Cifix, koukám, co se tady urodilo za zrůdné texty. Nějak pisálkové (pochopitelně anonymní) poněkud pozapomínají, že i jen třeba webový prostor a tok dat něco stojí (to mi připomíná, že jsem do rubriky "Veřejné fórum pro MSTS" dal nabídku web prostoru, navýšil jsem prostor na nějakých 1.8GB, ale asi nikdo nepotřebuje), shodně tak projetý benzín, promrhaný čas který lze využít k výdělečné činnosti v podnikání či milování s pěknou děvou atd. atd. No a aby tedy pisálkové měli důvod k orgasmu, tak jsem si uvědomil, že můj první příspěvek Zbyněk již dávno vyčerpal a tudíž to napravuji odesláním dalšího sponzorského daru. Anonymní pisálkové pozor, odesílám na Zbyňkovo účet dalších 1000,-Kč. A nemusí to danit, protože to není za trať (tedy ve vašem pojetí za nějakou výdělečnou činnost), ale je to pro jeho pejska, aby se mu dobře zvedala levá nožička při čůrání. Pravou to umí bez problémů, že jo Zbyňku
.
Píši humorně laděný text, ale v hlavě mi lítají slova jako "lidi, jste obyčejný závistivý dobytek, i když není co závidět". Hnus a špína, fakt. Možná jsem z jiné sorty lidí deformované ročním příjmem v oblasti půl milionu, ale v životě jsem nikomu nic nezáviděl. Žiju podle hesla "Přej a bude ti přáno" a těším se na dobu (kterou asi nezažiju), aby se tím řídili i jiní.
Kurňa, nějak jsem se rozkecal. Tvůrci tratí, aktivit, baráčků, mašinek, vagónků, no prostě všeho co k ježdění potřebujeme, nenechte se odradit. Makejte, protože my ostatní alespoň nezlobíme (Kdo si hraje, nezlobí).
Karel
Píši humorně laděný text, ale v hlavě mi lítají slova jako "lidi, jste obyčejný závistivý dobytek, i když není co závidět". Hnus a špína, fakt. Možná jsem z jiné sorty lidí deformované ročním příjmem v oblasti půl milionu, ale v životě jsem nikomu nic nezáviděl. Žiju podle hesla "Přej a bude ti přáno" a těším se na dobu (kterou asi nezažiju), aby se tím řídili i jiní.
Kurňa, nějak jsem se rozkecal. Tvůrci tratí, aktivit, baráčků, mašinek, vagónků, no prostě všeho co k ježdění potřebujeme, nenechte se odradit. Makejte, protože my ostatní alespoň nezlobíme (Kdo si hraje, nezlobí).
Karel