Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
jeffer: ten oblouk je z dynamické koleje, proto je na starém betonu, není čas to zamaskovat. (Ale Letovice jsou mi trnem v oku, po rekonstrukci ČT, kdy se stejně rozhodí všechny trasy to tam ještě trochu upravím, ale to až někdy) Ve Vranovicích jsou tři vyhýbky na dřevěných pražcích, až pojedeš kolem, koukni z okna, když máš bydliště Košice-Praha (vem to odklonem přes Bratislavu)
Jinak si zvykej, že stavím trať ve stavu v jakém je a někdy jsem byl rád, že jsem to ještě stihnul před rekonstrukcí na koridor. Ale je možné, že některé stanice modernizuji (kde to bude provozně nutné).

Dnes vydám aktualizaci 70.1, jednak kvůli změnám kolejí v DNV a jednak jsem osadil pendolinové rychlostníky z ČT do Velimi, zkrátka všude tam, kde se rychlost Pendolin liší od normálu. Trať 260 příště, tam to bude na déle a také ještě nemám úplně všechny hodnoty rychlostí.
Břeclav - Brno jsem dal rychlost 200 jako pendolinovou (zatím stejně nic jiného nemáme a až bude loko 380, tak bude mít vyjímku se v tomto úseku řídit těmito rychlostníky) 200 je sice zatím v reálu ve stádiu plánování, ale kdo by si nechtěl zkusit jet aktivitu takovou rychlostí, nehledě k tomu, že pendolina se zkoušela na 200 i více právě na této trati.

Zbyněk Šemora napsal:
... ale kdo by si nechtěl zkusit jet aktivitu takovou rychlostí, nehledě k tomu, že pendolina se zkoušela na 200 i více právě na této trati.
Práve preto som urobil aktivitu 200 km/h na ČD.Chcel som vidieť ako PC-čko zvládne 200-vku.Pendolína frčali až 230 km/h, to by možno PC-čko zvládlo tiež.Podklady mám, ale nejako som sa nedokázal (zatiaľ :lol: ) prehovoriť na vytvorenie aktivity ... Ešte otázka - 70.1bptrat bude verejná?

..já na to zapomněl, už je to tam nakopírované v poledne......
stahujte zde:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/701bptrat.exe
V Blansku jsem uřezal ty větve, aby bylo vidět na návěstidlo.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/aktivity.exe Balík ověřených aktivit, většinou od uživatelů.
Aktivity jsou doplněny ve složce Activities s dalšími uživatelskými v apk
Smetana je opraven, jak jsem psal o víkendu, aby nepadal.
(stíny si v nastavení vypněte)

Naposled editoval moderátor:
Staré úseky rozhodně mají své kouzlo. Už jen ten úžasný randál od kolejí a rezavý štěrk. A dokud nebude Brno - Kutná Hora přes Brod tak bych to nechal tak je....to by pak byla monotoní jízda tichem koridoru.
Pouze aktivity dělané podle skutečnosti by v budoucnu nemusely časově sedět - budovánmí přeložek a krácení jízdních dob.

Kank napsal:
... to by pak byla monotoní jízda tichem koridoru.
A teraz si predstav že fíra v reále zažíva tú monotórnu jazdu stále ... Nechcem si predstaviť rameno Praha - Bohumín, alebo Praha - Břeclav ... :roll:

Kank napsal:
Pouze aktivity dělané podle skutečnosti by v budoucnu nemusely časově sedět - budovánmí přeložek a krácení jízdních dob.
Já si myslím, že konečně budou sedět. Rychlost v MSTS neodpovídá rychlosti v reálu. Až budou jízdní doby pro komplet koridor, tak to bude i v MSTS konečně časově vycházet. Nyní jste všude s náskokem.

Mirec napsal:
Kank napsal:
... to by pak byla monotoní jízda tichem koridoru.
A teraz si predstav že fíra v reále zažíva tú monotórnu jazdu stále ... Nechcem si predstaviť rameno Praha - Bohumín, alebo Praha - Břeclav ... :roll:

Teď si představ, že dovedou být i horší koridorové šichty. Odjezd 21:50 Velim, bez zastavení rychlostí 80 km/h do Břeclavi, po deseti minutách poskočení do Hohenau, návrat zpět s rychlíkem, po pobytu v Břeclavi ve tři ráno odjezd, zastavení pouze Česká Třebová (rozkaz), Praha Holešovice (rozkaz), Povrly (čekání na kolej), Děčín hl.n. Celá šichta trvala 21:50 - 9:00 a ujel jsem 742 km.

