Dan J.
Strojvedoucí
Ahoj Jane.Jene napsal:Pozeral som tie návestidlá v trati a zrada bude asi niekde v databázi,lebo to stredné návestidlo v trati nie je a ani nemá čo robiť.Prvé od Bánova je označník so zrušením rýchlosti a posledné je vchodové od Šurian.Vyhodil som označník aj vchodové a toto mi tam stále figuruje.Ak je to možné tak to stredné náv. v aktivite nejak odignoruj.
V aktivitě to nijak ochcat nejde. Pokud bych totiž dal ono návěstidlo jako nefunkční, tak mi spadne z ničeho nic rychlost ze 100km/h na 30km/h a je to v pytli. Jinak je to sázka do loterie, pokud jsi malinko rychlejší v jízdě, tak tě na vyjezdovým za návestidlem za výhbkymy sestřelí, že si projel stůj, pokud jedeš o něco pomaleji, tak nic. Problém je v tom traffic, jedoucím před hráčem, ale měnituž to nelze, je to začátek aktivity, no a já už jsem hotov a vše je skombinováno až do Zvolena. Ještě by byla možnost trasu traffic jedoucího předemnou ukončit ve těsne za stanicí Banov a v Šuranech ji nasadit jako traffic2, ale to budu mít mezi Banovem a Šurany hnedle volno.
S pozdravem Dan.