Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vlado napsal:Kdyby byl jakýkoli problém s aktivitou, ihned mě informujte a najdeme řešení.Díky.
PS: Je to můj začátek, a někde se začít musí...
Boby napsal:Vlado napsal:Kdyby byl jakýkoli problém s aktivitou, ihned mě informujte a najdeme řešení.Díky.
Ani bych neřek že je to prvotina. Takhle zpracovaný traffic vyžaduje už nějaké zkušenosti. Aktivita je hodně náročná na PC, ostatně jako celá trať. Takže to chce často ukládat. Jet se to ale dá. Já jsem ale bohužel skončil v Kunčicích. Prostě MSTS nenačte servis CD_460083 při odjezdu. Škoda. Ale možná je chyba v trati, protože v editoru je to vpořádku. Tak nevím. Počkám až se vyjádří ještě někdo jiný. Ještě mám prosbu. Kde se dá stáhnout vagon 043? Nahradil jsem je 050 ale není to ono. Jinak díky. Jsem rád, že se někdo tvorbě aktivit věnuje.
Vlado napsal:Je to v rici, po načtení tratě mi vyskočí hláška o odeslání chyb(y) Microshitu.. Takže už si nezajezdím.![]()
Mirec napsal:Boby napsal:Vlado napsal:Kdyby byl jakýkoli problém s aktivitou, ihned mě informujte a najdeme řešení.Díky.
Ani bych neřek že je to prvotina. Takhle zpracovaný traffic vyžaduje už nějaké zkušenosti. Aktivita je hodně náročná na PC, ostatně jako celá trať. Takže to chce často ukládat. Jet se to ale dá. Já jsem ale bohužel skončil v Kunčicích. Prostě MSTS nenačte servis CD_460083 při odjezdu. Škoda. Ale možná je chyba v trati, protože v editoru je to vpořádku. Tak nevím. Počkám až se vyjádří ještě někdo jiný. Ještě mám prosbu. Kde se dá stáhnout vagon 043? Nahradil jsem je 050 ale není to ono. Jinak díky. Jsem rád, že se někdo tvorbě aktivit věnuje.
Boby,
Zákon MSTS: "To čo je v editore v poriadku nemusí byť v poriadku aj v reále MSTS".Hovorím z vlastnej skúsenosti, ešte keď som začínal robiť aktivity pre trať AZD a ani som netušil ako sa robí traffic doprava a preto som namiesto nej dával fixné objekty.Odvtedy som sa ale naštastie veľmi veľa naučil...
KaMat napsal:Mozna bys mohl trosku upravit rychlosti at v tech stanicich neni vlak tak rychle. Ja jsem byl ze svinova do tesina asi za pul hodina a skutecnosti jede asi hodinu a deset minut. je to jenom návrh.
Boby napsal:Vlado napsal:Kdyby byl jakýkoli problém s aktivitou, ihned mě informujte a najdeme řešení.Díky.
Vlado napsal:Boby napsal:Vlado napsal:Kdyby byl jakýkoli problém s aktivitou, ihned mě informujte a najdeme řešení.Díky.
To s tím CD_4600083 mi to udělalo úplně stejně.![]()
Boby napsal:Vlado napsal:Je to v rici, po načtení tratě mi vyskočí hláška o odeslání chyb(y) Microshitu.. Takže už si nezajezdím.![]()
Ale zajezdíš. Trať je hodně náročná na výkon PC, takže někdy nestíhá.
Prostě to zkus znovu. Určitě Ti musí hlásit nějaké chyby. Trať není zcela odladěná v GLOBALU chybí nějaké Shapes. Nakopíruj je tam a mělo by to šlapat. Já už si je všechny nepamatuju.![]()
Vlado napsal:Boby napsal:Vlado napsal:Je to v rici, po načtení tratě mi vyskočí hláška o odeslání chyb(y) Microshitu.. Takže už si nezajezdím.![]()
Ale zajezdíš. Trať je hodně náročná na výkon PC, takže někdy nestíhá.
Prostě to zkus znovu. Určitě Ti musí hlásit nějaké chyby. Trať není zcela odladěná v GLOBALU chybí nějaké Shapes. Nakopíruj je tam a mělo by to šlapat. Já už si je všechny nepamatuju.![]()
V globalu??? A nemohl byste mi napsat, které shapes to jsou???? Díky moc. Já se v tom totiž až tak moc nevyznám.