz, Michal, Roman a další nejmenovaní ) - ale pouze v případě, že na to byl čas a měli jsme ty kapacity ...
( kdo myslíš, že Ti do TVÉHO TRAINSETU vyladil 350, upravil caby na 110, 111, udělal nový cab pro 350, vyladil další el. loko, pomohl upravit caby na MSTS Bin předloni o vánocích a další drobnosti?)
... tím se omlouvám hlavně Pikkovi za to, co jsem napsal před tím - velkou měrou se na tom podílel, leč od loňských vánoc utekla spousta vody a spousta věcí upadla do zapomění)
ANO, BYLI TO ONI) a teď tady sypeš něco o prázdných slovech? .....
takže ty prázdná slova si prosím příště odpusť
Martens napsal:Abys zase Zbyňku neřekl, že to jsou jenom prázdná slova, tak tady máš ty upravené right pohledy na 242 i pro noční verzi - mělo by to sedět i na ty cvf, co jsou v 3 update trainsetu.....
http://members.chello.cz/mlasevic/cab242.zip
Ale nech si to odsouhlasit Ondrom 754, který ten cab dělal ..... ;-P
Neděle ráno : Ještě v noci jsem tam bohužel dal chybně i do nočního cabu denní pravý pohled, ale už je to opraveno
Martine, co to tady zase plácáš za nesmysly. Ty jsi narážel na mou osobu, že mám pustit spravování Trainsetu, aby toho na mě nebylo tolik. Já Ti tenkrát odpověděl seznamem výše jmenovaných lidí, že Tito všichni mi pomáhají doplňovat Trainset vyladěnými vozidly včetně Tebe.Martens napsal:
Ad prázdná slova : A sám dobře víš, že pokud bylo něco potřeba udělat, tak jsme Ti ochotně pomohli i s trainsetem - Pikku, já méně a další podstatně více (skupiny kolem Boba, Honzy Ungrmana, ZSR, Boba57_cz, Michal, Roman a další nejmenovaní ) - ale pouze v případě, že na to byl čas a měli jsme ty kapacity ...
( kdo myslíš, že Ti do TVÉHO TRAINSETU vyladil 350, upravil caby na 110, 111, udělal nový cab pro 350, vyladil další el. loko, pomohl upravit caby na MSTS Bin předloni o vánocích a další drobnosti?)
... tím se omlouvám hlavně Pikkovi za to, co jsem napsal před tím - velkou měrou se na tom podílel, leč od loňských vánoc utekla spousta vody a spousta věcí upadla do zapomění)
ANO, BYLI TO ONI) a teď tady sypeš něco o prázdných slovech? .....
takže ty prázdná slova si prosím příště odpusť
Fabio napsal:Mám menší problém:
asi bude v 3. update TBP špatný eng u 150 020, protože když začnu hrát aktivitu s touto lokomotivou je aktivovaná záchraná brzda a nejde odbrzdit (ani po přechodu na druhé stanoviště) u ostatních loko mi to nedělá
Čouda napsal:řešili se tu problémy s loko řad 151 a 350. po instalaci 3.update jsem nepozoroval žádné změny v chování. Vše funguje jak má.
MonitoringDeviceTriggerOnOverspeed ( 0.0 )
MonitoringDeviceTriggerOnOverspeed ( 90.0 )
Tato chyba tam musí být už z dávnější doby. Ale nabízí se otázka pro ladiče. Nechcete někdo upravit eng 350 (151) na parametry 150? Tím by se vyřešil nejen tento problém, ale měli bychom další reálnou řadu.Fabio napsal:Kank: díky moc Možná že by se to mohlo opravit, tato lokomotiva je totiž pro aktivity nepoužitelná.