Trať ČD 236 Čáslav-Třemošnice

Javim napsal:
Zdar a sílu ...
stáhl jsem si tuto trať a nějak se mi to nezdá ... za Skovicema jsem si připadal jak v Harry Potterovi :) Stalo se to ještě někomu? :)......Editor trati se mi ani rozjet nepovedlo ... ale to nevadí, v tom se stejně vůbec nevyznám ...
Nejlepší bude smazat a nainstalovat znova a pokud ani to nepomůže, tak i stáhnout znova.

Reinstalace trati již proběhla ... vzhledem k tomu, že je šířena formou instalačních souborů, jejichž integrita nebyla narušena, tak opětovné stažení nebude dle mého vést k žádné změně ... snad jedině reinstalace MSTS ... tento týden teprve podruhé ... inu Microsoft :)
Nicméně poznatek, že jsem v tom relativně sám je také příjemný, protože z toho vyplývá, že mám ještě šanci na úspěch :)

Javim napsal:
Reinstalace trati již proběhla ... vzhledem k tomu, že je šířena formou instalačních souborů, jejichž integrita nebyla narušena, tak opětovné stažení nebude dle mého vést k žádné změně ... snad jedině reinstalace MSTS ... tento týden teprve podruhé ... inu Microsoft :)
Nicméně poznatek, že jsem v tom relativně sám je také příjemný, protože z toho vyplývá, že mám ještě šanci na úspěch :)
Já bych na MSTS samotný tak moc nenadával, jsem jej naposledy instaloval 14.7.2008 a od té doby běží jako hodiny. A ta instalace tehdy neproběhla proto, že by nefungoval, ale proto, že v počítači prostě nebyl.

Javim napsal:
Ahoj,
jaký používáš Global? :)

Tom Kanka napsal:
jaký používáš Global? :)
Zkoušel jsem nějaký postarší BP kdo ví odkud přeplácnutý tím, co bylo v instalaci tratě ... s jakýmkoliv jiným mi MSTS padal, takže jediná cesta.
Momentálně mám objednanou i aktuální trať BP, takže to zkusím i s aktuálním BP globalem ...

Javim napsal:
Zkoušel jsem nějaký postarší BP kdo ví odkud přeplácnutý tím, co bylo v instalaci tratě ... s jakýmkoliv jiným mi MSTS padal, takže jediná cesta.
Momentálně mám objednanou i aktuální trať BP, takže to zkusím i s aktuálním BP globalem ...
Jede pod Globalem BP. Jen si musíš vypsat chybějící soubory a z Textures BP je doplnit do Textures tratě (bez ohledu na to, že MSTS bude řvát, že mu chybí v globalu). To chybění není chyba tratě, ale důsledek vývoje Globalu BP od té doby. Ten global připojený k instalaci tratě je pro ty, kteří global BP nemají a v MSTS při jeho použití musí být defaultní global.

JiříkTK napsal:
Ten global připojený k instalaci tratě je pro ty, kteří global BP nemají a v MSTS při jeho použití musí být defaultní global.
Tak chybu, že něco chybí, to nehlásí ...
A tím připojeným GLOBALem jsem zkusil přepsat i originální GLOBAL a výsledek byl, že chyba ... jen mě napadlo, že jsem možná neměl ten GLOBAL upravený BINem ... má-li to na GLOBAL vliv ...
Uvidím až dorazí trať BP ...

Díky Tomově radě už to vypadá dobře ...
Defaultní Global patchnutý tím, co je u Luhačovic a "čmáranice" jsou fuč ... a fírové na trati už nefušují do řemesla pilotům (i když by měli trochu nárok ... Čáslaváci :)

Ahoj!

Při náčítání trati se mi hází hláška: "Nelze otevřít soubor s texturou: routes\Caslav - Tremosnice\textures\roadlanet.ace"
a hned po ní hláška: "selhalo nahrání souboru s modelem JP2rd2LaneT.s

a při průjezdu vrdama mi naskočí obdobná, akorát jiné soubory: Roadcrs.ace a model JP2rd2Lcrs.s

je to čistá nová instalace trati, nevíte někdo kde dělam zase chybu? :(

To není chyba v trati, ale od těch dob se vylepšovly silnice a ty vyžadují další textury. Doporučuji si je doplnit do této trati/Textures z trati BP. (opsat si co to chce nebo vyďobat z instalátoru trati BP update původních tratí.)
Bohužel, mnozí stavitelé už další vývoj MSTS nesledují, tak se ani updaty nedělají. Druhá varinta je, použít původní Global. Ale to by byl krok zpět. Doplnit pár textur do tratí s BP kompatibilních by měl zvládnout každý. Možná by stálo za hřích někde vyvěsit updaty ke stažení pro všechny. Autoři se určitě zlobit nebudou.

Jizdni rad trat 236 GVD 1994/1995

Zdravim, shanim jizdni rad pro tuto trat pro grafikon 1994/1995. Nasel by se nejaky dobrodinec, ktery by mi ho poslal na mail: jdrobny@hbsolarcz.cz
Obycejny knizni jizdni rad prirozne bohate staci.
Predem diky vsem za ochotu.

Vieš mi napísať celé znenie chybovej hlášky? Je možné, že v registroch sa prepísala cesta k MSTS a teraz ti ho nevie nájsť

9.10.2007 http (update z verze 1.20 na verzi 1.30, cca 2 MB)
7.1.2007 http (update z verze 1.10 na verzi 1.20, cca 10 MB)
30.7.2006 http (verze 1.10, cca 106 MB) - Základní instalační balík

tyto tři balíčky stačí pro správný chod celé tratě, instalace by si měla cestu k MSTS najít sama

Swam - správna poznámka, mala by si... no osobne mám skúsenosť, že niektoré inštalačky, najmä zahraničné, nejakým spôsobom zasiahnu do registrov a prepíšu cestu k MSTS. Hoc s touto traťou som nikdy problém nemal.

Zvažujeme s autorem trati udělat nějaké změny jak v trati (podnáspování, nové modely, nová vegetace), tak i v instalačním postupu, ale chce to mraky času.

Swam napsal:
Zvažujeme s autorem trati udělat nějaké změny jak v trati (podnáspování, nové modely, nová vegetace), tak i v instalačním postupu, ale chce to mraky času.
A bylo by dobré trať nepatrně prodloužit o Čáslavské vlečky aby bylo možno tvořit manipuáláky s kompletním obsloužením.

YoLi napsal:
Vieš mi napísať celé znenie chybovej hlášky? Je možné, že v registroch sa prepísala cesta k MSTS a teraz ti ho nevie nájsť
Píše mi to toto:Failed to locate a required file in your installation.
You may need to re-install Train Simulator

Back
Nahoře