Jacek napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
...Je nutné konečně stanovit nějaký výchozí bod. Také je nutné dodržet nastavení, na kterých se dělaly zvuky, jinak je nutné další skonzultovat s Jackem.
No popravdě, o těch stupních se mi asi začne zdát po nocích .

. Začíná vznikat stále více verzí engů jedné řady. Naladit to je otázka pár minut, ale na kterou verzi? U takové berty existují nejméně 3 varianty a bude čvrtá :!: Není ale v mých silách spravovat všechny. Pouhá úprava nějakého streamu by se pak musela provést u 12 sms (tlumič, netlumič, topení, netopení) a všechno u každé verze zvlášť vyzkoušet.
Zatím na tom stojí nové zvuky několika řad.
Jacku, jako výchozí bych bral poslední ladění od ZSR. 753 jsem doplnil podle Tebe a zamračená v posledním update by také měla být od ZSR. Taktéž sergej, kde při vstupu odfoukává stále dokola brzda, která se nakonec uklidní. Ale z toho engu bych vycházel. Pokud má někdo připomínky, mělo by to jít přímo k ZSR a ne si dělat vlastní úpravy a tyto pak zveřejňovat. Pak vznikne, co vzniklo.
Jacku, ohledně značení, je toho už na práci moc. Značení je jen kosmetická úprava, která nemá vliv na funkci. Zatím by se měly řešit cílové složky a až teprve potom uspořádání.
Kdybych mohl navrhovat, tak jako jse sndelok udělat i snddlok, protože se omezí zapomenuté soubory, které jsou jen duplicity. Viz aktivování 770.sms, kde chybí prepinac_waw, který jsem doplnil z berty.
To vše je o slezině. Ohledně Martensovy připomínky, že by to mělo být mezinárodní, tak by se nemohlo používat složka zvuky, ale sound.
Ale pro zkratky jsem. Klidně .../d/...
Čím řetězec kratší, tím pro čtení lépe. Je to jak jsem už psal o slezině a také návrhu, jak vše dávkově přejmenovat.
Ještě bych poprosil o výklad, které zamračené mají zvuky T a které bez. Někdo připomínkoval, že to mám obráceně. Rád bych to napravil.