Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
rzifcak napsal:Teraz som dofrcal a odskusal tu novu vlecku je super idem si urobit nejaku malu aktivitu. Ak ma niekto nejake nove aktivity nach to hodi sem. dik. Mam problem dostat na stanice nejake tie vagony a ine nech to tam nie je take prazdne
Pro jistotu jsem zkontroloval instalačku na webu a ty textury tam zcela jistě jsouMikasi napsal:...
Jediné, co tam asi chybí, jsou zimní textury terénu stubbleXY (v adresáři TERRTEX/SNOW jsou letní).
...
To bych ani neřekl, ne každý global se musí opravovat, mám asi 5 globalu a ne všchny jsem musel opravovatbob57_cz napsal:Pro každý samostatný GLOBAL je zapotřebí samostatná instalace "binu" !alcapone napsal:Ahoj
Taky se nám to stalo, ale na BP. Pomohlo jenom kompletní reinstal MSTS, včetně nainstalování nového binu už to zase funguje. Podotýkám, že se to stalo po reinstalu BP. Původní MSTS zůstalo.
Tohle byl problém instalace mé trati před 2. slezinou, kdy se s mou tratí nainstaloval kompletní Global. Tam jsme se dohodli, abych tam nedával kompletní obsah Global, kvůli individuálním nastavení ovládání, které se každou instalací mé trati resetovalo. Protože je v Global také soubor kamery, tak může nastat tohle:Čouda napsal:Ahoj po instalaci tratě a následné instalaci binu se mi při načítání objevilo to to selhalo nahrání konfiguračního souboru kamery. dělá to jen u této tratě.stahoval jsem verzi 1.1 a následně update v. 1.2. Děkuji za radu
Může... proč by nemohla?klimi napsal:Ahoj.Chci se zeptat ,jestli se může v aktivitě na této trati objevit 814+914??Děkuji (chci nějako aktivitku udělat).
Poslední léta se na vlečce z Vrdů-Bučic vozili především betonové panely (směrem na Čáslav) - jestli se však vozí i v současné době si nejsem úplně jistý...klimi napsal:A ještě co se vozí na vlečkách Skovice - Vrdy-Bučice + pokud je tam ještě nějaká tak napište , co se kam vozí.
Pokud si dobře pamatuji (momentálně to nemůžu ověřit), tak instalátor kromě adresáře tratě může modifikovat i GLOBAL - měla by proto pomoct obnova GLOBALu ze zálohy.Vince Black napsal:...
A aby to nebylo málo, tak nepomůže ani přesun tratě 236 ze složky MTS. To znamená, že mi to nakoplo nějaký jiný adresář a doufám, že mohu MTS instalovat se všemi tratěmi, MTS Binem a já nevím čím ještě znovu. Tak to fakt díky!
Nejde stáhnout - není tam nikde odkaz.Swam napsal:Dneska jsem přidal na burzu aktivit novou aktivitku. Doufám že se bude líbit. Nějaké to vylepšení u ní ještě plánuji tak se uvidí. Přeji pěknou jízdu.