Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vždyť Vás nikdo nenutí, abyste všechny používal, tak si je smažte a používejte třeba jenom jednu, je to jenom Vaše věc, já jsem rád, že jich tam je víc.Petr Novák napsal:Jak jsem psal,engy jsem nestudoval a na první pohled vypadají stejně.Změna barevného řešení není tak důležitá,důležitý je eng.Pokud je každý eng stejný,tak na co tolik mašin od jedné řady,to už máme tak málo vymodelovaných jiných strojů?
A seš si jistý tím , že budou všechny loko z ČR v MSTS někdy ? Myslím si pravý opak ... Když už budou z větší části hotové , tak bude tolik rozdílů v engách , že to nepůjde z větší části a ti co to neumí si upravit budou brečet , že to má někde chybu a bude zbytečně tolik vláken zde na fóru , že moderátoři se zblázní ..Čouda napsal:Já taky. Můj sen je mít v PC všechny lokomotivy z celé čr, což se pomalu, ale jistě stává realitou
Čouda napsal:A já pak tady skinuju lokomotivy, abych v aktivitě viděl 742 156DKV Ústí nad labem, když 742 206DKV Plzeň zůstala nepoužitá, nebo v České Třebová na osobáku 163 100DKV Ústí nad labem místo třeba 163 081 či 163 054TBP, nebo 163 233 apodobně-Je to tedy věc autora- ale tak nějak mě napadá, zda by opravdu nestačili jen ty dva kocouři, nebo peršingy z TBp a jeden cab ke každé lokomotivě, nebo ještě lépe proč dělat cab na 150tku, když máme na 350? Je to podobné
Tak se mi zdá, že si tu sám protiřečíš.Čouda napsal:Já taky. Můj sen je mít v PC všechny lokomotivy z celé čr, což se pomalu, ale jistě stává realitou
České MSTS je na takové úrovni,že nepotřebujeme jako němci jezdit s jednou mašinou jedné řady a tu samou potkat cestou jako traffic.Myslím,že složka 363 je ještě malá,ikdyž pro potřeby MSTSCZ je se zamhouřenýma očima,dostačující.Jelikož jsou v MSTSSKCZ fajnšmekři, tak rádi využívají výběr z loko a čím širší je,tím lépe.Petr Novák napsal:Změna barevného řešení není tak důležitá,důležitý je eng.Pokud je každý eng stejný,tak na co tolik mašin od jedné řady,to už máme tak málo vymodelovaných jiných strojů?
naklonovat správný (vyladěný) eng snad takový problém není, ten, kdo chce mít hodně lokomotiv stejného druhu se to naučí, kdo ne, ať tam má třeba jenom jednu (např. pan Novák)phptt napsal:A seš si jistý tím , že budou všechny loko z ČR v MSTS někdy ? Myslím si pravý opak ... Když už budou z větší části hotové , tak bude tolik rozdílů v engách , že to nepůjde z větší části a ti co to neumí si upravit budou brečet , že to má někde chybu a bude zbytečně tolik vláken zde na fóru , že moderátoři se zblázní ..Čouda napsal:Já taky. Můj sen je mít v PC všechny lokomotivy z celé čr, což se pomalu, ale jistě stává realitou
Hezky napsáno a svatá pravda . Buďme rádi za TBP . Já osobně teď hledám nějaké loko taky co jsem chtěl použít do jedné aktivity pro 321-ku a jaksi nejsou .... Takže je velice malý výběr loko , ale hlavně těch funkčních ..poison napsal:České MSTS je na takové úrovni,že nepotřebujeme jako němci jezdit s jednou mašinou jedné řady a tu samou potkat cestou jako traffic.Myslím,že složka 363 je ještě malá,ikdyž pro potřeby MSTSCZ je se zamhouřenýma očima,dostačující.Jelikož jsou v MSTSSKCZ fajnšmekři, tak rádi využívají výběr z loko a čím širší je,tím lépe.Petr Novák napsal:Změna barevného řešení není tak důležitá,důležitý je eng.Pokud je každý eng stejný,tak na co tolik mašin od jedné řady,to už máme tak málo vymodelovaných jiných strojů?
Jako autor aktivit,které tvořím snad výhradně na TBP,postrádám dostatek vozidel pro trať 321 na Slovenském území.Jelikož jsme v době Binu tak některá vozidla neodpovídají ladění a pokud použiju jiné vozidlo,které připojím k vozidlu TBP a s ním vytvořím aktivitu,vystavuju se problému s funkčností úlohy.
Jsou uživatelé proti TBP,ale i jeho zastánci.Ať je to jak chce,ale nikdo s balíkem vozidel lépe funkčním než je z TBP ještě nepřišel tak buďme rádi za něj.
bob57_cz napsal:Čouda napsal:A já pak tady skinuju lokomotivy, abych v aktivitě viděl 742 156DKV Ústí nad labem, když 742 206DKV Plzeň zůstala nepoužitá, nebo v České Třebová na osobáku 163 100DKV Ústí nad labem místo třeba 163 081 či 163 054TBP, nebo 163 233 apodobně-Je to tedy věc autora- ale tak nějak mě napadá, zda by opravdu nestačili jen ty dva kocouři, nebo peršingy z TBp a jeden cab ke každé lokomotivě, nebo ještě lépe proč dělat cab na 150tku, když máme na 350? Je to podobnéTak se mi zdá, že si tu sám protiřečíš.Čouda napsal:Já taky. Můj sen je mít v PC všechny lokomotivy z celé čr, což se pomalu, ale jistě stává realitou
A cab 350/150/151/163/363/372/.. jsou dost odlišné, ikdyž laikovi na první pohled připadají podobné, protože jsou dělané z "unifikovaných" modulů.
Proč chceš celý vozidlový park, když ti stačí 2 kousky od každé řady :?: :?: :?:
Sice je to hezké, co tu vypravuješ, ale kdo z tvůrců aktivit má k dispozici seznam dislokace vozidel, oběhy a další služební pomůcky, aby vyhověl některým detailistům ???Čouda napsal:Tak, tak. Myslel jsem to samozřejmě jako narážku. My se tu skinujeme s prominutím jako blbci se třebovskýma peršingama a potom v aktivitě vidím na osobáku ve třebový což je výhradně místo třebovských peršingů lokomotivu 163 100 z ústí nad labem. K čemu je potom naše práce?
To nemá nikdo, alebob57_cz napsal:Sice je to hezké, co tu vypravuješ, ale kdo z tvůrců aktivit má k dispozici seznam dislokace vozidel, oběhy a další služební pomůcky, aby vyhověl některým detailistům ???
To je pravda a naprosto souhlasím a proto s tím něco dělámbob57_cz napsal:Před pár lety jsme mohli být rádi, že máme vůbec nějakou CSR mašinu.
Já si myslím, že to prohřeškem je. Říkejte si co chcete, ale mě nepřesvědčíte. Kdyby nebyl ani jeden Třebovskej peršing, tak pochopím, že je na Třebovským výkonu Ústeckej. Jo ještě 130tka se dá tolerovat, ale Ústeckej peršing nikoli. Je to jenom můj názor a pouze na tuto skutečnost poukazuju. Každý aktivitář si samozřejmě mlže obsazovat do hlavních rolí vozidla podle svého gusta, jen když se tu mluví tolik o realitě, tak hi dodržujme i zde. Je to podobné, jak když tu kdosi psal, že chce na krysu tase "piko" kontrolerbob57_cz napsal:Jinak co se týká vozebních ramen, tak není žádným prohřeškem, když dá aktivitář na vlak mašinu nesprávného depa.
To mě taky napadlo, ale dá se to tolerovat, pokud je to jenom na jednom vlaku.bob57_cz napsal:Třeba je tam jako náhrada za lehlou kmenovou.
To je právě problém. Mašinku si rád stáhnu a hodím do složky k ostatním. Jen si hned otevřu eng a do Name si dopíšu NE BP. Tak aspoň vím co je v TS BP, co ne a neudělám si v něm "bordel". Proběhne aktualizace trainsetu BP - jenže těmto staženým mašinkám zůstanou staré engy, vznikají rozdíly a možné problémy....Čouda napsal:Je pravda, že je to mimo TBP, ale třeba ty peršingy jsou naprosto kompatibilní s TBp a tak se jenom hodí do složky cd_163 a je vystaráno. Vše funkční. Jenže i když autor tvoří z TBp, tak lze použít 163 054, která je taky třebovská,
Vravíš pravdu a svojím spôsobom zato môžem napr. aj ja, ALE - nie je problém pre niekoho stiahnuť z nášho webu všetky zssk_162 /003,004,007/ alebo 163 104, nech na to dotyčný naklonuje engy z TBP a nemám nič proti tomu aby to bolo v samotnom TBP, toto sa týka aj ďalších lokomotív nášho webu, možno si poviete - prečo to nespravíš Ty? Odpoveď jednoduchá-nie je čas, ale sypem si popol na hlavu že som to v takom stave dal na web Ale v tej dobe ešte nebola 321 v takom merítku rozvinutá na slovenské územie a čo by robili slovenské 162 na BP, že ano.Takže ak má niekto chuť-nech sa páči, môže to kľudne spraviť, myslím že ani Dem nebude proti.poison napsal:Jako autor aktivit,které tvořím snad výhradně na TBP,postrádám dostatek vozidel pro trať 321 na Slovenském území