Zvlášní skiny a tipy na skinování

362-016 vidím skoro každé ráno okolo 7:00 behať po stanici BA- hlavné.... Akurát, že nie je ešte dobré svetlo na fotenie.

Kank: Ten vozeň s Maťkom a Kubkom som videl dnes ráno naživo a naozaj vzbudil veľkú pozornosť. Cestujúci si ho nadšene fotili a natáčali na video v mobiloch. Ja som si tiež najprv myslel že to je nejaká reklama :D , namalované je to dosť profesionálne a do detailov.

Ci pana, to grafiti neni špatné, by sa to hodilo aj na textúry na nové Ondrove béčko.

Tieto graffity by veru vyzerali skvelo (Beavis a Butthead nemá chybu,stačí mrknúť youtube) Mne však momentálne chodí po rozume ZSSK Apeer s reklamnou fóliou Slovenky :wink:

Kank napsal:
Sic to sem úplně nepatří, ale nechtělo se mi zakládat nové vlákno. Tak tedy trošku jinačí graffity.

To je nádhera,
kdo máte možnost nafoťte to, než to někdo umeje, nebo než to nějaký kretén přesprejuje......

Miran napsal:
To je nádhera,
kdo máte možnost nafoťte to, než to někdo umeje, nebo než to nějaký kretén přesprejuje......
Hlavne že sme dnes ráno stáli vedľa.... A čistou náhodou som so sebou aj vypožičanú digitálnu zrkadlovku... Ale bol som zavretý v krabici 812 bez otváracích okien a náš vlak bol takmer pripravený na odchod a posprejovaný vagón stál tak, že by som musel prejsť na druhé nástupište :twisted:

To sa týka možno epochy ČSD, ale aj na toto existuje riešenie, napr. viď Pikkov T 669.0001 alebo hektory, stále sa dajú použiť súčasné textúry, a čo sa týka 362 016 - treba ju len nafotiť, naskinovať a je to, tu podľa mňa nepripadá do úvahy nijaké improvizovanie.

No, ono pokial sa neopravi mapovanie na modely J. Skury 363, bude to viec menej len improvizacia:) Ale aj na tom sa pracuje. Neboj Dusan, na 363 142 sa tiez nezabudlo :compress:

V čem je u toho mapování konkrétně problém? To není provokace, jenom se ptám, já sám skinovat neumím.
Pravda, to mapování mi přijde místy dost zapaklité - třeba rozdělená bočnice do dvou textur...

Pawlik napsal:
V čem je u toho mapování konkrétně problém? To není provokace, jenom se ptám, já sám skinovat neumím.
Pravda, to mapování mi přijde místy dost zapaklité - třeba rozdělená bočnice do dvou textur...
Na nekterych mistech je mapovani napajene , treba bocnice kolem stanoviste, bocnice tesne u strechy, stupacky, hrany cela atd. Pri dosazovani fototextury je pak dost videt. To rozdeleni bocnic ani nevadi, to je to nejmensi, da se te pekne udelat. Po oprave by mnelo byt jednodusi a v poradku.

Prvy Jardov persing mal dokonca krive textury. Musel som rovne fotky krivit aby to tam sedelo. Bola to pakaren. Ale dalo sa :)

Jazdili by ste aj s takýmito špindírami ? To by sme sa hanbili aj v MSTS :lol:
Škoda,že pred rokom som nemal poňatia o skinovaní,mohli sme mať vepříka s logom ZSSK na skrini 350.004. a ako bonus Antigraffity povrch :lol: kroch-kroch :lol:

Dúfam,že keď budem v apríli v RD Košice,že niečo podobné ulovím :wink:
ALE DÚFAM,ŽE SI NEMYSLíTE,ŽE SOM PROTI ČISTOTE :lol:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img409.imageshack.us/img409/781/p1010439hc2.jpg

Naposled editoval moderátor:
Nebude špatné keď by si tam nafotil nejaké čmele,rakane,hektory,peršingy a žehličky.

Prestal som brigadovat na mycke. Uz je to vydiet. Za ten cas co som bol u drahy, keby takato gorila vysla na vlak, tak prepustia strojmajstra. A ked nie tak minimalne celi rok nevydi premie.

No minule keď som už išiel domov tak naša "Júlia" 072 práve brala zrýchlený do Zvolena.Ale v depe teda nič nebolo :roll:
Julka by bola fajná v MSTS a k Renátke by sa mohla pridať Petra :wink:

Mne však ako Trenčanovi behajú po rozume 362/363 a 350 :lol: hlavne tie 350,síce v prevádzke sú dosť na h.... ale milujem ich :wink:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře