Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Jene napsal:
Pozeral som tie návestidlá v trati a zrada bude asi niekde v databázi,lebo to stredné návestidlo v trati nie je a ani nemá čo robiť.Prvé od Bánova je označník so zrušením rýchlosti a posledné je vchodové od Šurian.Vyhodil som označník aj vchodové a toto mi tam stále figuruje.Ak je to možné tak to stredné náv. v aktivite nejak odignoruj.
Ahoj Jane.
V aktivitě to nijak ochcat nejde. Pokud bych totiž dal ono návěstidlo jako nefunkční, tak mi spadne z ničeho nic rychlost ze 100km/h na 30km/h a je to v pytli. Jinak je to sázka do loterie, pokud jsi malinko rychlejší v jízdě, tak tě na vyjezdovým za návestidlem za výhbkymy sestřelí, že si projel stůj, pokud jedeš o něco pomaleji, tak nic. Problém je v tom traffic, jedoucím před hráčem, ale měnituž to nelze, je to začátek aktivity, no a já už jsem hotov a vše je skombinováno až do Zvolena. Ještě by byla možnost trasu traffic jedoucího předemnou ukončit ve těsne za stanicí Banov a v Šuranech ji nasadit jako traffic2, ale to budu mít mezi Banovem a Šurany hnedle volno. :-) Ale to by bylo asi nejschůdnější řešení. Pokud to návěstidlo nepůjde opravit, ale může to dělat bordel v jiných aktivitách za jiných situací.
S pozdravem Dan.

Z tohto odkazu si môžete stiahnuť opravu návestidla v Bánove ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/ZSR150_oprava_nav_v_Banove.exe
Za radu ako to opraviť ďakujem Zbyňkovi.

ahojte, začal som hravať MSTS, ale po nainštalovaní tejto trate mi pri spúšťaní vyhodí chybu, že chýba súbor /trainset/zssk_240-140/zssk240-140.eng
k tomu ten subor v instalacke vôbec nebol :(
ako to mam vyriesit??? diki

AK sa nemýlim tak ho má autor trate na stránke. A ak nie tak stačí v ConBuilery vymeniť za v danom consiste za inú....

prosím vás poraďte mi niekto čo mám spraviť aby mi táto trať išla a nevyhadzovalo mi túto chybu :

Failed to find SMS file
file: zsr_EuropesteamTrack0Ex.sms

prepáčte ale obrázok sem neviem dať

Naposled editoval moderátor:
Obrázok dávať nemusíš, nájdi v nejakej českej alebo slovenskej trati túto sms-ku v adresári "SOUND" v trati a skopči ho do toho istého adresára trate ZSR150 a je to.

skoro napsal:
prosím vás poraďte mi niekto čo mám spraviť aby mi táto trať išla a nevyhadzovalo mi túto chybu :

Failed to find SMS file
file: zsr_EuropesteamTrack0Ex.sms

prepáčte ale obrázok sem neviem dať

skoro: Tyto zvuky jsou součástí např. tratě310. Ze stránky http://msts.jacek-modely.cz/index.htm si tuto trať můžeš stáhnout a zvuky z ní použít. Možná jsou ještě i v jiné trati, ale takhle z hlavy ti to neřeknu.

Možno mám v poslednej dobe veľa otázok :D ale je táto trať kompatibilná s traťou p. Šemoru?
Mám záujem o jeho trať ale rád by som jazdil aj na trati ŽSR 150.

Ale ještě Dussa doplním. To, že má každý svůj Global (kolejivo) není důvod nejezdit na obou tratích. Jak na to se už několikrát na fóru řešilo, jen napovím: dvě složky Global a dvě složky Routes.

Petr Novák napsal:
duuso napsal:
Nie, trať Bratislava-Praha ide na vlastnom koľajive, ŽSR 150 na X-Tracks.
ZSR 150 jede v pohodě pod Uniglobalem.

Bude to fungovať ak si vytvorím novú zložku napr. ROUTES_1, presuniem do nej ŽSR 150, potom premenujem GLOBAL na GLOBAL_1 a SOUND na SOUND_1?

Jen doplním Duusa - bude, ale v případě MSTS Bin je potřeba jej mít rozinstalován do všech verzí GLOBAL - jde hlavně o iom soubory a tuším sound.cfg.

Ešte by som chcel vedieť či to bude šlapať aj keď nahrám všetky GLOBALY dokopy a budem spúšťať cez Trainstore?

Mám otázku na kanka ohladom mn83471 v prvej časti aktivity v LV privesím vozi,vypíše mi že sa robí brzda ale cca po 10min mi bezdôvodne vyhodí "aktivita ukončena" v druhej časti pri posune práznych vagónou na vlečku benzinolu keď som s mašinou pri bráne bezdôvodne padne hra(stále na tom istom mieste).
Počas hrania mn83471 mi bezdvôvodne vyhodí aktivita ukončena,niesom mimo časoví plán ani nič podobné len mi to proste vyhodí a potom mi zmrzne komp to mi robí len pri tomto mn

Back
Nahoře