Zbyněk Šemora napsal:
Kank napsal:
Já si myslím, že konečně budou sedět. Rychlost v MSTS neodpovídá rychlosti v reálu. Až budou jízdní doby pro komplet koridor, tak to bude i v MSTS konečně časově vycházet. Nyní jste všude s náskokem.

Nebude. Pokud jedu s gorilou ustálenou rychlostí 160 km/h v úseku Choceň - Pardubice, tak jedu rychlostí 197 km/h. Měřeno v aktivitě Ludka Maxy EC 72.

Petr Šimral napsal:
Teď si představ, že dovedou být i horší koridorové šichty. Odjezd 21:50 Velim, bez zastavení rychlostí 80 km/h do Břeclavi, po deseti minutách poskočení do Hohenau, návrat zpět s rychlíkem, po pobytu v Břeclavi ve tři ráno odjezd, zastavení pouze Česká Třebová (rozkaz), Praha Holešovice (rozkaz), Povrly (čekání na kolej), Děčín hl.n. Celá šichta trvala 21:50 - 9:00 a ujel jsem 742 km.
No to by ma asi A čo za vlak ste do viezli z Hohenau?A načo ste stáli v ČT a Holešoviciach?A prečo ste stáli na rozkaz? Páni, to by bola aktivitka ... :lol: Obťiažnosť - "super ťažká" ... :D

MSTS si holt většinu počítá a přepočítává vesele. Jiná rychlost, rozcházení času v aktivitách....

Mirec napsal:
JOHNZ napsal:
Oni tam na rozkaz nestáli, oni tam stáli na to aby ten rozkaz nafasovali ...

Aha ... Ale nevedeli dopredu že tam budú stáť ?

Ale věděli. V ČR jsou dispoziční stanice, kde vždy musí dostat strojvedoucí rozkaz V, pokud je ho potřeba. Tím nám oznamují třeba pomalé jízdy. Takže pro směr do Rakous nebylo potřeba v ČT zastavit, protože na celé trati ČT - Břeclav nebyla žádná mimořádnost. Cestou zpět to potřeba byla, protože byla pomalá jízda v Chocni.

A podstatně lepší to je v Německu. Tam strojvedoucí nafasuje každý týden sešitek s mimořádnostmi pro celé ředitelství a pokud není opravdu nějaká mimořádka (okamžitá pomalá jízda, nefunkční přejezd), tak ho nikdo nestaví. Rekord v nepřetržité jízdě mám zatím 450 km - Frankfurt Süd - Leipzig Güterbahnhof. Bylo to v noci, byla mi strašná zima, protože motorák moc dopředu netopí a kolega si spokojeně chrápal ve spacáku nad topením. A šlapka mrtvého muže neumožňuje ani na chvíli opustit stanoviště na rozdíl od české VZ. :mad:

Prosím jěště jednou - nevíte kde bych mohl sehnat /csd_E499-0/, ktery po me chce MSTS při spuštěni po instalaci novych aktivit, ale nikde to nemuzu najit??

Nevíte prosím někdo kde sehnat vůz CD_Bee010?Vyskytuje se v nějaké aktivitě a v trainsetu BP u Z.Šemory není. :?: :mad: :?:

Matýsek napsal:
Nevíte prosím někdo kde sehnat vůz CD_Bee010?Vyskytuje se v nějaké aktivitě a v trainsetu BP u Z.Šemory není. :?: :mad: :?:

Vzhledem k cislu vlaku se jedna o ceske rekonstrukce Becek na velkoprostorove neRICove Bee (tedy ne Beel !), ktere se nedavno objevily a jsou i u Zbynka. Jen nehledejte Bee010 :-)

Jde o to,že Conbuilder mě to vždy vyhodí jako vadnou soupravu protože to chce ten vůz.Tak hold si ten vůz vyměním za normální Bee.Jen nechápu,proč je ten vůz dáván do aktivity když není. :?: :?: :?:

Matýsek napsal:
Jde o to,že Conbuilder mě to vždy vyhodí jako vadnou soupravu protože to chce ten vůz.Tak hold si ten vůz vyměním za normální Bee.Jen nechápu,proč je ten vůz dáván do aktivity když není. :?: :?: :?:

Vždycky napiš o jakou aktivitu se jedná. Takhle nic nevyřešíš.

Mel jsem stejny problem. A ten vuz u Zbynka opravdu je, jen ho nesmis hledat jako cd_Bee010, ale stahni si pouze cd_Bee a po rozbaleni zjistis, ze tam ten hladany vuz opravdu je.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře