Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Prečítaj si poriadne pokyny priložené k aktivite, hlavne či máš nainštalovanú tu správnu verziu MSTS Bin.

Po dlouhé době jsem se zase projel po téhle trati, škoda, že je tak opomíjená. Některé textury vegetace jsou ještě z pravěku MSTS, ale jinak velmi dobrá trať. Pro autora, nešlo by udělat malý update?

Šnek napsal:
... Pro autora, nešlo by udělat malý update?

Hehe, keď sa prestane babrať s papierovými modelmi lokomotív, možno ho to opäť troška chytí ... to máš asi podobne, ako Ty s projektom 180-183 :D

Tax napsal:
Šnek napsal:
... Pro autora, nešlo by udělat malý update?

Hehe, keď sa prestane babrať s papierovými modelmi lokomotív, možno ho to opäť troška chytí ... to máš asi podobne, ako Ty s projektom 180-183 :D
Tomu se říká konstruktivní kritika:D:D:D.

Tax má pravdu...keď sa mi začnú ruky triasť a nebude sa dať lepiť tak aj ano, bo modelov mám nachystaných najmenej na 10 rokov a pri ich tvorbe mi veľmi pomohli skúsenosti zo skinovaním v MSTS...momentálne sa v MSTS len niekedy preveziem keď je trochen času...

lukas matura napsal:
Bezi pod uniglobalem. ;)
A taky pěkně padá, pokud pod uniglobal nevypneš trolejové vedení, tak než projedeš Zvolen, tak ti to tak 10x spadne (samozřejmě v aktivitě, volnou jízdu nejezdím) Já používám originální global k trati a šlape to na 100%.

Ahoj Šneku,
global by měl být v instalačkách tratě na Jeneho stránkách.
Ale pokud jsou s tím nějaké problémy, můžu Ti ho poslat.

Tom Kanka napsal:
Ahoj Šneku,
global by měl být v instalačkách tratě na Jeneho stránkách.
Ale pokud jsou s tím nějaké problémy, můžu Ti ho poslat.
Díky, zatím mi to pod uniglobalem funguje v pohodě.:)

Dan J. napsal:
lukas matura napsal:
Bezi pod uniglobalem. ;)
A taky pěkně padá, pokud pod uniglobal nevypneš trolejové vedení, tak než projedeš Zvolen, tak ti to tak 10x spadne (samozřejmě v aktivitě, volnou jízdu nejezdím) Já používám originální global k trati a šlape to na 100%.

Možno používaš starší uniglobal. Pokiaľ si dobré pamätám, autor trate Jene dodatočne niečo upravoval, aby trať chodila aj pod uniglobalom. Mne všetko ide, či už s vedením alebo bez neho.

Ako si sa mi nejde registrovat na webe...neodosle autorizacny mail...nemozem stiahnut tim padom 3 a 4 aktualizaciu niekto kto mi pomoze ?

Back
Nahoře