Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kank napsal:Sic to sem úplně nepatří, ale nechtělo se mi zakládat nové vlákno. Tak tedy trošku jinačí graffity.
Hlavne že sme dnes ráno stáli vedľa.... A čistou náhodou som so sebou aj vypožičanú digitálnu zrkadlovku... Ale bol som zavretý v krabici 812 bez otváracích okien a náš vlak bol takmer pripravený na odchod a posprejovaný vagón stál tak, že by som musel prejsť na druhé nástupišteMiran napsal:To je nádhera,
kdo máte možnost nafoťte to, než to někdo umeje, nebo než to nějaký kretén přesprejuje......
Na nekterych mistech je mapovani napajene , treba bocnice kolem stanoviste, bocnice tesne u strechy, stupacky, hrany cela atd. Pri dosazovani fototextury je pak dost videt. To rozdeleni bocnic ani nevadi, to je to nejmensi, da se te pekne udelat. Po oprave by mnelo byt jednodusi a v poradku.Pawlik napsal:V čem je u toho mapování konkrétně problém? To není provokace, jenom se ptám, já sám skinovat neumím.
Pravda, to mapování mi přijde místy dost zapaklité - třeba rozdělená bočnice do dvou textur...
Rocker napsal:... hlavne tie 350,síce v prevádzke sú dosť na h.... ...