Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Signalista napsal:Český Těšín - dnes ve 12.10 hodin se mezi stanicemi Ropice a Český Těšín střetl osobní vlak jedoucí z Frýdku-Místku do Českého Těšína s osobním autem Peugeot 307. K nehodě došlo na železničním přejezdu zabezpečeném výstražným světelným zařízením (bez závor), které bylo v činnosti. Jednatřicetiletý řidič z nehody vyvázl bez zranění. Předběžná škoda na autě byla stanovena na 150 tisíc korun, na vlaku 80 tisíc korun. Na trati byla zavedena náhradní autobusová doprava. Provoz byl obnoven ve 14.10 hodin.
Tak to dopadá, když lidé jako já jezdí příliš rychle, je to tak, železnice zkrátka není " Need for speed "![]()
![]()
![]()
![]()
Stavitelxx napsal:Nově založenou stránku o Trati 321 naleznete zde:
http://trat321.webzdarma.cz/
Stavitelxx napsal:Můžete mi prosím někdo poradit, jak ze zkomprimovaného souboru *.s vyčtu, kterou používá texturu???
Je nutné ho dekomprimovat? A jak se to dělá?
Děkuji
Stavitelxx napsal:Můžete mi prosím někdo poradit, jak ze zkomprimovaného souboru *.s vyčtu, kterou používá texturu???
Děkuji[/quot
Dekomprimace není mutná a ani převádění do textové podoby. Stačí si příslušný "s" soubor otevřít v programu "Shape Viewer" a v liště v položce "Edit" je zapsáno jaký název textury model používá.
Jaroslav Stárek
Mnohem pohodlnější je použít Route Ritter,který tuto funkci obsahuje a nemusím nic přejmenovávat,přesouvat (ten *s soubor musí být fyzicky přítomen v adresáři s FFEditem,jinak se nic nepřekonvertuje),protože má dvě okna,se kterými se velice dobře pracuje a je to otázka maximálně jedné minuty,což při použití samotného FFEditu nelze říci.Stačí umět pracovat se soubory,což není zase tak velká věda.AndrewM. napsal:Stavitelxx napsal:Můžete mi prosím někdo poradit, jak ze zkomprimovaného souboru *.s vyčtu, kterou používá texturu???
Děkuji
Dela to utilitka FFEDIT, ktera prevadi soubory v obou smerech. Pri prekopirovani do ni je nutne prejmenovat soubor na x, zpustit utilitu a ta ho prejmenuje na y a dekomprimuje do ctive podoby. Opacny postup je zcela shodny, tedy pres x, kompresi do y a nasledne zpetne prejmenovani do puvodni podoby.
Anonym;; napsal:Prosím , poraďte . Právě jsem si stáhl trať 321 a nejde mi načíst.
Dále mám v msts i celou trať od p. Šemory ..
Prosím , nevím jak rozchodit trať 321 abych nějak neublížil té stávající !!!
Jedna používa Xtracks a druhá ne , fakt sem z toho vedle ..
Nevím co stěma tsection.dat ????
Díky moc lidi...
Stavitelxx napsal:A ve Zbyňkovém Globalu jsou ty samé výhybky jako v nějakém lepším XTracks, nebo tam má nějaké extra kolejivo, které nikde jinde není???
AndrewM. napsal:Stavitelxx napsal:Můžete mi prosím někdo poradit, jak ze zkomprimovaného souboru *.s vyčtu, kterou používá texturu???
Děkuji
Dela to utilitka FFEDIT, ktera prevadi soubory v obou smerech. Pri prekopirovani do ni je nutne prejmenovat soubor na x, zpustit utilitu a ta ho prejmenuje na y a dekomprimuje do ctive podoby. Opacny postup je zcela shodny, tedy pres x, kompresi do y a nasledne zpetne prejmenovani do puvodni podoby.
Stačí si konkrétny *.s súbor pozrieť v sview-eri a tam cez menu sa skôr dostaneš k názvom textúr, než to komprimovať a dekomprimovať ffeditom. Klikneš v menu na Edit a tam prvá položka je textures, tým získaš kompletný výpis textúr a navyše si ich môžeš uložiť pod iným názvom do zálohy. To je dobré najmä vtedy, ak sa chystáš skinovaťVlado napsal:AndrewM. napsal:Stavitelxx napsal:Můžete mi prosím někdo poradit, jak ze zkomprimovaného souboru *.s vyčtu, kterou používá texturu???
Děkuji
Zdravím, mohl by mi někdo prosím vás napsat přesné znění toho souboru, jak má být přejmenován??? Zkoušel jsem kdeco, ale bez úspěchu..... :-/
Vlado napsal:Zdravím, mohl by mi někdo prosím vás napsat přesné znění toho souboru, jak má být přejmenován??? Zkoušel jsem kdeco, ale bez úspěchu..... :-/